Γράφει ο Αμφικτύων

 ΧΘΕΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΑΥΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.  ΟΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ(Ν.Δ) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ(ΠΑΣΟΚ) Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ κ.κ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΛΗΣ(Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.

ΗΤΟ ΤΟΣΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΩΣΤΕ  ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ.   ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΟΡΓΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ,ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ(ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΡΥΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΩΣΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ. ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.