Toυ Σταύρου Μαρίνη

Γεια σας και καλά να είσαστε πολύ καλύτερα βέβαια όσοι ακόμα κοιμάστε εάν και κάποιοι τους αρέσει ο ήλιος και η μέρα. Βέβαια δεν θα θέλαμε να τους μοιάσουμε σε αυτές τους τις συνήθειες γιατί ο ήλιος της μέρας σίγουρα δεν απαλύνει τα όσα μας φορτώνουν καθημερινά ευτελίζοντας και άλλο την ζωή μας. Για όσους ενδιαφέρονται για τα πολιτικά δρώμενα δεν έχω να σας πω κάτι. Μόνο να διαψεύσω την φημολογία της προσχώρησης του Μάκη Βορίδη στην ΝΔ. "Αστειότητες" λέει ο βουλευτής και σίγουρα σε εμάς δεν θα έλεγε ψέμματα.

Άλλωστε έχουμε τουλάχιστον 3 χρόνια πριν τις εκλογές και μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει τι θα έχει συμβεί στα πολιτικά πράγματα. Ακόμα και η είσοδος Εθνικιστών στην Βουλή παίζει αφού το πλαφόν του 3% καταργείται από την Κυβέρνηση και μέχρι και μειονοτικά κόμματα παίζουν για το Κοινοβούλιο. Μιλάμε για πολλές εξελίξεις σε βάθος χρόνου και σίγουρα θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Για τα τηλεοπτικά τα διαβάζετε καθημερινά οι τηλεθεάσεις πάνε την τηλεόραση σε περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη ενημέρωση. Βέβαια δεν φταίνε μόνο οι τηλεθεάσεις αλλά και οι Καναλάρχες Εργολάβοι των καναλιών. Σίγουρα όλοι θα έπρεπε να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για την ζωή μας αλλά μην μπερδεύεστε κανείς δεν μπορεί να είναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ζώντας δίπλα στην δυστυχία εκτός και εάν είναι Εβραίος.

Ρατσιστικό ακούγεται αλλά όσο λιγότερα εμβαθύνουμε τα πράγματα τόσο οι Αιώνιοι Εβραίοι κάνουν πάρτι με τις δικές μας πλάτες και κυρίως με τα δικά μας χρήματα. Τώρα στο θέμα του Κουρούπη τι να πούμε εμείς άλλο τον έδιωξαν επειδή έγραψε την αλήθεια στο προφίλ του στο facebook , βέβαια αυτός τι ήθελε να υπηρετήσει το πράσινο κράτος μάλλον και αυτός είχε ξεμείνει από τα προηγούμενα golden boys και ήθελε να συνεχίσει και επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. Εμάς πάντως οι πρώτες μέρες του Παπανδρέου δεν μας λένε κάτι, περιμέναμε περισσότερα και κυρίως περιμέναμε κάποιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη και να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ και αλλαγές στην Δικαιοσύνη δεν βλέπουμε.

Οι ίδιοι άθλιοι εξακολουθούν να βρίσκονται στα έδρανα και να δικάζουν και μάλιστα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να αλλάξει κάτι αφού η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δικαιοσύνη αντιδρά σε κάθε προσπάθεια για πραγματική εξυγίανση. Ωραία και η απόφαση για τους κατηγορούμενους για τον ΕΛΑ. Αθώοι όλοι επομένως γιατί τους είχαν φυλακή τόσο καιρό; Για πολιτικούς λόγους; Περίεργες αποφάσεις που λαμβάνουν τα Δικαστήρια άλλοι δικάζουν χωρίς στοιχεία και άλλοι αθωώνουν λόγω έλλειψης για την ίδια ΥΠΟΘΕΣΗ. Με την δικαιοσύνη όμως θα ασχοληθούμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και το έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα αφήσουμε να καταδικάζονται πολίτες από Δικαστές που όχι μόνο δεν τιμάνε το λειτούργημα που κάνουν αλλά με θράσος διατυμπανίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο. Αυτά όσο για τις αφιερώσεις που μας ζητάνε θα τις βάζουμε όλες και σίγουρα όποιος έχει αισθήματα δεν είναι βλαμμένος για να βάζουμε και μια τάξη σε όσους δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να έχεις αισθήματα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ