“Σήμερα προσπάθησα να κοιμηθώ αλλά σκέψεις και άγχος δε με άφησαν.Δε γίνεται έλεγα μέσα μου να είμαστε ελεύθεροι και ταυτόχρονα περιορισμένοι.Δεν μπορεί κανένας ηγεμόνας Έλληνας ή ξένος να μας επιβάλει αυτό που δεν αποφασίσαμε όλοι εμείς μαζί.Δεν μπορεί κανείς να κάνει κουμάντο στις σκέψεις μας όπως κάνουν τα ΜΜΕ λέγοντας πως πρέπει να κάνουμε υπομονή.Δεν μπορεί κανείς να μας λέει πως μεγαλύτερη αξία έχει ένα κομμάτι χαρτί(χρήμα) και όχι η ίδια η ζωή.

Αυτό το κομμάτι χαρτιού(χρήμα) είναι η χειρότερη εφεύρεση του ανθρώπου.Είναι κάτι εικονικό και η αξιά του είναι μηδενική.Δεν μπορεί λέω ,στο όνομα του να πεθαίνουν άνθρωποι,να απολύονται,να αναγκάζονται να δουλεύουν όλη μέρα για όλη τους τη ζωή,να μην έχουν παιδεία ,να μην έχουν υγεία και το χειρότερο να λένε ψέματα σε όλη τους τη ζωή για να κερδίσουν και άλλα κομμάτια χαρτιού(χρήμα).

Και σκέφτομαι τώρα τι να τα κάνεις τόσα κομμάτια χαρτιού και πως μπορείς να ζεις ευτυχισμένος όταν βλέπεις πως οι συνάνθρωποι σου πεινάνε και πεθαίνουν λόγω της έλλειψης αυτού του χαρτιού.Πως μπορείς να εκμεταλεύεσαι το συνάνθρωπό σου;Δεν έχεις τύψεις κάθε φορά που λες ψέματα;
400 δις χαρτιού λέει χρωστάνε οι Έλληνες.Όχι κύριοι!Το χρήμα είναι εικονικό και δε χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν.Ο ελληνικός λαός δεν είναι απατεώνας. Αυτοί που σας χρωστάνε είναι οι πολιτικοί.Σας τους χαρίζουμε μαζί με τα κομμάτια χαρτιού τους και ξεχρεώσαμε! Έτσι και αλλιώς σε εσάς θα έρθουν πιο σύντομα από όσο φαντάζεστε!


Ευκαιρία λοιπόν να δείξουμε ποιος πραγματικά κυβερνά και αποφασίζει σε αυτή τη χώρα.Είναι μοναδική μας ευκαιρία να απελευθερωθούμε από το ζυγό των 300 και των αυλικών τους.Πως θα γίνει αυτό;
Πολύ απλά…..

Αυτό που θα κάνουμε είναι το εξής:


Θα απαιτήσουμε να βγουν όλοι από το κτίριο της Βουλής για να μην πάθει κανείς συνάνθρωπός μας κακό.Μετά ειρηνικά κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια ,θα κατεδαφίσουμε το κτίριο της Βουλής. Αυτό το αυθαίρετο,αιώνιο σύμβολο της προεδρευόμενης δικτατορίας στην Ελλάδα.Αργότερα θα κτίσουμε ένα πραγματικό σύμβολο της ελεύθερης δημοκρατίας.Οι βουλευτές θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό.Όποιος μείνει στην Ελλάδα θα δημευτεί όλη η περιουσία του και εννοείται και των άνανδρων βουλευτών που θα μεταναστεύσουν.Μετά όλοι εμείς θα αποφασίσουμε το αυτονόητο!

Να πάρουμε όλη τη γνώση για το τι συμβαίνει στην πατρίδα μας και να αποφασίζουμε από εδώ και πέρα για το καλό όλων μας.Πως θα γίνει αυτό;

Με τη μορφή δημοψηφίσματος ή μέσω του διαδικτύου.Αυτό θα το δούμε στην πορεία.Σκεφτείτε πως θα αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο όταν εμείς θα αποφασίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας και όχι 300 άτομα.Δε χρειάζονται κόμματα και πολιτικοί.Ανθρώποι χρειάζονται!Αγάπη χρειάζεται!Ελευθερία λόγου χρειάζεται!

Αν πραγματικά θέλεις να ζήσεις σε έναν κόσμο ειρηνικό!Να έχεις πραγματική δωρεάν παιδεία και υγεία για εσένα και τα παιδιά σου! Να βλέπεις ανθρώπους να χαμογελούν!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ!


“Καλύτερα να πεθαίνει κανείς στον αγώνα για τη λευτεριά, παρά να ζει σκλάβος”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ”