ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ! ΤΑ "ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ" ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ…

Το μεγάλο κόλπο και το κλείσιμο του «Τρωκτικού»Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2009, 16:16
Έκλεισε με απόφαση της GOOGLE το blog «τρωκτικό» μετά απ' αλλεπάλληλες καταγγελίες για συκοφαντικά, υβριστικά και καθοδηγούμενα σχόλια (ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΗ, Η GOOGLE ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ). Καμία φωνή φιμωμένη δεν εξυπηρετεί την δημοκρατία και την ενημέρωση. Αυτό είναι αυτονόητο και αδιαπραγμάτευτο (Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΦΩΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΡΗΜΗΝ ΣΟΥ).

Η συγκεκριμένη, ωστόσο, φωνή, με συμπεριφορά απαράδεκτη και αντιδεοντολογική πέρα για πέρα, υπό την καθοδήγηση και τις εντολές γνωστών επιχειρηματιών (ΕΝΝΟΕΙ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟ, ΘΕΜΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΣΠΟΝΣΑΡΑΝ), αντιμετώπισε το αυτονόητο λουκέτο. Ο ρόλος των blogs ακολούθησε κι αυτός την κακοποίησή του στην ελληνική του εκδοχή. (ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΟΛΥΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ)
Αντί να εξυπηρετεί την φωνή των
ελεύθερων πολιτών, άρχισε να ενισχύει το εισόδημα επαγγελματιών δημοσιογράφων, οι οποίοι υπό το σκότος της ανωνυμίας, εξυπηρετούσαν με τη σειρά τους σκοτεινά ως επί το πλείστον επιχειρηματικά συμφέροντα (ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ; ΕΣΥ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΚΕΙ;)
Είναι γνωστό ότι όποιος επιθυμεί την ηλεκτρονική ενημέρωση δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του blogspot, πολύ περισσότερο όταν είναι δημοσιογράφος, αλλά χρησιμοποιεί το gr για να είναι εμφανής η ταυτότητά του.Έτσι, λοιπόν, κατά τα πρότυπα της γνωστής μαφιόζικης συμμορίας εκτελούσαν κι αυτοί τα δικά τους συμβόλαια (ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ).
Πέρα από το κλείσιμο του blog, τα συγκεκριμένα «τρωκτικά» θα βρεθούν πλέον στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουν και τη δικαιοσύνη -αυτήν που υπάρχει- για τις αθλιότητες που κατά καιρούς έγραψαν (ΤΙΣ 710 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ ΔΛΔ).
Όταν η εισαγγελία διαβιβάσει στην GOOGLE και την INTERPOL τις καταγγελίες που έχουν γίνει θα παραδοθούν στους θιγόμενους όλα τα ip των συγγραφέων της λάσπης (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ Η ΕΥΠ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΧ… ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝ).Τότε θα καταλάβουν οι πολλοί, ποια ακροδεξιά στοιχεία και κουκουλοφόροι παραεκκλησιαστικών οργανώσεων (ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΚΗ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ) κρύβονταν πίσω από τον αθώο τίτλο «τρωκτικό», το οποίο όντως αθώα ξεκίνησε (ΒΕΒΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΙΦΛΗΣ ΚΑΙ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΟ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ "ΑΓΝΟ" Ε ΜΑΚΗ;), αλλά πολύ γρήγορα και ένοχα εντάχθηκε στην υπηρεσία των προαναφερθέντων κύκλων (ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ "ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΗΣ").
Το κόλπο που ετοίμασαν είναι ακόμα πιο καλά σκηνοθετημένο απ' ό,τι φαίνεται.Οι επιχειρηματίες που βρίσκονταν πίσω από το συγκεκριμένο blog(ΤΡΩΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΑΚΗ, ΑΝ ΔΕ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ), δια των αχυρανθρώπων τους, ετοιμάζονται να μπουν στα μέσα, ηλεκτρονικά και μη, με Δούρειο Ίππο τον θόρυβο για την ελευθερία στο διαδίκτυο (ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ!).
Είναι κι αυτός ένας τρόπος διαφήμισης. Να γίνεσαι γνωστός ψευδόμενος, βρίζοντας και συκοφαντώντας χωρίς στοιχεία το σύμπαν. Οι ίδιοι, με λίγα λόγια, επεδίωξαν τον θόρυβο δια του λογοκριτικού δήθεν λουκέτου, προκειμένου να ενισχύσουν τη διαφήμιση των μελλοντικών σχεδίων τους (ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΡΟΔΙΝΑ).Για όλα αυτά τα υποκείμενα, επιχειρηματίες και «δημοσιογράφους», έχουν γνώση οι φύλακες. ΜΑΚΗ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.