Πρώτοι αποκαλύψαμε τα ονόματα που έδωσε ο Χριστοφοράκος

 

Στις 3:52 κάναμε την αποκάλυψη με τα ονόματα που έδωσε ο Χριστοφοράκος για τις μίζες που είναι του πρώην Γενικό Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Βαρθολομαίο και του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Γείτονα. Αν όντως είναι αλήθεια τα… όσα είπε ο Χριστοφοράκος δεν γνωρίζουμε και θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Ο κύριος Γείτονας διαψεύδει τα πάντα και ζητάει να λάμψει όλη η αλήθεια. Στο ένταλμα των δικαστικών αρχών αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: "

Συμφωνήσατε, λοιπόν, σε διάφορες συζητήσεις, το αργότερο κατά τα τέλη του 2003, με τους ταμίες των μεγάλων κομμάτων στην Ελλάδα με τον Κώστα Γείτονα του ΠΑΣΟΚ, τέως Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου, ο οποίος μέσω του κόμματός του όπως και πριν είχε επιρροή επί των υφισταμένων υπηρεσιών και με τον κύριο Βαρθολομαίο της ΝΔ ότι θα παρείχατε στα από αυτούς εκπροσωπούμενα κόμματα, χρήματα της τάξεως συνολικά το λιγότερο διψήφιου νούμερου εκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα θα έπρεπε να φθάσουν ισότιμα στα ταμεία των κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και από εκεί ενδεχομένως να μοιρασθούν περαιτέρω. Για τον σκοπό αυτό, οι δύο ταμίες, όπως από κοινού είχατε συμφωνήσει, θα ασκούσε ο καθένας κομματικά επί των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι ανήκαν στο δικό τους κόμμα την απαιτούμενη επιρροή, ώστε να παρακινήσουν τους υπαλλήλους αυτούς, την κρίση τους περί της απόφασης παραλαβής κατά τέτοιον τρόπο να χρησιμοποιούν, ώστε σε περιπτώσεις αμφιβολίας να αποφασίζουν υπέρ της εταιρίας Siemens ενδεχομένως και ενάντια στο καθήκον τους.

Σύμφωνα με τον από κοινού με τον κ. Γείτονα και τον κ. Βαρθολομαίο τεθέντα σκοπό σας, επετεύχθη αυτό στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε και ο κ. Γείτονας και ο κ. Βαρθολομαίος άσκησαν σύμφωνα με την συμφωνηθείσα τακτική επί των αποφασιζόντων δημοσίων υπαλλήλων την του κόμματος του καθενός επιρροή. Οι αποφασίζοντες δημόσιοι υπάλληλοι το πήραν τουλάχιστον απόφαση, ότι ως αντάλλαγμα για την ευμενή και ενδεχομένως αντίθετη στα καθήκοντά τους ενέργεια κάθε φορά θα εφοδίαζαν οικονομικά το κόμμα του οποίου ήσαν μέλη". Σε άλλο σημείο το ένταλμα αναφέρει: "Για την εκτέλεση των πληρωμών στα δύο κόμματα χρησιμοποιήσατε την εταιρία FAIRWAYS LTD του κ. Λέτσα, του οποίου η οικογένεια είχε στενές σχέσεις με την Siemens.

Ο τελεσιδίκως καταδικασθείς Siekachek έστειλε από τα στη διάθεσή του υφιστάμενα "μαύρα ταμεία" τα ακόλουθα εμβάσματα στον ελβετικό λογαριασμό της FAIRWAYS LTD: Την 05.08.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ – από την Tamarind, Την 06.08.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ – από την Electronic Technology, Την 02.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ – από την Weavind Tην 02.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ – από την Electronic Technology, Την 07.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ – από την Electronic Technology, Την 16.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ – από την Weavind, και την 07.10.2004 ένα ποσόν 250.000 – από την Weavind.

ΠΗΓΗ:TROKTIKO

Έχουν άκρες στο δικαστικό ρεπορτάζ τα τρωκτικά , εμείς όταν κάνουν μια αποκάλυψη πρώτοι τους δίνουμε τα εύσημα. Να σταματήσουν και οι επιθέσεις και όλα καλά. Μάνο, Αλέκο, σας πήρε τα σώβρακα ο Σωκράτης και τα ποντίκια του. Για τον τρίτο δεν μιλάω θα είναι τσαντισμένος ο καυμενούλης λόγω της φάρσας πλάκα είχε ακούστε τη…
http://www.stifora.gr/article.php?id=5419