Άγρια επίθεση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο από το gossip-tv και δυστυχώς από έναν ακόμη συνεργάτη του τον Νάσο Γουμενίδη. Μάλιστα ο Νάσος μέσα από το δελτίο του gossip-tv τα έβαλε μαζί του για τους αστυνομικούς που τον φυλάνε, για το αυθαίρετο φυλάκιο έξω από το σπίτι του στην Εκάλη. Όμως στην συνέχεια επεκτάθηκε και στα επαγγελματικά του βήματα τονίζοντας την αποχώρηση του Θανάση Λάλα από την εφημερίδα του.

Βέβαια ο Λάλας από όταν αποχώρησε θεώρησε σωστό να μιλήσει σε ανταγωνιστικά μέσα εναντίον του Μάκη. Μίλησε για κακό κλίμα στην εφημερίδα που δεν τον άφηνε να περνάει καλά και όλα αυτά τα μάζεψαν στο δελτίο του gossip-tv και στόλισαν κανονικά τον Τριανταφυλλόπουλο. Μίλησαν για χρεωκοπία της εφημερίδας αφού τόνισαν ότι έχει μπει μέσα πάνω από 3 εκ ευρώ.Μαζί του και ο Βασίλης Γραμμένος να του δίνει πάσες και να είναι στο ίδιο κλίμα κατά του Μάκη. Δεν μας άρεσε που έτυχε στον Νάσο να τα βάλει με τον άνθρωπο από τον οποίο ξεκίνησε ουσιαστικά την δημοσιογραφία. Δεν μας άρεσε ακόμη το γεγονός που δεν είχαν μια καλή κουβέντα να πουν για την ιστορία του Μάκη.
 
Εμάς ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος μας αναζητούσε μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και δεν αντιδράσαμε κατά αυτόν τον τρόπο. Τι θέλει δηλαδή ο κύριος Γιαννακόπουλος να μας κάνει να χάσουμε την εκτίμηση που του έχουμε; Στην ουσία τώρα όντως ο Μάκης και ο κάθε Μάκης θα έπρεπε να πληρώνει ο ίδιος ανθρώπους να τον φυλάνε αλλά είναι μόνο αυτός; Κακώς τον φυλάνε αλλά τόσοι άλλοι δημοσιογράφοι που δεν τα έχουν βάλει ούτε με τον περιπτερά της γειτονιάς τους γιατί έχουν 3 και 4 αστυνομικούς μα τους φυλάνε; Μας έκανε αλγεινή εντύπωση που μίλαγαν τόση ώρα εναντίον του. Ιδιαίτερα από τον Νάσο που ήταν παλιός του συνεργάτης περιμέναμε  να το χειριστεί διαφορετικά τι θέμα. Άλλωστε αφού ο Μάκης δεν πουλάει γιατί ασχολούνται τόσο μαζί του;