Το Σωματείο  Αδούλωτη Κερύνεια  με απογοήτευση του σημειώνει για μια ακόμη φορά ότι η Πολιτική Ηγεσία απέτυχε και πάλιν.   Ακόμη μια ευκαιρία  επανατοποθέτησης του Κυπριακού φαίνεται να χάνεται.

 Η φραστική ΜΟΝΟ απόρριψη των Τουρκικών προτάσεων δεν αρκεί εφόσον δεν εξυπακούει  και απόφαση για αλλαγή στρατηγικής και στόχου.  

Το επαναλαμβανόμενο τετριμμένο ότι δεν μπορούμε να αποδεσμευθούμε από τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία διότι τη δέχθηκαν «προηγούμενοι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας»  θα ανακυκλώνει την κατάληξη, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να εμπεδώνεται όλο και πιο πολύ στους ξένους ότι εμείς δεν θέλουμε λύση ακόμη και όταν θα είμαστε υπόχρεοι να απορρίπτουμε τις  απαράδεκτες Τουρκικές προτάσεις υποταγής στα κατοχικά δεδομένα.

 Η εμμονή αυτή της Ηγεσίας να διατηρείται το Κυπριακό και η στρατηγική επίλυσης του,

εγκλωβισμένη στο πλαίσιο και τη βάση που καθόρισε η κατοχική δύναμη, η Τουρκία, και η συνοδοιπόρος της Βρεττανία, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ  σοβαρά τον Κυπριακό Λαό, διότι αφορά την καθημερινή του ζωή, την ύπαρξη του , το μέλλον που θα κληρονομηθεί στα παιδιά του.

 Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.