Απαράδεκτη η συμπεριφορά της καθηγητριούλας…

Είναι δυνατόν μία δημοσιογράφος που μετράει τόσα πολλά χρόνια στο χώρο και που πληρώνεται από το Δημόσιο και μάλιστα με πολλά μηδενικά να συμπεριφέρεται με έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο σε εργαζόμενους που απλά κάνουν την δουλειά τους;

Ο λόγος για την Άννα Παναγιωταρέα που…

…πραγματικά μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια την συμπεριφορά που είχε στο πλήρωμα γνωστής αεροπορικής εταιρίας όταν γυρνούσε στην Ελλάδα από την Ιταλία (μην μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες).

Η πτήση λοιπόν είχε καθυστέρηση μόλις 10 λεπτά (!!!) και η κυρία Παναγιωταρέα άρχισε να φωνάζει “Γιατί δεν φεύγει το αεροπλάνο;”, “Τι ώρα θα φύγουμε επιτέλους;” , “Εγώ δουλεύω στην τηλεόραση και δεν μπορώ ούτε δέκα λεπτά να αργήσω”.

Οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να την ηρεμίσουν, αλλά εκείνη συνέχιζε και τους συμπεριφερόταν σαν να ηταν παραδουλεύτρες, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι επιβάτες κοιτούσαμε έκπληκτοι!!!

Μάλιστα κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε στο πιλοτήριο και με πολύ αυστηρό ύφος είπε στον πιλότο ότι αν δεν έφευγαν εκείνη την ώρα θα έκανε μεγάλη φασαρία στην αεροπορική εταιρία για τα δέκα (το τονίζουμε) λεπτά καθυστέρησης.

Να ενημερώσουμε λοιπόν την κατά τα άλλα σπουδαία δημοσιογράφο ότι:

α) Οι εταιρίες γνωρίζουν για τις καθυστερήσεις των πτήσεων τους (κουλό λοιπόν το να κάνεις φασαρία για τους εργαζόμενους, που δεν ευθύνονται για τις καθυστερήσεις)


β) Αν κάποιος βιάζεται να γυρίσει Ελλάδα μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής καθώς συχνά τυγχάνει οι πτήσεις να έχουν κάποια καθυστέρηση είτε μεγάλη είτε μικρή για τους χ,ψ λόγους.

γ) Αν εσείς πληρώσατε μία φορά για να σας εξυπηρετήσουν, εκείνοι πληρώνουν κάθε μήνα για να έχετε εσείς δουλειά, οπότε λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

nonews-News.blogspot.com