ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ  ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ: ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. ΗΘΟΣ.  ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ!

Φανερά συντετριμμένος, απογοητευμένος και αυστηρά απομονωμένος από όλα τα υψηλά κομματικά στελέχη εμφανίστηκε ενώπιον του Π. Σκανδαλάκη  ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στην ΝΥ  κ. Πέτρος Γαλάτουλας στην κομματική συνάντηση που έγινε στο ξενοδοχείο  Intercontinental  που διέμενε στην ΝΥ ο πρώην ΥΦ/Υπουργός   και πάντα ενώπιον άλλων (γεγονός που  σημαίνει πλέον φανερή και απόλυτη  έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του) είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην ΥΦ/Υπουργός κ. Π. Σακανδαλάκης απέφυγε να τον συναντήσει κατ ιδίαν παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις του οι οποίες έμεναν αναπάντητες…

 


GALATOULAS_18042010__-_CopyΤην ίδια αποστασιοποιημένη στάση κράτησε και δεύτερος τη τάξη και πρόεδρος του 8ου τακτικού συνεδρίου πρώην Υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος που την  τελευταία στιγμή και ενώ είχαν αρχίσει να πουλούν εισιτήρια άνθρωποι του  Π. Γαλάτουλα για προγραμματισμένη  εκδήλωση προς τιμή του που θα γινόταν  την Δευτέρα 19 Απριλίου στο Σταθάκειο Κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ. Μόνιμο στέκι και άτυπο κομματικό  γραφείο του Πέτρου Γαλάτουλα.

Ο πρώην υπουργός πληροφορήθηκε στο θόρυβο που είχε προκληθεί με τις αποκαλύψεις του Greek American News Agency.com επικοινώνησε μαζί μας,  με εκπρόσωπο του γραφείου του  τον οποίο και ενημερώσαμε για τα διαδραματιζόμενα  και έτσι ακυρώθηκε η εκδήλωση στην οποία ο κ. Γαλάτουλας στόχευε να ανακτήσει  το  ήδη τρωθέν κύρος και την όποια  αξιοπιστία διέθετε  με όσα αποκαλύπτονται σταδιακά για τα έργα και τις ημέρες του στο δημόσιο και κομματικό  βίο της πολιτείας του στην Ομογένεια της ΝΥ…

Μάλιστα ο ίδιος ο Π.Γ  διέδιδε στον «κολλητό» του (και πρώην υβριστή του)  καταδικασμένο «εκδότη» της ιστοσελίδας ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ για σωρεία κακουργηματικών πράξεων και  αδικημάτων Γιώργο Λυκομήτρο,  ότι ο πρώην Υπουργός  Δ. Αβραμόπουλος τον «παρακάλαγε» να έρθει στην ΝΥ και ότι  ζητούσε επίμονα πρόσκληση από τον Π. Γαλάτουλα  προκειμένου να έρθει στην ΝΥ εν όψει παρελάσεως στην 5η Λεωφόρο. Αυτά διέδιδε ο Π.Γ προαναγγέλλοντας θριαμβευτικά την μεγάλη εκδήλωση της ΝΔ  για την οποία ήδη έχουν πουληθεί αρκετά εισιτήρια (βλέπεις «πουλάει» ο πρώην Υπουργός). Εκδήλωση με την οποία στόχευε να αποδείξει ότι οι καταγγελίες του Β. Μπερζίκη δεν τον «αγγίζουν» όπως χαρακτηριστικά έλεγε. Μάλιστα φρόντισε παντού να διαδώσει αυτή την επιστολή προκειμένου να βγει λάδι…

Την ίδια αποστασιοποιημένη  στάση, έναντι του κ. Πέτρου Γαλάτουλα  κράτησαν και όλα τα κομματικά στελέχη που επισκέφθηκαν όλες αυτές τις ημέρες από τις 16 μέχρι και τις 24/4/010 την ΝΥ  οι βουλευτές Γιάννης Τραγάκης, Π. Ταλιαδούρος, και ο τομεάρχης της ΝΔ για τις ΗΠΑ  Φώτης Σιάνης με τον οποίο επίσης ο κ. Γαλάτουλας το προηγούμενο διάστημα και πριν τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009   είχε και  έχει σφοδρή κόντρα!  Τον κατηγορούσε και τον αμφισβητούσε ανοιχτά όλο το προηγούμενο διάστημα. Μάλιστα κάποιοι έδειχναν την ενόχληση τους φανερά όταν προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία μαζί τους και τον απέφευγαν… Μάλιστα παλαιός Βουλευτής της ΝΔ  έλεγε χαρακτηριστικά «δεν θα γίνω εγώ κάδρο στον τοίχο του κάθε Γαλάτουλα για να με επιδεικνύει και να με φτύνουν»

 

Σχεδόν όλοι  τον απέφευγαν επιδεικτικά και διακριτικά  ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον κατέκριναν και δημοσίως ανοιχτά σε συζητήσεις με ομογενείς που τους πλησίαζαν και τους έκαναν παράπονα για την κατάσταση του κόμματος στην Αμερική και ειδικά στην ΝΥ υπό τον Π. Γαλάτουλα.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΡΙΓΙΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΥΚΕΙΟΥ…

Τον Π. Γαλάτουλα  έτσι και αλλιώς, στην Ριγίλης αλλά και στις ΗΠΑ  τώρα  περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν –ειδικά οι άνθρωποι στις ΗΠΑ και ειδικά η λεγόμενη παλιά ιστορική φρουρά της ΝΔ στη ΝΥ-  γνωρίζοντες το ποιόν και το ήθος  του ανδρός,  τις μεθόδους, τις τακτικές και τους τρόπους  που χρησιμοποιεί κάθε φορά για να ανέλθει στα δημόσια ή κομματικά  αξιώματα-  τώρα πλέον  τον αντιμετωπίζουν με εντονότατο σκεπτικισμό και προβληματισμό   αφού το σαφές  μήνυμα που έλαβε ο Παναγιώτης Σακανδάλακης σε αρκετές κομματικές συναντήσεις με παράγοντες, επιχειρηματίες αλλά και χαμηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ στις ΗΠΑ και ειδικότερα στην ΝΥ  και  κομματικές  συγκεντρώσεις που έκανε(ανοιχτές και κλειστές μόνο με στελέχη του στενού κομματικού πυρήνα της ΝΔ στις ΗΠΑ) ήταν ένα απόλυτο και σαφές! «Άλλαξε τον! Διώξτε τον! Κάνε κάθαρση! Δεν τον θέλουμε! Μας κάνει ρεζίλι! Δεν μας εκπροσωπεί! Δεν μπορεί να μας αντιπροσωπεύει! Δεν έχει ούτε το ανάστημα ούτε το ήθος ούτε τα προσόντα να μας αντιπροσωπεύει ο Γαλάτουλας» φέρονται να είπανε πολλά σοβαρά και εδώ και καιρό αποστασιοποιημένα μέλη της Ομογένειας που παραδοσιακά πρόσκεινται στην δεξιά φιλελεύθερη παράταξη και στον Παναγιώτη Σκανδάλακη σε αλλεπάλληλες συναντήσεις στην Αθήνα και στην ΝΥ .

Ακόμα πιο σκληροί στην κριτική και τις άμεσες εδώ και τώρα απαιτήσεις τους ήταν τα  άτομα που αποτελούσαν  τον σκληρό πυρήνα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ τα οποία φαίνονται αποφασισμένα μιας   και οι περισσότεροι διατηρούν στενές φιλικές και προσωπικές σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά που σήμερα επανέρχονται στα κοινά και θέλουν εγγυήσεις για την  επαναδραστηριοποίηση τους όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στον Π. Σακανδαλάκη με τον οποίο είχανε πολλές και ξεχωριστές συναντήσεις ο κάθε ένας τους.

Το ίδιο επίμονο αίτημα για αλλαγή και αντικατάσταση του κ. Γαλάτουλα είχε εισπράξει και ο τομεάρχης  κ.  Φ. Σιάννης είχε επισκεφθεί την ΝΥ στα τέλη του  περασμένου Ιούνιο (09). Τότε  είχε συναντηθεί  τυπικά και τον Π. Γαλάτουλα ωστόσο το ενδιαφέρον του κ. Σιάννη ήταν τότε να δει και να καταγράψει την κατάσταση στον εσωκομματικό οργανισμό και  την κομματική διάρθρωση στις ΗΠΑ. Ο κ. Σιάννης είχε κάνει και συναντήσεις με παράγοντες και επιχειρηματίες  όπως ο γνωστός επιχειρηματίας  κ.  Ευστάθιος Βαλλιώτης, ο κ.  Γιώργος Γεωργόπουλος, ο κ. Γιώργος Αλμυρούδης, ο κ.  Κώστας Μάστορας και αρκετοί  άλλοι  μέλη της Νομαρχιακής. Τις συναντήσεις κανόνιζε η κ. Μελέμη. Τότε σε εκείνες τις συναντήσεις όλοι με ένταση είχαν ζητήσει από τον τομεάρχη κ. Φ. Σιάννη  την απομάκρυνση του Π. Γαλάτουλα από την κομματική ιεραρχία στις ΗΠΑ προκειμένου να επαναδραστηριοποιηθούν ξανά ως παλιά ιστορικά στελέχη της ΝΔ στις ΗΠΑ. Πληροφορίες που μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Φώτης Σιάννης σε συνάντηση που είχαμε μαζί του στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι(2009) σε γνωστό κεντρικό café στην Λ. Αλεξάνδραςο οποίος μάλιστα χαρακτηριστικά τόνιζε σε συνομιλητές στο Σικάγο και σε άλλα κομματικά στελέχη στην Φιλαδέλφεια και άλλων πολιτειών στις ΗΠΑ «ο Γαλάτουλας έχει τελειώσει οριστικά».

Την ίδια περίοδο το καλοκαίρι του 2009 και το διάστημα μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2009 εστάλλει ηλεκτρονικά  στην ΝΔ  φάκελος με στοιχεία και καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Γαλάτουλα.

Από την άλλη ο ίδιος Π. Γαλάτουλας  διέδιδε και είχε επισημάνει ανοιχτά και  επισήμως ότι είχε καταγγείλει με επιστολή του στο κόμμα τον κ. Σιάννη επειδή είχε συγκαλέσει εν αγνοία του «μυστική» κομματική συνάντηση  την 30η Ιουνίου 2009 στην οποία μάλιστα εκτός των άλλων  συμμετείχε και η δικηγόρος  κ. Έλλη Μελέμη.

Στο διάστημα που ήταν στην ΝΥ ο πρώην ΥΦ/Υπουργός Παναγιώτης Σκανδαλάκης ελάχιστοι –και αυτοί ήταν ολοφάνερο και εξώφθαλμο  ότι  ήταν βαλτοί και σε «διατεταγμένη υπηρεσία»-   παρ όλα αυτά διακριτικοί και προσεχτικοί στις εκφράσεις και στις διατυπώσεις τους και  οι οποίοι φέρονται  να μίλησαν υπέρ του  με χλιαρότητα ή έστω  με θετικά λόγια  που αφορούσαν τον Πέτρο Γαλάτουλα και ακόμα λιγότεροι ήταν εκείνοι που πήρανε το ρίσκο να σταθούν ανοιχτά  στο πλευρό του σημερινό προέδρου της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ κ. Πέτρου Γαλάτουλα…

Η μοναδική που ανεπιφύλαχτα στηρίζει τον Πέτρο Γαλάτουλα είναι η αδερφή του Μαρία που ζει μόνιμα  στην Χίο και πρόκειται όντως για αδαμάντινο χαρακτήρα, παράδειγμα προς μίμηση και ηθικό ανάστημα για την Νέα Δημοκρατία (την οποία πολύ σύντομα και θα αξιοποιήσει σύμφωνε με πληροφορίες μας)  και στην οποία υποκλίνεται ολόκληρη η Χίος ανεξαρτήτου κομματικής ιδεολογίας.  Σε αντίθεση με τον Π. Γαλάτουλα ο οποίος μόνο σεβασμό  δεν εμπνέει στην ομογένεια… Η Μαρία Γαλάτουλα συνάντησε  τυχαία στην Αθήνα τον Π. Σκανδαλάκη, το περασμένο διάστημα  και πριν έρθει ο πρώην ΥΦ.Υπουργός στην ΝΥ  και του ζήτησε να δει με προσοχή το θέμα του Πέτρου «ο Πέτρος είναι καθαρός και  όλα αυτά είναι συκοφαντίες» του είπε και μάλιστα παρών στην συνάντηση ήταν και ο συμπατριώτης Χιώτης γνωστός  ΕλληνοΑμερικανός επιχειρηματίας Γιώργος Αλμυρούδης ο οποίος επίσης μίλησε θετικά για τον Πέτρο προς τον Π.Σκανδαλάκη τονίζοντας ότι «δεν πιστεύω ο Πέτρος να έχει κάνει κάτι και να αληθεύουν όσα του καταγγέλλουν..» Ωστόσο  όταν η συζήτηση έρχεται στα κομματικά της ΝΔ στις ΗΠΑ και ο Γιώργος Αλμυρούδης είναι σαφής και κατηγορηματικός και συντάσσεται με την άποψη της πλειοψηφίας…

Όλα αυτά και πολλά άλλα κάτι λένε  και δικαίως προβληματίζουν τον Παναγιώτη Σκανδαλάκη ο οποίος παντού ρωτά και ζητά γνώμες αλλά και προτάσεις για το πρόσωπο που θα επιλεγεί για να ηγηθεί της νέας ηγεσίας εδώ στην ΝΔ στις ΗΠΑ. Πρόσωπο που θα ενώνει και προ πάντων θα έχει τα προσόντα. Θα εμπνέει εμπιστοσύνη και θα αποπνέει κύρος και αξιοπιστία. Σοβαρότητα και υπευθυνότητα! Και προ πάντων θα  ενώνει! Θα ενώνει όλες εκείνες  τις συνιστώσες, τις ομάδες  του παρελθόντος αλλά και του παρόντος που όμως έχουν αποστασιοποιηθεί  από την κομματική δράση στις ΗΠΑ λόγω της παρουσίας του Π. Γαλάτουλα.

Ενότητα την οποία, προσπάθησε ο πρώην  ΥΦ/Υπουργός,  να σφυρηλατήσει με κάθε τρόπο και μέσο –ακόμα και με έντονο ύφος, πειθώ αλλά  και φωνές  σε υψηλούς τόνους όταν χρειάστηκε όπως στην περίπτωση της συνάντησης του το απόγευμα  στις 21 Απριλίου στο ξενοδοχείο του στο Intercontinental  με τα στελέχη της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ με τα οποία βρέθηκε τετ α τετ και στην οποία ζήτησε να παρευρίσκονται αυστηρά και  μόνον τα εκλεγμένα μέλη –αυτό ήταν σπόντα  και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση αλλά και σαφείς ένδειξη της γραμμής Σακανδαλάκη- για να μην παρευρεθεί ουδείς μη εκλεγμένος και ειδικά  η μη εκλεγμένη και διορισμένη από τον κ. Πέτρο Γαλάτουλα  (πως; και με ποια; προσόντα ερευνάται ήδη) η δικηγόρος κ. Έλλη Μελέμη η οποία όλο αυτό το διάστημα και  πλέον μετά  την αποκάλυψη των καταγγελιών Μπερζίκη είναι κολλητή του κ. Γαλάτουλα…Ο κοινός εχθρός ενώνει…

 

Ενότητα την  οποία προσπάθησε ο Π. Σκανδαλάκης  να εμφυσήσει μαζί με την νέα νοοτροπία αλλά και το σαφές μήνυμα, της διαφάνειας, της εντιμότητας της καθαρότητας  και του νέου ήθους που πρέπει να διαπνέει στελέχη και κομματική βάση,   του Αντώνη Σαμαρά προς  κομματική βάση που τον ψήφισε   όπως προσπάθησε  να κάνει ο ίδιος ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης όλο αυτό το διάστημα που κυριολεκτικά όργωσε την ΝΥ και την Βοστώνη. Στο Σικάγο πήγε πάντα  με εντολή και κατευθύνσεις  του Π. Σκανδαλάκη  ο Τομεράρχης Φώτης Σιάννης(είναι εκεί και ο αδελφός του ο οποίος μένει μόνιμα στις ΗΠΑ) προκειμένου να διερευνήσει το έδαφος και την  κατάσταση για την δημιουργία και δεύτερης ανεξάρτητης Νομαρχιακής από αυτής της ΝΥ. Κάτι που του ζήτησε επίμονα και  ο κ. Γιώργος Βαρβιτσιώτης πρόεδρος της μεγάλης τοπικής της ΝΔ την οποία συστηματικά υπέσκαπτε ο κ. Γαλάτουλας αφού αρνούνταν να τεθούν υπό την ηγεσία και  τις εντολές  του μέχρι πρότινος που του έγινε σαφές και ξεκάθαρο ότι «δεν έχεις καμία απολύτως αρμοδιότητα στο Σικάγο…»

 

Στο Σικάγο υπάρχουν ήδη οι προοπτικές για μια νέα Νομαρχιακή οργάνωση αφού ήδη υπάρχουν τρεις οργανώσεις (μια τοπική δραστήρια, ένα τμήμα γυναικών και ένα αντίστοιχο νεολαίας) αλλά ξεκαθαρίζουν δεν θέλουν καμία απολύτως σχέση με τον Πέτρο Γαλάτουλα τον οποίο ζωγράφισαν με τα όχι και τόσο καθαρά χρώματα στις κατ ιδίαν συναντήσεις τους και με τα δυο κομματικά στελέχη (Σκανδαλάκη- Σιάννη)…

Έντονη κομματική  δράση υπάρχει επίσης στην Βοστώνη και στην Φιλαδέλφεια και αυτό είχε την δυνατότητα να το διαπιστώσει ο κ. Σκανδαλάκης κατά τις επισκέψεις του στις πολιτείες αυτές στο διάστημα που ήταν στις ΗΠΑ ο πρώην ΥΦ/Υπουργός σε αντίστοιχες  ανοιχτές και κλειστές  κομματικές συγκεντρώσεις.

Ο Παναγιώτης Σκαναλάκης ζήτησε από αρκετούς προτάσεις όχι μόνο για την οργάνωση του κόμματος στις ΗΠΑ και την συνολική διάρθρωση αλλά υπόδειξη και  για ένα νέο πρόσωπο που θα ηγηθεί ειδικά εδώ στην ΝΥ. Εξ ορισμού όπως μας ελέχθη από κύκλους προσκείμενους  στην Ριγίλης αλλά σε μεγάλο κύκλο κομματικών παραγόντων στην ΝΥ και σε άλλες πολιτείες οι οποίοι κατέστησαν σαφές ότι  «..απορρίπτεται ο Πέτρος Γαλάτουλας γιατί πρώτον έχει κουράσει και δεύτερον δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως  όλα αυτά τα χρόνια στην ηγεσία της Νομαρχιακής παρά μόνο βιτρίνα, πλακέτες κακόγουστες και γεμάτες λάθη σε Υπουργούς και Υφυπουργούς   και  επί της ουσίας έργο μηδέν! Μόνο φρού –  φρού κορδέλες  και αρώματα,  διχασμούς   με  επί πλέον περιττό ρεζιλίκι με τα καμώματα του στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης  όπου γλείφει εκεί που έφτυνε»(σ.σ. εννοούν την συνεργασία του στις εκλογές τον Ιούνιο του 2008  με τον  Δημήτρη Καλαμαρά-Γιάννη Γκόρο Παναγιώτη Μιχαλέα  και τους υπολοίπους,  οι οποίοι στις εκλογές του 2006 τον ταπείνωσαν με «προβοκάτορα» τον Απόστολο Ζουπανιώτη ο οποίος τότε ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής είχε αποκλείσει τον συνδυασμού του  Πέτρου Γαλάτουλα).

Το ίδιο όμως  στο hold μπαίνουν  και οι μέχρι σήμερα συνεργάτες του, στην Νομαρχιακή της ΝΔ στην ΝΥ,  οι οποίοι  όμως ειδικά τα  ελάχιστα νέα παιδιά –τα οποία ο Γαλάτουλας ενίοτε ονομάζει «πιστούς σε εκείνον  στρατιώτες του» και άλλες φορές πάλι υποσκάπτει όταν δεν είναι πειθήνια όργανα του-  μπορούν να υπηρετήσουν το κόμμα, να ξανά θέσουν υποψηφιότητα για οποιαδήποτε θέση  αλλά είναι αμφίβολο αν θα έχουν την υποστήριξη της  αρμόδιας ηγεσίας στην Ριγίλης και στην Λυκείου αν δεν αποΓαλακτιστούν…

Αν και ο Π. Γαλάτουλας επιμένει ότι θα παραμείνει πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στη ΝΥ μέχρι τις επόμενες  εκλογές το 2011, εν τούτοις πηγές μας απολύτως διασταυρωμένες επιμένουν ότι ήδη στην οδό Λυκείου στην Αθήνα και στην Ριγίλης  δρομολογούνται οι διαδικασίες για νέες εκλογές στην Νομαρχιακή της ΝΔ στην ΝΥ αλλά και στο Σικάγο.

Μάλιστα ήδη το νομικό τμήμα της ΝΔ εξετάζει το θέμα και οι επόμενες πλέον εκλογές για την ανάδειξη του  εκάστοτε προέδρου της Νομαρχιακής θα γίνονται κατά το πρότυπο των εκλογών ανάδειξης προέδρου στο κόμμα και στην ΟΝΝΕΔ. Δηλαδή θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή- ανάδειξη προέδρου Νομαρχιακής  όλα τα εγγεγραμμένα  και ταμειακώς εντάξει μέλη των κατά  τόπους και ανά πολιτεία τοπικών οργανώσεων.  Δηλαδή αντί να ψηφίζει μόνο μια μικρή ομάδα αποτελούμενη από τα μέλη των εκλεγμένων ΔΣ των τοπικών οργανώσεων –σύστημα Γαλάτουλα με το οποίο «εξελέγη» και πρόεδρος της Νομαρχιακής στην ΝΥ – καταργείται οριστικά και αμετάκλητα.

Έτσι και νέο αίμα θα εισέλθει στον κομματικό μηχανισμό και τα κάθε είδους παράσιτα θα απομονωθούν. Μια διαδικασία που τρέμει ο Πέτρος Γαλάτουλας όπως ο διάβολος το Λιβάνι και για την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ…

Το σίγουρο και απολύτως βέβαιο είναι ότι η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή σελίδας και προσώπου στο τιμόνι και στην  τοπική ηγεσία της κομματικής ιεραρχίας της ΝΔ στις ΗΠΑ έχει αρχίσει… όλα τα άλλα είναι απλώς θέμα χρόνου. {A.S}

Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…