Σε δυο μέρες τελειώνει και αυτός ο χρόνος. Ο απολογισμός είναι πάντα δύσκολος και κυρίως έχει να κάνει με συγκρίσεις περασμένων ετών. Λες δεν ήταν χρονιά αυτή συγκρίνοντας με προηγούμενες. Όλα έχουν την βάση τους στο παρελθόν αφού κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι τα καλύτερα έρχονται.Οι ευχές μας για το καινούργιο έτος τυπικές και στερεότυπες άλλωστε όποιος έχει "καεί" δεν πιστεύει σε ευχές. Το 2009 για το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ είναι αυτό που λέμε άλλη μια χρονιά, άλλωστε με μόλις 2 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο δεν θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο.

Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες του με μικρό αντίκτυπο και κυρίως οι φίλοι και συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι επιλεκτικοί και δύσκολοι. Όμως το 2009 ήταν μια χρονιά που θα θέλαμε να ξεχάσουνε γρήγορα, ο γράφων δεν έχει να θυμάται παρά ακόμη ένα εμπόδιο στις αρχές αυτού του έτους. Ένα εμπόδιο που άλλαξε τόσα πολλά και συνάμα έφερε μνήμες από ένα παρελθόν γεμάτα προβλήματα. Μέσα στο 2009 αρκετές φορές σκέφτηκα ότι αυτό εδώ το blog δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από ότι ήδη υπάρχει στο διαδίκτυο. Οι πολλοί αναζητούν την γρήγορη ενημέρωση, ψυχαγωγία, και γενικά αποφεύγουν ότι τους προβληματίζει έντονα. Και ο σκοπός αυτού του blog δεν ήταν ένα σωρό άχρηστες ειδήσεις αλλά προβληματισμός και κυρίως ΠΙΣΤΗ σε Ιδέες.

Για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε αναδημοσιεύσαμε τόνους lifestyle θεμάτων, ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε "μικρό" και ασήμαντο και κυρίως αναλωθήκαμε σε ένα ανούσιες συζητήσεις για πράγματα που δεν έχουν καμιά αξία. Γράψαμε αρκετά κείμενα προβληματισμού και Ιδεολογίας αλλά τα διαβάσαμε μόνοι μας!!!!!!!!! Οι μετρήσεις από τα google analyticks έδειξαν ότι προτιμάτε τα κείμενα με ευτελές, ροζ και κουτσομπολίστικο περιεχόμενο. Σημεία των καιρών , αδυναμία μας να σας τραβήξουμε σε κάτι άλλο; Δεν έχει σημασία τόσο γιατί δεν τα καταφέραμε όσο εάν πράγματι προσπαθήσαμε όπως έπρεπε. Δεν θα το παίξω θολοκουλτουριάρης και δήθεν (άλλωστε δεν υπήρξα ποτέ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) αλλά η δική μου αίσθηση είναι ότι έχουμε τηλεόραση, ραδιόφωνο, blogs και γενικά ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που μας αξίζει. Ακούγεται σκληρό αλλά θεωρώ ότι είναι ΑΛΗΘΙΝΟ. Κανείς δεν θα διαβάσει ένα κείμενο εάν δεν έχει κάτι να τον "τραβήξει" και κυρίως μας τραβάει το φθηνό και το χυδαίο. Μπορεί όχι εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο αλλά τους περισσότερους. Και εγώ τολμώ να αποκαλύψω ότι κουράστηκα να διαβάζω τα δύσκολα κείμενα, "χαζεύω" και εγώ σε κείμενα εύκολα, σταματάω στις φωτό με τις ωραίες γυναίκες, χρησιμοποιώ φωτό από πανέμορφες γυναίκες στα κείμενά μου.

Για μένα άλλωστε το ωραίο είναι θεϊκό , είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ΘΕΟΣ γιατί  η τελειότητα πλέον μπορεί να κατασκευάζεται με πλαστικές επεμβάσεις αλλά η φυσική ομορφιά είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφεί , και σίγουρα δεν φτάνει μια εμφάνιση για να είσαι ωραίος ή ωραία είναι όλο αυτό που εκπέμπεις και κυρίως είναι ο τρόπος που ζεις. Εάν δεν ζεις όπως ονειρεύεσαι με αυτόν που ονειρεύεσι ή με αυτήν χάνεις πολύ από την "ομορφιά" σου γιατί η ζωή είναι βαρετά μεγάλη για να περπατάς μόνος σου σε αυτή. Για αυτό και εμείς θέλουμε την συμμετοχή σας δεν ψάχνουμε πελάτες , πρόβατα να μας ακολουθούν χωρίς να μας κριτικάρουν , συνοδοιπόρους θέλουμε που να βλέπουν λίγο πιο πέρα από την ρηχή και μίζερη τις περισσότερες φορές καθημερινότητά μας. Όσο για το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ εάν είχε φωνή θα έλεγε ότι βαρέθηκε να ψαρεύει ανάμεσα σε διαδικτυακά πτώματα για αυτό όπως έλεγε και ένας μεγάλος Έλληνας πολτικός ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ περπατήστε μαζί μας………..