Δεν ήταν τροχαίο! Πήραν φόρα και την χτύπησαν, και μετά επέστρεψαν και την ξαναχτύπησαν με κλομπ», καταγγέλλει στο NewsIt.gr ο σύζυγος της Αγγελικής Κουτσουμπου, Θοδωρής Κουτσουμπός…
Η γυναίκα την Κυριακή παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα της ομάδα Δέλτα, και κατέληξε με κρανιογκεφαλικές κακώσεις στον Ερυθρό Σταυρό.

Με την πιθανότητα να μπει στο χειρουργείο για λεπτή εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι να είναι ακόμη ισχυρή, η οικογένεια της 61χρονης μαθηματικού, και στελέχους τους Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος (ΕΕΚ), θα κάνουν μήνυση κατά του οδηγού της ομάδας Δέλτα και του υπευθύνου της επιχείρησης.

Όπως υποστηρίζει ο κ.Κουτσουμπός ο οδηγός της ομάδας Δέλτα όχι μόνο δεν φρέναρε – όπως υποστηρίζει από την αρχή η Αστυνομία – χάνοντας τον έλεγχο, αλλά αντίθετα πήρε φόρα και μπήκε στο πλήθος, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που διαδήλωναν ειρηνικά στο σημείο.

Μάλιστα, ενδιαφέρον έχουν οι καταγγελίες των αυτοπτών μαρτύρων στο ΝewsIt.gr που κάνουν λόγο επίθεση του αστυνομικού με κλομπ μετά το τροχαίο!

Ο καρδιολόγος Δημήτρης Γεωργίου που βρίσκονταν ακριβώς δίπλα στην μαθηματικό, θυμάται ότι «σε καμία περίπτωση δεν την χτύπησαν με τον αγκώνα του, όπως λέει η Αστυνομία. Έπεσαν πάνω μας με φόρα, και μάλιστα όταν πήγα ως γιατρός να βοηθήσω, ο οδηγός επέστρεψε και χτύπησε με κλομπ και εμένα, στο κεφάλι και στο δεξιό βραχίονα, και την Αγγελική Κουτσούμπου η οποία ήταν πεσμένη στο δρόμο και μάλιστα ήδη αιμορραγούσε από το αυτί».

Ο κύριος Σάββας Μιχαήλ, επίσης γιατρός και στέλεχος του ΕΕΚ, και παρόν στο περιστατικό είναι κατηγορηματικός : «Ποτέ η μηχανή του αστυνομικού δεν φρέναρε. Δεν έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω της, όπως λένε. Μάλιστα, μετά το περιστατικό, έσπευσα να βοηθήσω, τους έλεγα ότι είμαι γιατρός και με χτύπηγαν λέγοντας «άντε γ… κι αν είσαι γιατρός»!

Η Τροχαία τώρα έχει τον τελευταίο λόγο, αφού η προανάκριση και η προκαταρτική διοικητική εξέταση θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

www.newsit.gr/