Μια άλλη κατηγορία ανόητων ανδρών που συνάντησα πρόσφατα κατά τις πτήσεις μου πάνω από τον κόσμο είναι εκείνη του “Κουασιμόδου”. Φίλες μου οι Κουασιμόδοι, όσο ακίνδυνοι και αν μοιάζουν, ένα πράγμα να θυμάστε πάντα: “ποτέ μα ποτέ δεν είναι αυτό που δείχνουν”, και το γεγονός πως θα σας παρουσιαστούν ως αρνάκια του Θεού έτοιμα για σφαγή, αυτό είναι που τους κάνει πιο επικίνδυνους!

Ένας Κουασιμόδος είναι λίγο πολύ όπως οι υπόλοιποι άντρες… Πολύ βλακεία, λίγο μυαλό και αυτό το λίγο το έχει ανάμεσα στα πόδια του, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω! Σε δύο πράγματα διαφέρει όμως αυτό το είδος. Μια και δεν μπορεί να πλησιάσει το θηλυκό με την εξωτερική του εμφάνιση που είναι ομολογουμένως μπλιαχ, έχει την πονηριά να την προσεγγίζει και να ανακαλύπτει πρώτα τις αδυναμίες του θύματος. Όσο πιο όμορφο είναι το θύμα, τόσο πιο πολύ διαρκεί η προσέγγιση αυτή και τόσο πιο βαθιά στοχεύει ο θύτης. Της παρουσιάζεται λοιπόν σαν ο άσχημος με την χρυσή καρδιά… Όσο πιο όμορφη είναι η κοπέλα τόσο ανεβαίνουν και τα καράτια!… Ξέρετε τι τρόπαιο είναι άλλωστε για ένα Κουασιμόδο να ρίξει μια γυναικάρα στο κρεβάτι; Ξέρετε τι τονωτική ένεση για την ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση του; Ειδικά αν είχε και καμιά πρώην γκόμενα 5ης διαλογής που κάποτε τον παρατήσε, θα φροντίσει αν την έχει ακόμη φίλη στο facebook να την κάνει να δει πως πλέον είναι με κάποια ΑΑΑ (πως λένε ΑΑΑ αλκαλικές μπαταρίες; Κάπως έτσι! Αφού έτσι μας βλέπουν οι άντρες, σαν μπαταρίες…). 

O Κουασιμόδος , λοιπόν, θα της παρουσιαστεί σαν ο φύλακας άγγελος της που έπεσε από τον ουρανό και ήτανε μοιραίο-κοίτα να δεις!- να συναντηθούν οι δυο τους και στο εξής να πάρει η ζωή τους άλλη τροπή… Κακά τα ψέματά Δε θέλουμε και πολύ εμείς για να πιστέψουμε σε ρομαντισμούς και αηδίες! Είμαστε επιρρεπείς από τη φύση μας σε τέτοιου είδους μπούρδες, την έχουμε αυτού του είδους τη μαλάκυνση στον εγκέφαλο και λέμε “μωρέ Δε βαριέσαι που κυκλοφορώ με αυτόνα! Αφού είναι ο πρίγκιπας μου! ”. Και στο τέλος την πατάμε και ερωτευόμαστε, ποιον; Τον Κουασιμόδο; Που αυτόν ακόμη και κάποια τελευταίας διαλογής γκόμενα Δε θα γυρνούσε να τον κοιτάξει και θα έλεγε “αξίζω κάτι καλύτερο”…

Και είστε μέσα στις γλύκες και στα μέλια, αρχικά ευχαριστημένοι και οι δύο, μέχρι που ανακαλύπτεις τη συννομωσία! “Αγάπη μου, το σκέφτηκα εκείνο που μου έλεγες να μείνουμε μαζί… Η απάντηση μου είναι ναι!” του λες και μένει κόκκαλο! Μέσα σε μισή μέρα έχει βρει 986321445874415 δικαιολογίες για να σε κάνει να τα μαζέψεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και να γυρίσεις πίσω στο νησί, χωριό, διαστημόπλοιο- να πας πίσω πίσω από εκεί που ήρθες τέλοσπάντων!!! Και φυσικά παριστάνει και το θύμα που τρέμει στην ιδέα να κάνει κάτι τέτοιο, ρίχνει και ένα κλάμα μπας και τον λυπηθεις και άμα Δε κάτσει ρίχνει άλλο ένα και ξανά και ξανά, μέχρι που τα παίρνεις στο κρανίο και λες μέσα σου “ Ρε άντε στο διάολο παλιομαλάκα, μαλακομπούκωμα που θα σε παρακαλέσουμε κιόλας! Τα μούτρα σου τα έχεις κοιτάξει ποτέ στον καθρέφτη;”, και χαμογελάς από ευχαρίστηση που Δε θα συγκατοικήσεις με έναν γελοίο και κακάσχημο, που ευτυχώς γλίτωσες!
Αυτή ήταν η κατηγορία του Κουασιμόδου.


Πάντως κορίτσια εγώ ένα συμπέρασμα έχω βγάλει… Ένα πράγμα αξίζει μονάχα στους άντρες και αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια τους. Δεν έχουν ψυχή δαύτοι! Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτό που μπορούν να σας παρέχουν… Να είστε πάντα πάνω εσείς, ευχαριστηθείτε το δυο-τρεις φορές και αφού το κάνετε σηκωθείτε και φύγετε τρέχοντας! Δεν κατάλαβα; Αυτοί γιατί το κάνουν;

trupokardidos