ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ 35 ΗΜΕΡΩΝ ΕΒΟΜΑΔΙΑΙΩΣ  ΚΑΙ 1.400,00 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΑΜΟΙΒΗ!

ΠΡΟΤΑΣΙΣ -ΙΔΕΑ:

ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (=ΚΟΠΑΔΙΟΥ) ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ (ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.)

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΩΝΤΑΙ ΟΙ «ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ».

ΜΕ 35 ΩΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΚΑΙ 1.400,00 ΚΑΘΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ (ΕΦ’ΟΣΟΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 600-700 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 40 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»;;).

ΑΡΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ -ΜΕΤΟΧΟΙ -ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΙΣ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ (ΤΟ ΙΔΙΚΟ ΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ (44% + ΑΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ (ΠΡΩΗΝ) ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΟΙ,) ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ 1.400,00 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟΝ! ΜΕ 35 ΩΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ (ΠΕΣΑΧ) -ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΔΕΙΑΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ «ΚΑΘΑΡΑ» ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΔΙΧΩΣ «ΚΛΕΨΙΕΣ» ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ! ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ «ΠΑΡΟΥΝ»ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΙ ΤΩΝ! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ «ΔΟΥΛΕΨΙ»ΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ); ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ -ΘΕΣΕΙΣ -ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ). ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΔΙΧΩΣ ΑΓΧΟΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΜΕ 1.400,00 ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 35 ΩΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ;;;;;ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΩΝΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ!!

ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ» (ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 5-6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΧΩΡΙΑ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΡΕΙΑΣΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ «ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ» (ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!) ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

ΜΟΛΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ, ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΞΑΝΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ «ΕΞΩ»! ΤΟ ΕΙΣΑΓΕΤΕ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΘΗΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ (ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΙΑΟ ΜΙΣΘΟ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ), Η ΕΣΤΩ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ (130-200 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ);;

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ, ΤΗΣ  ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ….. 

(ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΝΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΙ, ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ» ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ 1.400,00 ΜΕ 35 ΩΡΕΣ!  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΗ! ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ; ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2-3 ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, …. ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ!  ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ!!)

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΛΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΜΕΣΣΑΙΩΝΕΣ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΠΡΟΤΑΣΙ -ΙΔΕΑ. ΟΧΙ «ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ» . «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ».

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ! (ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΓΑΛΟΥΣ» ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ -ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΠΑΔΙΩΝ)

 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ.

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΙΤΩΧΟΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ -ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ-, ΕΥΦΥΗΣ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ,Σ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ -. ΑΓΩΝΙΣΘΗΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ! 85% ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΥΣΩΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ – ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ!

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΘΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «ΞΕΝΟ» – ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΙΔΕΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΕΛΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ «ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ»!

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΘΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ «ΠΙΣΤΕΥΕΙ» (ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ); ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ «ΓΡΑΜΜΗ» ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ;;

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΘΗΤΕ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ!

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΑΣ (ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ), ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΘΗΤΕ; ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ;;