Απο τον Killbill

Eπιτέλους, ένα αληθινό, υγιές μίσος.
Ενα ανθρώπινο κι οχι φλώρικο μίσος. Ενα ανδρίκιο μίσος.
Σε μια χώρα που ακόμη και ο Βαρδινογιάννης με τον Κόκκαλη τα βρήκαν, μ ένα τρόπο φλώρικο, απογοητεύοντας τα στρατόπεδά τους, υπάρχουν δύο άνδρες που μισούν ο ένας τον άλλον αληθινά και ντόμπρα:

Ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Αναστασιάδης.
Αυτό το συγκλονιστικό μίσος, ελπίζουμε Κυριακή με Κυριακή να γίνεται όλο και πιο εππικό, όλο πιο δηλητηριώδες. Απ αυτή την άποψη οφείλουμε στους δύο αντιπάλους τον απαιτούμενο σεβασμό. Τον βαθύ εκείνο σεβασμό, με τον οποίο αντιμετωπίζεις την μαυροφορεμένη γυναίκα που σου φέρνει την είδηση του θανάτου ενος αγαπημένου προσώπου.

Τιμούμε λοιπόν το μίσος που χωρίζει τους δύο άνδρες. Τιμούμε την ειλικρίνεια και το βάθος αυτού του μίσους. Την εντιμότητα αυτού του μίσους.Γιατί είναι πιο έντιμο το μίσος του Τριανταφυλλόπουλου και του Αναστασιάδη, απο την δημόσια αγάπη του Καραμανλή και της Ντόρας, για παράδειγμα.

Εσεις εκει έξω τι προτιμάτε;

Την υποκρισία και τους ανείπωτους συμβιβασμούς, σε προσωπικό επίπεδο που κρύβει μέσα της, αυτή η εμετική ανταλλαγή φιλοφρονήσεων ανάμεσα στον πιο αποτυχημένο πρωθυπουργό της χώρας και στην Αυτοκράτειρα της ιντριγκας, ενω στη πραγματικότητα προκαλεί ο ένας απέχθεια στον άλλο;

Τι είναι πιο άρρωστο, το μίσος του Τριανταφυλλόπουλου και του Αναστασιάδη η η "αγάπη" της Ντόρας και του Καραμανλή;
Εχοντας μάθει, ένα λαός ολόκληρος, να λειτουργούμε σαν Χάρης Σιανίδης- ματς-μουτς στον αέρα και μούτζες στο γύρισμα της πλάτης- επιτέλους ένα πραγματικό μίσος ξυπνάει τον άνθρωπο μέσα μας.

Γιατί το μίσος των δύο είναι ένα αναβλύζων μίσος, δίχως στρογγυλέματα, δίχως φτιασιδώματα.

Εχουν τους λόγους τους, να μισούν ο ένας το άλλον.

Οπως χίλιους δυο λόγους έχει και ο Σαμαράς να μισεί τη Ντόρα και αντίστροφα.

Θα ήταν πιο έντιμο απο μέρος τόσο του Σαμαρά, όσο και της Ντόρας να μισούνται ελεύθερα και δημόσια. Να ξερνάνε φλογισμένο μίσος ο ένας για τον άλλον-να μην κρατάνε τα προσχήματα.

Αυτό ο λαός θα το εκτιμούσε και οι Νεοδημοκράτες θα έκαναν ουρές για να ψηφίσουν-θα ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο του Γιώργου.
Οταν οι πολίτες οσμισθούν αληθινό μίσος ανάμεσα στον Σαμαρά και τη Ντόρα, θα πλακώσουν όλοι στις κάλπες.

Οσο πιο πολύ χολή βγάζουν το "ΘΕΜΑ" και το "VΕΤΟ", τόσο πιο πολύ θ ανεβαίνει η κυκλοφορία τους. Το κοινό είναι έτοιμο να επιβραβεύσει το γνήσιο μίσος.

Το εισπράττει σαν μια ευγενική προσφορά ειλικρίνειας των δύο ανδρών, προς τους αναγνώστες τους.

Εμεις απο τη μεριά μας ελπίζουμε να μην καταντήσουν σαν τον Κόκκαλη και τον Βαρδινογιάννη, που ενω είχαν φιλοτεχνήσει ένα υπέροχο άσβεστο μίσος, κατέληξαν αγαπημένοι σαν ξανθές τηλεπαρουσιάστριες. Τι κρίμα…

Υ.Γ>Aυτη τη Κυριακή ο Τριανταφυλλόπουλος λέει "Υπάρχω"  (προσφέρει  ποντιακά τραγούδια και Καζαντζίδη), ο Αναστασιάδης απαντά "Τα ρέστα μου" με Νταλάρα και  "Καζίνο Ρουαγιάλ"-007.\

Κουρδιστό Πορτοκάλι