Βρισκόμαστε στο στόμα του κροταλία και κάποιοι είναι κολλημένοι στα κλούβια αυγά του φιδιού. Επικαλύπτουν και αποκρύπτουν το σύγχρονο, πλανητικό ολοκληρωτισμό με τα τεχνάσματα των «κλούβιων αυγών», δηλαδή με τις γραφικές φιγούρες κάποιων τυχοδιωκτών πολιτικών, σκοπίμως και δολίως  αγνοώντας ότι οι πολιτικοί σήμερα και τα κόμματα, αποτελούν τα «γρανάζια» και αναλώσιμα υλικά του φασισμού των πολυεθνικών και των μηχανισμών τους:  Της Νέας Τάξης. Βλέπουν τα λέπια του κροταλία και ζούνε μέσε στις ονειρώξεις περί των «αυγών του φιδιού».

Ο κροταλίας, όμως, και  αυτό που ζούμε είναι η αποτρόπαια δικτατορία των ΜΜΕ: Ο σύγχρονος και πιο μακάβριος φασισμός στην ιστορία.

Ο Ουμπέρτο Έκο το έχει διατυπώσει  με ακρίβεια:   «όλος ο κόσμος ανήκει σε αυτόν που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης»!!!

Μόνο οι αφελείς ή οι παντελώς τυφλοί, σήμερα, δεν βλέπουν ότι τα  ΜΜΕ αποτελούν την άμεση εκτελεστική εξουσία του κεφαλαίου, τις μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής και αναπαραγωγής της προπαγάνδας των διεθνών χρηματιστηριακών κέντρων εξουσίας και των ποικίλων μηχανισμών τους.

Είναι η δικτατορία των ΜΜΕ που έχει υποτάξει, ελέγχει και καθοδηγεί τα πάντα. Τα κόμματα, τα κοινοβούλια και οι πολιτικάντηδες αποτελούν το δήθεν δημοκρατικό της ντεκόρ.

Η φασιστικές Ύαινες είναι το καθεστώς των ΜΜΕ και οι νταβάδες τους (διεθνείς και εγχώριοι). Και το κεφάλι του κροταλία είναι η αυτοκρατορία του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού…

Αυτή η φαιά Πανούκλα είναι που παράγει και κυκλοφορεί τα νέα φασιστικά, πλανητικά ιδεολογήματα.

Αυτή η δικτατορία είναι που κατασκευάζει, τρέφει και καθοδηγεί όλa τα σύγχρονα τάγματα του φασισμού: Από τα ιδεολογικά τάγματα (τις ποικίλες και πολύχρωμες εστίες προπαγάνδας) μέχρι τα εκτελεστικά, παρακρατικά τάγματα καταστροφής και βίας.

 Αυτά τα ΜΜΕ δεν ήταν που καθοδηγούσαν την κουκουλοφόρικη «επανάσταση» του Δεκέμβρη;

Αυτά δεν είναι που έχουν βάλει στο γύψο του αχαλίνωτου ψεύδους και της παραπληροφόρησης την κοινωνία; Πού κινούν τα νήματα όλων των παρακρατικών σχεδιασμών και όλων των τρομοκρατικών παιχνιδιών των μυστικών υπηρεσιών;

Αυτά τα ΜΜΕ δεν είναι που έχουν επιβάλλει την πλέον εφιαλτική λογοκρισία και τη δικτατορία του ψεύδους; Ένα καθεστώς τρόμου και ζόφου, εξόντωσης κάθε «ενοχλητικής» φωνής και δολοφονίας της σκέψης;

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι εδώ και όχι στο υπαλληλικό τους προσωπικό:  Στα πολιτικά και πνευματικά ανθρωπάκια που κάθονται προσοχή μπροστά τους και τα γλείφουν επί 24ώρου βάσεως, προκειμένου να γίνουν ένα «λέπι» του κορμιού τους…

Για την φίμωση των μπλογκ αυτά βρίσκονται από πίσω.

Το διαδίκτυο έχει επιφέρει θανάσιμα κτυπήματα στην ολοκληρωτική εξουσία τους, τα απειλεί δυναμικά. Ο φασιστικός τους «Ιστός της Αράχνης» υπονομεύεται κυριολεκτικά. Η φαιά δικτατορία του ψεύδους τους και της ΦΙΜΩΣΗΣ της κοινωνίας αρχίζει να καταρρέει…

Θα είναι λυσσώδης, συνεπώς, και υστερικά μανιακή η προσπάθειά τους να συντρίψουν και να ελέγξουν το διαδίκτυο. Ο πρώτος στόχος θα είναι τα μπλογκ εκείνα που τα ανταγωνίζονται στο πεδίο τους: Στο δημοσιογραφικό πεδίο.

Θα ανασύρουν από το ιστορικό οπλοστάσιο του φασισμού όλα τα όπλα από τη φαρέτρα του, όλα τα δόλια τεχνάσματα και εφευρήματα. Θα ξαναζωντανέψουν όλα τα δοκιμασμένα «όπλα»  που χρησιμοποίησαν παλιότερα εναντίον των αγωνιστικών κινημάτων και εκρήξεων: όπως οι νόμοι 509 και περί κατασκοπείας.

Είναι απίστευτο αυτό που διαβάσαμε στο «Τρωκτικό» περί νόμου κατασκοπείας, απίστευτο, αλλά αποκαλυπτικό του φασισμού τους.

Διαβάζουμε στο «ΤΡΩΚΤΙΚΟ», εδώ:

«Για τον νόμο περί κατασκοπίας πάνε το troktiko – ΕΙΝΑΙ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

Ο Βασίλης Παπαδρόσος που είναι ο διευθυντής ειδήσεων του ALPHA μας μήνυσε, ζητώντας την παραδειγματική τους τιμωρία, ισχυριζόμενος ότι έχουμε υποπέσει στην κακουργηματική πράξη της αποκάλυψης προσώπου που εργάζεται για λογαριασμό υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας, αδίκημα που εαν διακριβωθεί επισείει την ποινή κάθειρξης και αφορά την παραβίαση του ποινικού κώδικα "περί κατασκοπίας"..

Προσέξτε δηλαδή:

Ο άνθρωπος δέχεται ότι η σύζυγος του δουλεύει στην ….

ΕΥΠ αλλά σου λέει ότι δεν έπρεπε να το πούμε!!!

Και δεν ντρέπεται ολόκληρος δ/ντης ειδήσεων να λέει τέτοια πράγματα; Ποια εθνική ασφάλεια ρε Παπαδρόσε; Η γυναίκα σου δεν ήταν υπάλληλος του ΣΚΑΙ και μετά έκανε άλλη δουλειά και τώρα το τελευταίο διάστημα είναι στην ΕΥΠ. Την παρουσιάζεις σαν να ήταν η …..Μάτα Χάρι και να είχε και εθνική αποστολή τον οποίο καταδώσαμε.

Πίσω από την μήνυση βρίσκεται η κυβέρνηση και ο Νίκος Δένδιας. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Δεν έχει ξαναγίνει ένας δ/ντης ειδήσεων ενός καναλιού χωρίς να συκοφαντείτε και να υβρίζεται να θέλει να μας πάει για κακούργημα και να δέχεται ότι αυτό που γράψαμε είναι αληθινό.

Για εμάς αυτό λέγεται διαπλοκή. Όχι, η σύζυγος του δ/ντη δεν έπρεπε να εργάζεται στην ΕΥΠ. Τούμπες να κάνετε και να μας βάλετε με τους…Ξηρούς δεν αλλάζουμε άποψη…»

Συνεχίζουμε από το «ΤΡΩΚΤΙΚΟ»

«Κάνατε μια μήνυση για κακούργημα την οποία θα εξετάσει από Δευτέρα ο εισαγγελέας κ.Σακελάκος. Το κακούργημα ποιο ήταν; Ότι γράψαμε μια αλήθεια. Πως η γυναίκα του Παπαδρόσου δουλεύει στην ΕΥΠ. Δηλαδή η γυναίκα ενός δημοσιογράφου δουλεύει στην ΕΥΠ δεν είναι καθόλου λογικό να υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ δημοσιογράφων και μυστικών υπηρεσιών. Δεν φτάνει αυτό… Ο υπουργός δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παπαδρόσο για να κλείσει ένα blog, καταλαβαίνετε ποιο είναι το σύστημα που θέλει να ελέγχει την μάζα. Σήμερα εμείς αύριο άλλα blog. Δεν θα τους περάσει, δεν πέφτουμε αμαχητί. Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε».

Δηλαδή αν αποκαλύπτεις παρακρατικές διασυνδέσεις των ανθρώπων των ΜΜΕ με τις μυστικές υπηρεσίες θα σέρνεσαι στο εδώλιο με το νόμο περί κατασκοπείας!!!

Αν αποκαλύπτεις το ρόλο των μυστικών υπηρεσιών, τη λάσπη τους και τις προβοκατόρικες συνωμοσίες τους εναντίον της κοινωνίας θα είσαι ένοχος εσχάτης προδοσίας!!!

Αν ξεσκεπάζεις τους προβοκάτορες και τους χαφιέδες θα καταδικάζεσαι με τους 509!!!

Στο απυρόβλητο, λοιπόν, ο χαφιεδισμός, η ρουφιανιά, οι προβοκάτσιες, οι άθλιες και βρόμικες δολοπλοκίες των μυστικών υπηρεσιών: Οι βιομηχανίες αυτές του σύγχρονου πλανητικού φασισμού που επεξεργάζονται τα σχέδια και τα προβοκατόρικα παιχνίδια εναντίον των εθνών και των λαών.

Στο απυρόβλητο οι «νταβάδες» της διαπλοκής και ο «υπερνταβάς»: Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και οι μυστικές του υπηρεσίες  που μας διαφεντεύουν…

Αυτός είναι ο σύγχρονος Νεοταξικός φασισμός. Ο Κροταλίας και όχι τα κλούβια αυγά του φιδιού. Ένας φασισμός που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Ένας φασισμός που θα έπρεπε αυτός να στηθεί στο εδώλιο των λαών για εσχάτη προδοσία και κατασκοπεία εναντίον των εθνών και των κοινωνιών της ανθρωπότητας.

Και θα στηθεί στο εδώλιο της ιστορίας και της λαϊκής οργής. Γιατί πάει πολύ οι σύγχρονοι φασίστες να σέρνουν στο εδώλιο για κατασκοπεία τις κραυγές και τις αγωνίες των πολιτών.

Είναι φασιστική αυθάδεια να στρέφονται αυτοί οι αποκρουστικοί εχθροί της κοινωνίας και της δίωξης των λαών εναντίον του «ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ»  και άλλων μπλογκ με νόμους περί κατασκοπείας και 509…