Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες αφότου η Βίκυ Καγιά ανέλαβε το ρόλο-πρόκληση της παρουσιάστριας στη μακροβιότερη πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί να μην έκανε τα αναμενόμενα νούμερα, όμως οι υπεύθυνοι του Ant1 είναι ευχαριστημένοι από την “δουλειά” της Βίκυς και επέλεξαν να της δώσουν πίστωση χρόνου και να την έχουν στο δυναμικό τους και την επόμενη χρονιά.

Όμως η γλυκιά ξανθιά, γνωστή το πείσμα της, δεν βρίσκεται σε κάποιο τουριστικό θέρετρο για διακοπές. Θέλοντας να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη στο χώρο της τηλεόρασης η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να καθίσει στα θρανία και να διδαχθεί από τους μετρ του είδους. Αυτό τον καιρό βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στο «Lee Strasberg Theatre & Film Institute», για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο τηλεοπτικής παραγωγής,  τη συμμετοχή της στο οποίο είχε κλείσει αρκετό καιρό πριν.

Θυμίζουμε ότι ο «Πρωινός Καφές», που πέρασε από σαράντα κύματα τη σαιζόν που τελειώνει, έχει ήδη ρίξει την αυλαία του εδώ και μερικές εβδομάδες στην Αγία Πελαγία της Κρήτης. Καλώς μας  ήλθες γλυκειά Βίκυ. Καλά να περάσεις. 

ΠΗΓΗ