Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ

Σας το είπαμε; Ότι ο άνθρωπος έχει ψύχωση. Είπαμε ότι θα σταματήσουμε να γράφουμε αλλά πάλι θα γράψει γιατί ο άνθρωπος έχει μάθει να τρώγεται με τα ρούχα του.

Για τον "εθνικό χαφιέ" λέμε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Αφού πρώτα περνάει γενναίες 14 τον Λαυρεντιάδη, τον Κοντομηνά αλλά του παίρνει ακόμα διαφήμιση(ο Μάκης γουστάρει μόνο τα λεφτά του Λαυρεντιάδη όχι τον ίδιο, έχει λεφτά αισθήματα) μετά αρχίζει πάλι με εμάς. Όχι κάτι συγκεκριμένο. Τα συνηθισμένα του επιπέδου του. Για την εφημερίδα που θα βγάλει και σειστεί όλος ο ντουνιάς και θα σκιστούν τα όρη στην μέση.Ο άνθρωπος όμως λέει ψέματα! Ποιος δεν ήταν πίσω από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" Μάκη Τριανταφυλλόπουλε; Τα χρήματα σου δεν…

τα έβαλε ένας μεγαλοεπιχειρηματίας που λέγεται Ραφτόπουλος; Άρα είσαι ψεύτης.

Η πλάκα είναι ότι γράφει πως θα γίνει αύξηση Μ.Κ. στο "Πρώτο Θέμα" και θα πεταχτούν έξω ο Θέμος με τον Καραμήτσο. Ρε Μάκη είτε μας αρέσει είτε όχι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ. Αν το κάνει και φύγουν πως θα βγαίνει η εφημερίδα; Πόσο αναξιόπιστος είσαι πια;

ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΨΙΛΟΦΟΒΑΣΑΙ. ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙΣ. Ξέρεις ότι με αυτό χάνεις όλο το παιχνίδι. Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα στον κόσμο που το παίζεις καλός εργοδότης και άλλα τινά.

Αλλά αφού θέλεις να ξαναξεκινήσουμε 10ο γύρο, σήκω όρθιος και κάτσε στο ριγκ. Μην κλαίγεσαι μόνο και πας πάλι στην δίωξη.

Σε κάποιους φίλους που μας έστελναν μειλ και μας έλεγαν μην ασχολείστε μαζί του και τους απαντήσαμε: "Παιδιά εμάς δεν μας απασχολεί γιατί έχει απαξιωθεί και θα το δείτε και από τον Σεπτεμβριο. Αλλά πάλι αυτός θα ξεκινήσει γιατί ΕΊΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ".

Όπως το είπαμε έτσι και έγινε.

Υ.Γ: Μάκη τον μπαμπά σου που έχει θρησκευτικά πιστεύω πως τον φωνάζεις; Πατέρα ή Παπαδοπο….
ΠΗΓΗ:www.troktiko.blogspot.com
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Πάλι άρχισαν τα όργανα , και όλα αυτά για κάτι που έγραψαν στην ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ,όμως το nonews-news, και το fimotro έγραφαν ανοησίες για την νέα εφημερίδα του Μάκη , πάλι όμως το troktiko και ο Σωκράτης είχε την τιμητική του γιατί βρε Μάκη κοίτα πως ήταν το γραφείο σου και πως έγινε αυτό κοίτα μόνο και θα καταλάβεις και δεν το λέει αυτό ένας φίλος των "ποντικιών" , οι αναρτήσεις που έχω βάλει το δείχνουν. Για κοίτα πρώτα πως μιλάνε στο portal και σε εξευτυλίζουν οι συνεργάτες σου , φτιάξε λίγο το κλίμα και μετά γράφεις για επιχειρηματίες. Άλλωστε πάλι από εμάς θα μάθεις για τα επιτεύματα του Λαυρεντιάδη και αφού έχεις στοιχεία ότι βρίσκονται πίσω από τα "ποντίκια" βγάλτα επιτέλους. Κρίμα πάντως γιατί η ΑΓΑΠΗ μας για σένα μας έχει κάνει να νιώθουμε πολύ μόνοι στο διαδίκτυο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ