Η ΝΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ  ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ  Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣ  κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΑΔΟΞΑ-ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΩΝΟΙ – ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.  Η ΝΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ:

1/ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗΣ.

2/ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ  ΣΤΙΣ "Α-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΔΙΑ  ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

3/ Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.

4/ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ-  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

5/  Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΑΣΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ-ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΑΚΡΕΣ ΟΥΡΕΣ-ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

6/ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΣΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΝΤΟΣ 40 ΗΜΕΡΩΝ  ΚΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ Η ΑΝΟΧΗ  ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

7/ Η ΝΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΔΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

8/ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ  ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΠΛΟΥΤΟ , ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΧΑΣΕΙ  ΣΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

9/ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΑΣΗ  ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ , ΗΤΟΙ: ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ" .

Η ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ κ.α) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ .

10/ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ: α/ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ β/ ΤΟ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ", ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ , ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.  

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ