Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

 

Γράφεο ο Δευκαλίων,

 Φίλοι Πατριώτες,

 Από το 1996-97 είχαμε ενημερωθεί και ενημερώσει όπου μπορούσαμε για τον κίνδυνο που αντιμετώπιζε η Ελλάδα, πιεζόμενη κυρίως από την Γερμανία και Ολλανδία, να δεχτεί σε στρατόπεδα, όχι απλά λαθρο-μετανάστες από την Σερβία ή τις άλλες ορθόδοξες χώρες της Ανατ. Ευρώπης, αλλά οπωσδήποτε Μουσουλμάνους, τουλάχιστον 250.000 – 3000.000!

 

Ταυτόχρονα, με την ‘Αποκάλυψη ενός Φτωχούλη του Θεού’ και με ένα βιβλίο, που κυκλοφόρησε δωρεάν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων ‘Το Χάρτινο Χρήμα και οι Τραπεζίτες-Τοκογλύφοι’ προειδοποιούσαμε για την επερχόμενη Οικονομική Λαίλαπα και για τα δεινά που περίμεναν την Ελληνική Κοινωνία.

Δυστυχώς, οι Πολιτικάντηδες της Πυρκαιάς, ανεξάρτητα της εκάστοτε σύνθεσης του Κυνοβουλίου, προχωρούσαν στην πραγματοποίηση των αποφάσεων ‘τους’ και συνεχίζουν ακάθεκτοι να εκτελούν πειθήνια τις εντολές των Επικυρίαρχων. Τίποτα δεν τους σταματά!!

Χιλιάδες οι διαμαρτυρόμενοι για την Εισβολή των Λαθρο-μεταναστών και την Διαγούμιση του Δημόσιου Ταμείου. Κανενός Πολιτικάντη το αυτί δεν ιδρώνει! ΄Αλλα υπόσχονται προεκλογικά και άλλα εκτελούν… Τίποτα δεν τους σταματά!!

‘Όχι μόνο κατάκλεψαν ασύστολα και χωρίς ποινικές ευθύνες το Δημόσιο Ταμείο, αλλά επέτρεψαν και σε πάνω από …3.500.000 Εισβολείς Λαθρομετανάστες να μπουν ‘σαν στο σπίτι τους’ στην Ελλάδα και να έχουν μάλιστα θρασύτατα απαίτηση να γίνουν όλοι Έλληνες Πολίτες με ίσα δικαιώματα!! Με προδιαγεγραμμένο σχέδιο, όχι μόνο κατέστρεψαν την Οικονομία της Χώρας δανειζόμενοι τεράστια ποσά, αλλά και τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας.

Πάνε στο βρόντο οι συνεχείς Διαμαρτυρίες, ένα άτυπο ‘δημοψήφισμα’ του μακαριστού Χριστόδουλου που μάζεψε γύρω στα 3.000.000-3.500.000 υπογραφές, η ενημέρωση από δεκάδες Πατριωτικές Ιστοσελίδες, η ηλεκτρονική Αλληλογραφία με Χιλιάδες αποδέκτες, τα Άρθρα, τα Μνημόνια, Μανιφέστα, Εργασίες, Αναλύσεις… Ακόμη και η ίδρυση ‘πατριωτικών’ κομμάτων, με σκοπό να συμμετάσχουν σ’ αυτό το Κυνοβούλιο αποδείχθηκε μάταιος κόπος. ΄Όλα γίνονται πλέον στις οπισθοφυλακές, απλά για την Τιμή των Όπλων!! Τίποτα δεν τους σταματά!!  

 Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν έχει πλέον φραγμούς! Αντικαθιστά τον Ελληνικό Λαό με εκατομμύρια Εισβολείς από όλο τον Πλανήτη και ταυτόχρονα φροντίζει ν’ ‘αδειάζει’ το Δημόσιο Ταμείο, χρεώνοντας συνεχώς τον Ελληνικό Λαό με δυσβάστακτο Χρέος, για το οποίο ούτε καν τους τόκους των τόκων δεν θα είμαστε σύντομα σε θέση να εξοφλούμε… Τίποτα δεν τους σταματά!!

 Δεν υπάρχει πλέον καμία σωτηρία, μέσα απ’ αυτό το Κυνοβούλιο, ανεξαρτήτως συνθέσεως και ποιότητος Πολιτικάντηδων. Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη από τους Επικυρίαρχους!!

 Μόνο μια τελευταία Λύση φαίνεται εφικτή, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει και μπορεί να τους σταματήσει και τιμωρήσει παραδειγματικά για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ενεργοποίηση του Συντάγματος με ό,τι αυτό επιτάσσει στον ‘πατριωτισμό των Ελλήνων’ για την κατάλυσή του από τους Επίορκους Πολιτικάντηδες και τελικά

 

                                ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

 Και ο νοών νοείτω!!

 Σταματήστε λοιπόν κάθε έωλη προσπάθεια και στοιχηθείτε πίσω απ΄αυτή την φαινομενικά δύσκολη Λύση. Αν πιστεύετε πραγματικά σε ό,τι γράφετε και λέτε, τώρα είναι η ώρα να συσταθεί ‘Ανωτάτη Αρχή’ για τον ξεσηκωμό του Γένους!! Τελικά, είναι τοις πάσι γνωστόν ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης και οι άλλοι Ήρωες του 1821 άφησαν, δυστυχώς για τους επίγονους, στην μέση το έργο της κάθαρσης από τους Τουρκόδουλους Κοτζαμπάσηδες!!

 Ευχαρίστως να συζητήσουμε από κοντά τις Λεπτομέρειες και το τι και πως μέλλει γενέσθαι!

 ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!