Με ηχηρές προσχωρήσεις από εφημεριδάδες , ετοιμάζεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να αντιμετωπίσει τα χαμηλά νούμερα κυκλοφορίας της νέας του εφημερίδας.Ήδη έχει βολιδοσκοπήσει μεγάλο στέλεχος που δούλευε παλιότερα στο συγκρότημα Λαμπράκη. Σε ότι αφορά την ύλη το τελευταίο διάστημα δίνεται μεγάλη ώθηση στο ελεύθερο ρεπορτάζ και κυρίως στο αστυνομικό που και εκεί θα έχουμε σημαντικές αλλαγές.

Τα περί απομάκρυνσης Λάλα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας των ανταγωνιστών της εφημερίδας αφού το vetomag θεωρείται επιτυχημένο έντυπο από τον Μάκη αλλά και από Ζαγοριανίτη, Μουλίνο. Οι φήμες που μιλάγανε για απομάκρυνηση του τελευταίου δεν έχουν βάση. Πάντως από τους τρεις νέους συνεργάτες του , καλά λόγια ο Μάκης έχει μόνο για τον τελευταίο αλλά ο Μάκης είναι πολύ απρόβλεπτος και όπως στην περίπτωση με τον Θέμο αρκεί μια αφορμή για να τα κάνει όλα λίμπα.

Άλλωστε η εφημερίδα έγινε με σκοπό να πουλάει πάνω από 200.000 φύλλα και δεν πουλάει ούτε 100.000 φύλλα. Το ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο θα το ξέρουμε μέχρι το Πάσχα γιατί μέχρι το καλοκαίρι εάν δεν έχουν ανέβει οι κυκλοφορίες θα αναζητηθούν νέα χρήματα για την εφημερίδα και τότε θα δούμε ποιοι επιχειρηματίες θα ενδιαφερθούν να δώσουν χρήματα για κάτι που δεν τσουλάει όπως είχε προγραματιστεί. Από το φύλλο της Κυριακής θα έχουμε πολλές αλλαγές και στην ύλη του Piazza που θα επικεντρωθεί σε υψηλού επιπέδου lifestyle όπως λένε οι συντελεστές του.