του Γιαννίωτη

Και η Ελλάς περί …άλλων τυρβάζει.!
Τα δύο κόμματα …"εξουσίας" επιδίδονται σε αγώνα δρόμου για να αποδείξουν σε μας τους …αφελείς, ότι το ένα εκ των δύο, έκλεψε …λιγότερα.!
Εν αναμονή του Χριστοφοράκου από τη Γερμανία, όλοι έχουν κρεμασθεί από τα ….χείλη του, γιατί, απ' αυτόν πλέον εξαρτάται, το πως θα κινηθούν από δω και πέρα οι πολικές εξελίξεις.
Πού καιρός για …εθνικά θέματα;
Σε πλήρη επιφυλακή και οι …δικηγόροι υπεράπισης των κλεπταποδόχων πολιτικών.

Η κυβέρνηση, δια της εκλεκτής του κ. Πρωθυπουργού Κας Ντόρας, εξακολουθεί την ηττοπαθή πολιτική στα εξωτερικά μας θέματα, έχοντας βεβαίως και την σύμφωνη γνώμη του.


Ο Κος Παπανδρέου, είναι ο μόνος "πολιτικός" που δεν κατάλαβε ακόμη ότι η οικονομική κρίση είναι παγκόσμιο φαινόμενο, και ως εκ τούτου ωσεί …"αθώα περιστερά" ζητάει επιμόνως εκλογές, με σκοπό την …ανάκαμψη της οικονομίας και να μας απαλλάξει – λέει – από τους …κλέφτες της κυβέρνησης.
Τα αριστερά απο …κόμματα ΚΚΕ και ΣΥΝ ανεβαίνουν τον δικό τους …Γολγοθά που έχει να κάνει με την υπεράσπιση της αναρχίας στην Ελλάδα, καθώς και των εντός αυτής ευρισκομένων λαθρομεταναστών, εν αναμονή και νέων τοιούτων.

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες "πολιτικοί" παίζουν με το … νοημοσύνη μας, τα Σκοπιανά γυφτάκια μαζί με τα Τούρκικα φιλαράκια τους ιδρύουν σε Αμερική και Καναδά συλλόγους εν ονόματι της Τουρκοσκοπιανής Φιλίας, πρόεδρος της οποίας είναι ο ένθερμα υποστηριζόμενος και πρώτος επάνω αριστερά εικονιζόμενος Metodija A. Koloski.
Αυτή είναι η προκλητικότητα των …γειτόνων μας, η οποία συνοδεύεται και από ανάλογα ανθελληνικά συνθήματα, και τα οποία βέβαια για άλλη μια φορά – όπως πάντα – θα περάσουν απαρατήρητα.
"Κύριοι" της πολιτικής μας, σε καλή μεριά τα …κλεμμένα σας, κι' όσο για εθνικά μας θέματα…
Τί είναι ο …πόνος μπρος το …χρήμα;