Γενική επίθεση σχεδόν όλων των ΜΜΕ κατά του Καραμανλή εξ αιτίας της καλής του παρουσίας χθες στην τηλεμαχία, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ανατροπή του ήδη διαμορφωθέντος κλίματος.
Είναι καταπληκτικό το ότι ο Καραμανλής έχει εναντίον του όλα σχεδόν τα ΜΜΕ. Ο μη τέλειος Καραμανλής, στα πεντέμισυ χρόνια που κυβέρνησε έκανε ένα λάθος. Ένα ολέθριο λάθος, που οφειλότανε στην πλήρη άγνοια όλων των Έλλήνων πολιτικών για το πως πράγματι πρέπει να κυβερνάει ένας διοικητής. Κυβέρνησε λοιπόν ο Καραμανλής χωρίς…

να έχει τον έλεγχο της Ε.Υ.Π. και της κρατικής ασφάλειας και βεβαίως των ΜΜΕ. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι σε μία ευνομούμενη δημοκρατία αυτό δεν απαιτείται. Ποιός σας είπε όμως ότι έχουμε ευνομούμενη δημοκρατία;
Ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης και το ΟΧΙ στα Σκόπια και τον Μπους καθάρισαν τον Καραμανλή που δεν ζήτησε και βέβαια δεν πήρε καμία βοήθεια από τον Πούτιν, αφού για να το κάνει αυτό έπρεπε να σπάσει αυγά και μάλιστα πολλά και με τρόπο πολύ έντεχνο.
Εκείνο που επιβεβαιώθηκε είναι η απόλυτη εξουσία των ΜΜΕ που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών οποιουδήποτε κράτους, που πράγματι αποτελούν κοπάδια προβάτων στο έλεος οποιασδήποτε προπαγάνδας. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα »