Μυστικές έρευνες έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η Αγγελική Νικολούλη και το επιτελείο της εκπομπής Φως στο Τούνελ για τον εντοπισμό του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μετά την ανακοίνωση του ερχομού του Δ.Ν.Τ παραμένει άφαντος και λέγεται πως ούτε η Νατάσα γνωρίζει το που βρίσκεται!

Μάλιστα, ανεξάρτητα από το τι λέγεται οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο και δείχνουν το μπάνιο του άτριχου Κωστάκη, είναι αποτέλεσμα αυτής της μυστικής έρευνας της κυρίας Νικολούλη. Τώρα το πως διέρρευσαν και έφτασαν στα χέρια μας είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο… Μη ξεχνάμε πως την κυρία Αγγελική Νικολούλη την είχε παντρέψει κάποτε ο συχωρεμένος θειός του Κωστάκη, και έτσι διατηρούσε ανέκαθεν άριστες σχέσεις με το ζεύγος Καραμανλή. Της έλεγε κάποτε ο γερό Καραμανλής με καμάρι: “Αυτός εδώ είναι ο διάδοχος μου!”, εκείνη τον κοίταζε περίεργα, αλλά κοίτα να δεις που είχε δίκιο.

Τώρα, για να καταλάβετε πως έγινε… Ο Κωστάκης τρόμαξε μήπως αναγκαστεί να κάνει και αυτός κάποια δήλωση, μήπως ξυπνήσει ο λαός ξαφνικά και στηθεί έξω απτό σπίτι του, ή ακόμη χειρότερα μήπως ξυπνήσει η μαριονέτα ο Γιωργάκης και πάει και τον πλακώσει στα μπουνίδια, ( γιατί είναι που είναι είναι ανίκανος, τώρα πρέπει να καθαρίσει και για τα σκατά του Κώστα, κατάλαβες;) , έτσι λοιπόν ο Κωστάκης τα μάζεψε, πήρε τη τζιπάρα του και έφυγε μονάχος προς άγνωστη κατεύθυνση, και έκλεισε και τα τρία κινητά του!

Η Αγγελική πηγαίνει πάντως και κάνει παρέα στη Νατάσα κάθε βράδυ! Είναι πολύ καλές φίλες, και τη στηρίζει. Πίνουν τσάι μαζί και τα λένε και θα τα λένε μέχρι που ο Κώστας θα αποφασίσει να γυρίσει… Και τότε ίσως να αποφασίσει να της πει να φύγουν να πάνε σ’ άλλη χώρα. Στην Ελβετία ίσως! Άλλωστε εκεί το έχει στείλει το κομπόδεμα…

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ

ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ Η ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΩ!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!

ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!

ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ