…ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΟΜΟΙΔΕΤΑΣΙΣΣΑΣ ΤΟΥ Κ. ΝΤΟΡΑΣ Ή ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ…

Tου Ευριπίδη Μπίλλη, Τ. Επίκουρου Καθηγητή ΕΜΠ

Το ραδιόφωνο του  φανατικού υποστηρικτή της  παγκοσμιοποιημένης και Ανανιακιάς κ. Ντόρας κατά τις πρόσφατες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, και συμπερασματικά ομοιεδάτη της δήμαρχου κ. Κακλαμάνη, άρχισε να την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά χάριν της κ. Ντόρας ή του Γιώργου. Το ίδιο είναι.

Μεγάλα παγκοσμιοποιημένα του κ. δημάρχου στο ραδιόφωνο του 9,84, είναι όπως γνωρίζουμε το ζεύγος των υβριστών του ελληνισμού και ελληνικών πατριωτικών προσωπικοτήτων, το ζεύγος  της   και του ετέρου (Στέφανος Κασιμάτης  και Ηλίας Κανέλλης).

Άλλο όπλο του κ. Δημάρχου είναι ο πολύς αξιότιμος κ. Ιάσων Τριαντυφυλλίδης.

Ο  κ. αυτός  από πολύ παλιά επί Κώστα Καραμανλή σε κάθε του eκπομπή προσπαθούσε, χάριν της Ντόρας του,να γελοιοποιήσει τον τότε πρωθυπουργό κραυγάζοντας επίσης και επανειλημμένα με την ιδιάζουσα προφορά του .

Καθημερινά εξύβριζε επίσης τον τέως βουλευτή Μανώλη γιατί αυτός είχε τολμήσει να κριτικάρει την κυρία Ντόρα του.

Όλα αυτά, που κατά κάποιο τρόπο αποτελούν κατάχρηση εξουσίας, σίγουρα εν γνώσει του δημάρχου κ. Κακλαμάνη.

Ο εν λόγω κατά τα άλλα αξιόλογος στα θεατρικά και μουσικά Ιάσων Τριαφυλλίδης λέγεται ότι από τον κ. δήμαρχο κατα τις εκλογές της Ν.Δ. για να κάνει υποστήριξης της. Ίσως αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος που έχασε η παγκοσμιοποιημένη κ. Ντόρα.

Και στα σημερινά τώρα της έναρξης από τον κ. δήμαρχο του του Αντώνη Σαμαρά.

Πάντα ο κ. Ιάσωνας χρησιμοποιεί κατά την εκπομπή του έναν για να συζητεί δήθεν μαζί του και να το δηλητήριο του.

Σήμερα γινόταν συζήτηση, με πολύ διακριτικό τρόπο αφού ο Γιώργος είναι και δικός τους, για τα κακά της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Οπότε ο κ. Ιάσωνας συμπλήρωσε δήθεν αποκαλυπτικά:

>.

Στη συνέχεια ακολούθησε δημαρχιακή πλύση εγκεφάλου για το λαθρομεταναστευτικό, με μία συζήτηση για το πόσον κακοί είναι οι έλληνες που ξεχνούν πόσοι συμπταριώτες τους πήγαν ως μετανάστες στην Αμερική, τι τράβηξαν, κτλ

Κύριε Ιάσωνα. Δεν άκουσες ποτέ ότι η Αμερική δεν ήταν ξέφραγο αμπέλι όπως είναι η χώρα μας; Δεν άκουσες ούτε για το Έλλις Ιsland ούτε για όλα τα άλλα;;

Πού το πάτε κ. Δήμαρχε;;