Έχει ανέβει υπερβολικά το τελευταίο διάστημα η ΑΠΟΨΗ ότι και τα blogs αντιπροσωπεύουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Εμείς δεν θα πάρουμε την πλευρά κανενός blog. Μάλιστα για την αναδημοσίευσή μας από site για τα επιτεύγματα των "ποντικιών" δεχθήκαμε 2 σχόλια που αμφισβητούν τόσο την ποιότητα της Ενημέρωσης που προσφέρεται μέσα από τα blogs όσο και η ανεξαρτησία τους.

Οι επισκέψεις για ΕΜΕΝΑ προσωπικά σημαίνουν πολλά. Σίγουρα οι διαφωνίες μας με το troktiko είναι πάρα πολλές και έχουν γραφτεί κατά καιρούς αλλά γιατί έχει τόσες επισκέψεις μια σελίδα που δεν αξίζει όπως γράφετε; Γιατί άραγε οι επισκέψεις σε άλλα blogs είναι αμελητέες μπροστά στις επισκέψεις στο troktiko;
Και γιατί κάποιος θεωρεί ότι ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ συμφέροντα όλοι οι bloggers; Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι  τα σχόλιά σας εδώ δεν θα μένουν στην αφάνεια, γιατί το blog έγινε για να εκφράζεστε και να συμμετέχετε ελεύθερα δεν έγινε για να λέμε μόνο εμείς την Άποψή μας.
Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν δυο ανώνυμοι αναγνώστες μας για το troktiko και θα θέλαμε τα σχόλια και τις απόψεις και άλλων αναγνωστών μας.

Να τονίσουμε και πάλι ότι το κείμενο που θεοποιεί το troktiko είναι από το site του Φ. Καμπούρη , το οποίο πάει από το κακό στο χειρότερο αφού έχει χάσει πολλές θέσεις στην alexa και είναι πάνω από τα 400 site στην Ελλάδα εάν και λειτουργεί πάνω από 4 μήνες. Σε αντίθεση με το gossip-tv που εάν και ξεκίνησε λίγο πιο μετά έχει ήδη πέσει κάτω από τα 300. Για του Νίκου Ευαγγελάτου τι να πούμε εάν συνεχίσει έτσι σε δυο εβδομάδες θα είναι πολύ κάτω από τα 200 πρώτα στην Ελλάδα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ