Το πολιτικό θρίλερ,που ξεκίνησε τα χαράματα με την κυκλοφορία της Ελευθεροτυπίας  και τελείωσε αργά το βράδυ με την αποπομπή της κυρίας Γκερέκου από την Κυβέρνηση,πέρα από τις πολιτικές του διαστάσεις έχει και κάποιες άλλες που καλό θα ήταν να τις προσέξουμε όλοι μας. Φάνηκε περίτρανα πόσο ελαστική μπορεί να είναι η συνείδηση,η ευαισθησία και η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου!Μήνες τώρα η κυρία υφυπουργός κατακεραύνωνε όπου βρισκόταν τους προκατόχους της της ΝΔ για τις σπατάλες του δημοσίου χρήματος. Φάνταζε κήνσωρας της ηθικής και της τιμιότητας!

Ακόμα και σήμερα το πρωί,που είχε ξεσπάσει η μπόρα,από την Καλαμάτα όπου βρισκόταν χαρακτήρισε ατυχή την ερώτηση περί φοροδιαφυγής 5,5 εκ. ευρό του κυρίου Βοσκόπουλου και επέπληξε τη δημοσιογράφο που την υπέβαλε. Βέβαια λίγες ώρες αργότερα αναγκάστηκε να βάλει την ουρά στα σκέλια και να δηλώσει παραίτηση για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας! Και ρωτάμε τώρα εμείς οι αφελείς:αν δεν βρισκόταν ο “καλός” ο άνθρωπος να πασάρει το θέμα στην εφημερίδα όλα θα ήταν καλώς καμωμένα;

Βαρόμετρο λοιπόν της ευαισθησίας μας και της ευθιξίας μας η διαρροή ή μη των “άπλυτών” μας στη δημοσιότητα. Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για της υπηρεσίες της Εφορίας που τώρα θα δραστηριοποιηθούν για να εισπράξουν τους βεβαιωμένους προ πολλού φόρους.
Κάτι παραπάνω ξέρει η γάτα που σκεπάζει τα κ…  της!

zeidoron