Δείτε εδώ το χαρτονόμισμα κοπής 1939 του Αφγανιστάν, αποθηκεύστε το στο PC σας, και διαβάστε τα παρακάτω κείμενα που ήρθαν στο mail μαζί με την φωτογραφία του χαρτονομίσματος. Έβαλα βελάκια στα καίρια σημεία. Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος.

Καιρός είναι, κάποιοι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

 

  

Εδώ σε μεγέθυνση το δεξιό μέρος του πάνω χαρτονομίσματος.

 

afgan-bank.png

 

 ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΣ ΑΡΑΓΕ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ …. ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΕ ΑΨΟΓΑ…. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ !!! :   "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ"


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

"DR". (?) ΝΑΚΡΑΤΖΑ, ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓ/ΣΜΟ … ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΕΠΙΒΑΛΕΙ" ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ "ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ" ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΑΦΓΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ‘81 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΑΛΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ Ή ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ "ΠΕΦΤΕΙ" ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΑΝΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ !!!!!