Γράφει ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΤΟΥ   κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ , ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ  ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .


ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ- ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ .

Η ΚΥΡΙΑ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ  ΣΕΒΑΣΘΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΔΓΕΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ  ΒΑΝΑΥΣΑΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η κ ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.Π&Θ 

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΚΕΚΡΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ , ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ , ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ  ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ  ΚΑΙ ΑΠΌΨΕΙΣ ΤΟΥΣ .

 Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ  ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΥΦΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΟΣ . ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ  ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ; ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.