Γράφει: Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ

Η εκπομπή της, χρόνια τώρα, «Μητσοτακο-αυλοδίαιτης» κ. Παναγιωταρέα, είταν  ένα μεγάλο σκάνδαλο. Όχι μόνο για τους γνωστότατους  λόγους. Αλλά και για πολλούς άλλους Επισημαίνουμε μόνον δύο:

 

1.- Αποδεικνύει ότι το κυβερνητικό στρατόπεδο θέλει τη Ντόρα και γιαυτό την προβάλλει συστηματικά. Άλλωστε  όλη  αυτή  η  άθλια προσπάθεια των  μεγάλων «Προστατών» μας, στα τελευταία 3  χρόνια, να διαλυθεί η πατρίδα μας, είχε και έχει ένα στόχο: Να γίνει πρωθυπουργός ο Γιώργος, να αναγκαστεί σε παραίτηση ο Καραμανλής και να γίνει αρχηγός η Ντόρα. Τα δύο πρώτα έγιναν. Απομένει να πραγματοποιηθεί και το τρίτο. Ώστε τη μελλοντική ολοκλήρωση της διάλυσής μας, να την αναλάβουν άνετα τα  δυό καλά παιδιά των Η.Π.Α..

2.- Πέρα από αμέτρητες άλλες, η  μέγιστη, κατά  τη  γνώμη μας, διαφορά, ανάμεσα  στον Αντώνη και τη  Ντόρα είναι μία και ουσιαστικότατη. Την ομολόγησε η ίδια η κυρία Ντόρα, στην εκπομπή της κυρίας Άννας. Είπε: «Εμείς πιστεύουμε στην Ευρώπη των Λαών, ενώ ο κ. Σαμαράς πιστεύει στην Ευρώπη των Εθνών..»

Αν υπήρχε ένας οποιοσδήποτε έντιμος δημοσιογράφος εκείνη τη στιγμή και την ρωτούσε τι εννοεί  « Ευρώπη  των  Λαών..», θα την  έφερνε  σε  πολύ  δύσκολη  θέση. Γιατί όχι μόνον η ιστορική, κυνική, φράση του πατέρα της:   « Μετά από μερικά χρόνια ποιός θα  θυμάται  το όνομα της Μακεδονίας..» αλλά και η δική της:  « «Ας με άφηνε ελεύθερη ο Καραμανλής και εγώ θα τέλειωνα τα προβλήματα με  τα Σκόπια και την Κύπρο, σε πέντε μέρες…», δείχνουν τις θέσεις της: Ευρώπη των λαών σημαίνει κοπάδια ομοιόμορφων αμνών …Με τσέλιγκες τους  γνωστούς  G8  ή  G10..

 Ενώ Ευρώπη των Εθνών, σημαίνει  όλοι  οι  Λαοί  μια  μεγάλη, ισότιμη, παρέα αλλά ο καθένας με τη δική  του ταυτότητα, το χρώμα του, τη γλώσσα του, τις μουσικές του, τα σύνορά του, την ιστορία του και τις παραδόσεις του, χωρίς τσέλιγκες αλλά με  τους δικούς του, εκλεγμένους Ηγέτες και όχι κάποιους δοτούς των Βρυξελλών και των μεγάλων συγκροτημάτων..

Αυτήν ακριβώς την Ευρώπη των Εθνών πολεμούν, λυσσασμένα, τα ελληνικά και τα ξένα μεγάλα συμφέροντα.

Γιαυτό και θα μεταχειριστούν οποιοδήποτε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να βγει η Ντόρα, και να εφαρμόσει, μαζί με το Γιώργο, ανενδοίαστα τις εντολές τους.. Γιαυτό και  ματοκύλισαν την πατρίδα μας, όλα τα τελευταία χρόνια… Και γιαυτό  φοβόμαστε ότι θα το πετύχουν.

Εκτός κι αν οι φίλοι και οι σοβαροί Νεοδημοκράτες, πάνε όλοι στις κάλπες και ξεπεράσουν σε αριθμό τους, δυστυχισμένους, αμνούς των ελληνικών και ξένων μηχανισμών..