Η αριστερή δεξιά, η δεξιά αριστερά και οι εθνικόφρονες αντιρατσιστές που θα μας σώσουνε από τους… λαθρομετανάστες!!!

Σε αυτή τη χώρα πραγματικά είναι να σιχαίνεσαι το ανθρώπινο είδος, εάν κρίνεις τα πρόσωπα της δημόσιας ζωής από την πολιτική τους συνέπεια. Οι χαμαιλέοντες μπροστά τους, μοιάζουν ωσάν ακίνητοι για χίλιους αιώνες κατάλευκοι παγετώνες! Το πώς αλλάζουν κόμματα και πολιτικές είναι τόσο ασύλληπτα γρήγορο που χάνεις κάθε έννοια του χρόνου… Θυμίζει η κατά καιρούς πολιτική μεταμόρφωση των πολιτικών μας το Star Trek του Δρ. Σποκ.

Διακτινίζονται από την αριστερά στην δεξιά και αντιστρόφως και από τον ρατσισμό στον αντιρατσισμό χωρίς να το πάρεις είδηση και μαζί με αυτούς «διακτινίζεται» και το ανάλογο σε ποσότητα και ποιότητα πολιτικό σκυλολόι που τους ακολουθεί.
 
Έχουμε μία δεξιά (κεντροδεξιά την λένε τώρα…) που θαυμάζει τους υβριστές της και καταθέτει στεφάνια σε αυτούς που τους πολέμησαν, ενώ δεν αποτίει φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν και την ζωή τους για να υπερασπιστούν την πολιτική της, η οποία υποτίθεται ότι ήταν εθνική. Στην πραγματικότητα αριβίστες και αμερικανόδουλοι ήτανε και τίποτε άλλο.
Έχουμε και μια κεντροαριστερά (βλέπε ΠΑΣΟΚ), στην οποία ο σκληρός πυρήνας των μελών της κυβερνητικής ηγεσίας συνομιλεί εις τας μεταξύ των επαφάς εις την αγγλική(το είχε δηλώσει παλαιότερα ο αντιπρόεδρος) και εφαρμόζει μία πολιτική λίαν καπιταλιστική και φορομπηχτική.
Για την ροζ και κόκκινη αριστερά τι να πει κανείς; Τα μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι τουλάχιστον το ΚΚΕ παραμένει συνεπές στην λατρεία του Στάλιν και έκανε πορεία πρόσφατα με σημαίες της πρώην κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας. Το μόνο που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα είναι να οργανώνει ταξίδια στα γκούλαγκ της Σιβηρίας για να βλέπουν οι νέοι κομμουνιστές το ανθρωπιστικό έργο του Στάλιν… Όσο για τον συνασπισμό-ΣΥΡΙΖΑ, τι από τα δύο πάει μπροστά δεν ξέρω, θα σας γελάσω, αλλά πάντως ούτε και οι ίδιοι ξέρουν, ενσαρκώνει θαυμάσια τον νεομπολσεβικισμό της εποχής της «παγκοσμιοποίησης» και πολεμά με λύσσα το οτιδήποτε εθνικό!

Πέραν όλων αυτών έχουμε και ένα κόμμα, το οποίο αποκηρύσσει τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό, αλλά το στηρίζει πολιτικά ένας (κατά ιδιωτικήν πάντοτε δήλωσιν)… ναζιστής(!) και κατά δημόσια στο παρελθόν δήλωση του εθνικοσοσιαλιστής. Το ίδιο κόμμα, που τώρα αναζητεί ρόλο με αφορμή τον ολέθριο νόμο του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγενείας σε αλλοδαπούς, είναι αυτό που υπερηφανευότανε δημόσια για την αντιρατσιστική του επιτροπή, έδειχνε μαύρους σε δημόσια εκδήλωσή του να ανεμίζουν την κομματική τους σημαία κλπ., κλπ., Τόσο γνωστά όλα αυτά, όσο και το περίφημον αντιρατσιστικό άσμα της υποψηφίου του στις εθνικές εκλογές Έφης Σαρρή «Αφρικανέ, Αφρικανέ έλα να κάνουμε κονέ…» Αυτοί θα μας σώσουνε, λένε από τους λαθρομετανάστες και τον νόμο του ΠΑΣΟΚ, μαζεύοντας με κομματική σφραγίδα υπογραφές. Αναζητούν ρόλο σε μια περίοδο, που μάλλον ο ρόλος τους τέλειωσε, αφού αποδείχθηκαν τραγικά ανεπαρκείς για τις περιστάσεις.
Αυτή είναι η πολιτική ζωή στην Ελλάδα, ένας ατέλειωτος αχταρμάς κάποιων επιτήδειων και κάποιων συμφεροντολόγων που δίκην πεινασμένης αγέλης τους ακολουθούν για τις περίφημες σκυλομπουκιές της εξουσίας. Όσοι πιστεύουν πως με υπογραφές θα σωθεί η Ελλάδα κρίμα που δεν ζούσαν το 1821 να μαζέψουν δηλώσεις και να ελευθερωθεί έτσι η χώρα! Μόνο που τότε οι Έλληνες δεν ήξεραν να υπογράφουν, ήξεραν όμως να κρατάνε τα άρματα τα τιμημένα και να πεθαίνουνε για την Πατρίδα και μάλιστα «εκτός κοινοβουλευτικού τόξου»…

Ένας αναγνώστης