Λέγομαι Ιωάννα Σπυράκου είμαι φοιτήτρια στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας και έχω μια μορφή αναπηρίας η οποία ονομάζεται σπαστική τετραπάρεση.

Έχω ξεκινήσει μια θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην κλινική Neurovita στην Μόσχα και είχα καλά αποτελέσματα. Ωστόσο λόγο οικονομικών προβλημάτων έχω αναβάλει τη θεραπεία μου εδώ και 2 χρόνια. Σε μια προσπάθεια να την ξαναξεκινήσω κοινοποίησα έναν λογαριασμό τραπέζης και είχα μεγάλη ανταπόκριση από… απλούς ανθρώπους, φίλους και μη.
Έφτασα στο σημείο να το δημοσιοποιήσω καθώς όλες μου οι προσπάθειες να βρω άκρη μέσα από το ταμείο του ΙΚΑ στο οποίο είμαι ασφαλισμένη, το υπουργείο υγείας, την εκκλησία… έπεσαν όλες στο κενό. Τίποτα, μόνο άδειες υποσχέσεις και καμιά …βοήθεια από πουθενά.


Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι..στους οποίους θα είμαι για πάντα ευγνώμων.
Με την αγάπη και την στήριξη τους μου έδωσαν δύναμη, κουράγιο άλλα και χρήματα από το υστέρημα τους. Το χρηματικό ποσό που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ανέρχεται στα 1.100 εύρω… μια ανιδιοτελής πράξη αγάπης από απλούς συνανθρώπους μας, για ένα θέμα υγειάς που εμπίπτει στις κρατικές αρμοδιότητες…

Οι κρατικοί φορείς του λεγόμενου Κοινωνικού Κράτους Πρόνοιας όμως επέδειξαν πλήρη αδιαφορία για το πρόβλημα μου. Οπότε και εγώ έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στην συμπόνια και την ανθρωπιά που πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ακόμα μέσα μας…

Επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς και κατανοώ απολυτά την οποία διστακτικότητα
αυτό είναι το τηλ. μου.. 6979690950
θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση.
Ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων
Ιωάννα

Το ΗΠΕΙΡΟΣ – ΕΛΛΑΣ επικοινώνησε με την Ιωάννα και επαληθεύσαμε τα λεγόμενα της ανάρτησης.
Βοηθήστε με όποιο τρόπο μπορείτε αυτό το νέο κορίτσι. Το υστέρημα του καθ’ενός μας είναι ΖΩΗ σε τέτοιες περιπτώσεις.
Ο λογαριασμός της στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι:
5032 040480 151

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ιωάννα στο yionaspy@yahoo.gr

Aπό το Ηπειρος Ελλάς