Αγαπητοί φίλοι από "ΤΑΧΑΛΙΑ" καταρχήν σας δηλώνουμε είμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια σας! Με κάθε τρόπο! Με κάθε μέσο! Από σήμερα κινητοποιούμε την Ομογένεια των ΗΠΑ και όλου του κόσμου για να σταθούν στο πλευρό σας αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!  Και ασφαλώς μην περιμένετε  επίσημη στήριξη και υποστήριξη από κανέναν! Γιατί αν δεν έχουν εξασφαλισμένες κάποιες γνωστές προϋποθέσεις ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Στήριξη και υποστήριξη θα βρείτε μόνον από απλούς γνήσιους πατριώτες! Από αδέσμευτα μη επαγγελματικά BLOGS  και SITES που δεν εξαρτώνται από σκοτεινά  και υπόγεια συμφέροντα. Και ασφαλώς μην περιμένετε τίποτα από τα  κατ' επάγγελμα BLOGS, τα οποία όλοι πλέον γνωρίζουμε ποια είναι, ποιοι τα διαχειρίζονται και για λογαριαμό ποιών… (συμφερόντων, εκδοτών  κτλ). Αυτή η ξεκάθαρη απειλή -γιατί περί απειλής πρόκειται ας μη γελιώμαστε – αφορά όλους τους έλληνες του κόσμου! Και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη!  Σκοπιανοί και Τούρκοι έχουν ξεσαλώσει καθημερινά στο διαδίκτυο  εδώ και πέντε χρόνια και το Ελληνικό ΥΠΕΞ{βλ. Ντόρα Μπακογιάννη} δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και να είστε σίγουροι ότι ούτε και τώρα {επί Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου} θα κάνει! Αντιθέτως οι γείτονες δίπλα μας όπως κατ' επανάληψη έχει αποκαλυφθεί και γραφεί  διαθέτουν ολόκληρη υπηρεσία διασποράς μαύρης προαπαγάνδας εναντίον της Ελλάδας σε συνεργασία με παρακρατικά  και κυβερνητικά στοιχεία των Σκοπιανών! Οσο για τις  δικές μας υπηρεσίες απλά παρακολουθούν… Δυστυχώς…

Εμείς εδώ στην άλλη άκρη του ατλαντικού στεκόμαστε δίπλα σας  και θέλοντας να πιστεύουμε ότι διερμηνεύουμε καλώς και αγαθώς το κοινό περί εθνικού δικαίου  αίσθημα των απλών -ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ομογενών γιατί αυτοί δίνουν τους μεγάλους αγώνες για κάθε εθνικό θέμα – εμπράκτως και με όποιο τρόπο απαιτείται να είστε σίγουροι, θα είμαστε εκεί. Όπου χρειαστεί  και όπου απαιτηθεί! Να γνωρίζετε πως  απλοί ομογενείς  που πιστεύουν σε αρχές αξίες και ιδανικά  θα κάνουν το καθήκον τους όπως πάντα αυτό κάνουν εδώ και δεκαετίες  -ΟΧΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΑΕΡΙΤΖΙΔΕΣ κτλ – αλλά οι απλοί γνήσιοι πατριώτες θα είναι στο πλευρό σας ηθικά και υλικά! Με κάθε τρόπο που απαιτεί  ένας τέτοιος αγώνας.  Χωρίς να ανακοινώνουμε πολλά  δεσμευόμαστε  ότι θα πράξουμε το δέον γενέσθαι! Χωρίς να υποσχόμαστε λαγούς με πετραχείλια, όπως εύκολα τις επόμενες ώρες θα δείτε να το κάνουν οι γνωστοί δημαγωγοί της πολιτικής και της παραπολιτικής  αλλά όταν θα έρθει η ώρα θα τους ψάχνετε όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις  ότι εμείς  και σύσσωμη ως ένα σώμα! Μια ψυχή! Μια γροθιά η  αγνή  ομογένεια και τους αληθινούς πατριώτες  της που δεν  έπαψαν γενιές και γενιές τώρα να ακούνε Ελλάδα και να δακρύζουν,  θα μας  βρείτε πάντοντε αρωγούς και υποστηριχτές σε αυτόν αγώνα. Ένα αγώνα που δεν έχει να κάνει μόνο με την εθνική διάσταση της όλης υπόθεσης και των συναφών προεκτάσεων της αλλά και με την ελευθερία του λόγου και της διακίνησης των ιδεών των αρχών και των αξιών κάθε λαού. Κάθε ανθρώπου! Είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο!  Προσυπογράφουμε λοιπόν κάθε προσπάθεια που στέκεται στο πλευρό σας. Τα υπόλοιπα  μέσω email.   

 

ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κώστα Καραμανλή, θα υπερασπιστείς το taxalia ?


Πριν λίγο πήρανμε, ως taxalia, ένα ακόμη απειλητικό εξώδικο από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των Σκοπίων.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Ένας Σκοπιανός δημοσιογράφος – καθηγητής ονόματι Milan Adzievski, έγραψε στο πρακοτρείο ειδήσεων MINA, ότι ο τ.Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είναι ένας βάρβαρος Τούρκος, επειδή ένας Τούρκος στρατιώτης βίασε τη γιαγιά του, όπως συνήθως έκαναν οι Τούρκοι στις γιαγιάδες μας !
Επίσης αναρωτιόταν, πόσο χοντρός είναι ο Καραμανλής, πόσο Τούρκος είναι ο Καρατζαφέρης και άλλα πολλά φαιδρά.
Τους περιποιηθήκαμε καταλλήλως με αυτό:
Κώστα Καραμανλή είσαι βάρβαρος Τούρκος, γιατί ένας Τούρκος στρατιώτης βίασε τη γιαγιά σου
και αποκαλύψαμε τα στοιχεία του παπαροκαθηγητή, με αυτό Милан Аџиевски, you are malakas (e very greek word)!

Αυτά, με τα οποία υπερασπιστήκαμε το θεσμό του Έλληνα Πρωθυπουργού και έναν αρχηγό κόμματος, ενόχλησαν τον κ.Αντζιέφσκι, ο οποίος κατέφυγε στην ΑΠΠΔ της χώρας του, η οποία μας καλεί να διαγράψουμε πλήρως τις σχετικές αναρτήσεις, (αλλιώς προφανώς θα μας τραβάνε στα διεθνή δικαστήρια κ.λ.π.)

Και σας ρωτώ Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Καρατζαφέρη:

Θα μας διαθέσετε κανέναν σοβαρό δικηγόρο ή θα τρέχουμε μόνοι μας και θα βάζουμε από την τσέπη μας τα φράγκα;

Περιμένουμε την έμπρακτη βοήθεια σας. Αν δεν έρθει, θα τα διαγράψουμε αύριο. Δεν θα βάζουμε εμείς το κεφάλι μας στον ντορβά, για να υπερασπιζόμαστε εσάς. Αρκετές απειλές παίρνουμε κάθε μέρα από τους γείτονές μας "Μακεδόνες". Και είμαι βέβαιος ότι αν ζητήσουμε τη βοήθειά σας, θα μας γυρίσετε την πλάτη.

Αναμένουμε τις συμβουλές και τις οδηγίες σας λοιπόν. Για να δούμε, ποιοί θα ανταποκριθείτε !  

 

 

Μιά έκκληση που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

#fullpost{display:none;}

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των Σκοπίων απειλεί τους φίλους απ΄το γειτονικό Taxalia.blogspot λόγω ανάρτησης που αφορούσε έναν Σκοπιανό καθηγητή ο οποίος εξύβριζε χυδαία τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας Κ.Καραμανλή (δείτε εδώ το άθλιο άρθρο του) αλλά και τον Γ.Καρατζαφέρη.

Το Taxalia απάντησε καταλλήλως στον συγκεκριμένο "κύριο" και σήμερα δέχτηκε τις απειλές των υπηρεσιών της γειτονικής χώρας..
.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να απασχολήσει όχι μόνο τα blogs αλλά και την πολιτειακή ηγεσία της χώρας.
.
Απειλές δεχόμαστε σχεδόν όλοι οι bloggers που ασχολούμαστε με τα Εθνικά θέματα.Αν όμως από τις απλές ανώνυμες απειλητικές ηλιθιότητες που μπορεί ο καθένας να απευθύνει μέσω του διαδικτύου,περάσουμε σε επίσημες απειλές κρατικών οργάνων τότε οι κίνδυνοι που διαφαίνονται είναι πολλοί.
.
Οι γείτονές μας,τόσο από Βορρά όσο και από ανατολικά δυστυχώς βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από μας σε θέματα διαδικτύου και κρατικής ιντερνετικής προπαγάνδας στην οποία και δίνουν τη δέουσα βαρύτητα (..παράδειγμα εδώ).Την λογοκρισία όμως στην οποία επιδίδονται με επιτυχία στις χώρες τους δε θα πρέπει να τους επιτραπεί να την εξάγουν.
.
Πρέπει να υπάρξει καθολική στήριξη στο Taxalia.
Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την περίπτωση αναπάντητη.
κ.κ. Πολιτικοί ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ.

Για το πλήρες δημοσίευμα πατήστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα GREECE SALONIKA:

Διαβάστε περισσότερα TAXALIA: