Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει  την έναρξη της ψηφιακής καλωδιακής μετάδοσης του ΑΝΤ1 Satellite στα νησιά της Καραϊβικής στις Μπαχάμες, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Cable Bahamas στο κανάλι 675. H Cable Bahamas είναι ο κορυφαίους πάροχος ψηφιακής τηλεόρασης, γρήγορου ίντερνετ και φωνητικών υπηρεσιών στην Καραϊβική με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο οπτικών ινών δίκτυο.

 

Ο ΑΝΤ1 Satellite πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά καθώς πρόκειται για την πρώτη μετάδοση Ελληνικού καναλιού στα νησιά της Καραϊβικής. Η μετάδοση είναι εφικτή τόσο σε ιδιώτες συνδρομητές αλλά και στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής. Η ενέργεια αυτή ενδυναμώνει τη συνεχή προσπάθεια του ΑΝΤ1 για διεθνή επέκταση σε νέες περιοχές.

Ο ΑΝΤ1 Satellite μεταδίδει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV σε 24ωρη απευθείας μετάδοση από την Ελλάδα. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανά Δελτία Ειδήσεων, ψυχαγωγικά προγράμματα και shows, Ελληνικές σειρές, παιδικά προγράμματα και Ελληνικές ταινίες. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο αθλητικό πρόγραμμα καθώς τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 έχουν εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για αγώνες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ.