ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ; ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ -ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ- ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΡΟΣ;

 

Ραγδαίες φαίνονται οι εξελίξεις στην Ομογένεια με αφορμή τις εκλογές το προσεχές Σάββατο 19 Ιουνίου  στον μεγαλύτερο ομογενειακό οργανισμό, την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ(που εδώ και 10ετιες ως γνωστόν οργανώνει την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο).  Αιτία και πέτρα των σκανδάλων του  νέου μεγάλου διχασμού που έχει προκληθεί είναι η πολιτική και ανήθικη συμπεριφορά την οποία και έχουν επώνυμα καταγγείλει Ομογενείς και παράαγοντες του Ελληνισμού της ΝΥ, οι τακτικές και οι μεθοδεύσεις του Πέτρου Γαλάτουλα, πρόεδρου υπό επιτήρηση και ελεγχόμενου για διοικητικές και οικονομικές ατασθαλίες της Νομαρχιακής της ΝΔ στην Νέα Υόρκη.  Ως γνωστόν ο κ. Γαλάτουλας  έχει καταγγελθεί επώνυμα και δημόσια  από τον  Ομογενή Βασίλειο Μπερζίκη, μέλος του κόμματος της ΝΔ που δημόσια τον κατήγγειλε για διασπάθιση (λόγω επιδοτήσεως κρατικού)  χρήματος στις εκλογές του 2007. Εν συνεχεία καταγγέλθηκε και για πλαστογραφία από τον ίδιο ομογενή, Βασίλειο Μπερζίκη όταν παραποίησε επιστολή που απευθυνόταν προς Παναγιώτη Σκανδαλάκη, όταν ο ίδιος τον περασμένο Απρίλιο στο πλαίσιο της εκπροσώπησης του Αντώνη Σαμαρά στις εκδηλώσεις για την εθνική ανεξαρτησία στην παρέλαση στην 5η λεωφόρο  επισκέφθηκε και την ΝΥ προκειμένου να διερευνήσει τις σοβαρότατες  καταγγελίες εις βάρος του κ. Γαλάτουλα με την ιδιότητα του ως γραμματέα επί των οργανώσεων του απόδημου Ελληνισμού κόμματος της ΝΔ. Καταγγελίες που όλες αυτή την περίοδο έχουν μπει στο μικροσκόπιο  εσωτερικής έρευνας που διεξάγει το κόμμα της ΝΔ υπό την εποπτεία των κ. Σκανδάλάκη και Τσατούλη, γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα αντίστοιχα στην γραμματεία απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ. Χαρακτηριστικό της εσωτερικής έντασης που επικρατεί στις οργανώσεις του κόμματος της ΝΔ στην ΝΥ είναι ότι η Νομαρχιακή της οποίας προϊσταται ο καταγγελλόμενος Πέτρος Γαλάτουλας δεν έλαβε μέρος σε καμία από τις εσωκομματικές διαδικασίες (εκλογές στις τοπικές ούτε και εκλογές στις Νομαρχιακές που διεξήχθησαν μέσα στον Μάϊο και τον Ιούνιο αντίστοιχα σε όλες τις οργανώσεις του κόμματος). Οι εσωκομματικές διαδικασίες για τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ στην Νέα Υόρκη  έχουν μετατεθεί  όλες για με τα το 8ο τακτικό συνέδριο ενώ ήδη έχει ζητηθεί από τον Πέτρο Γαλάτουλα να παραιτηθεί για να διευκολύνει την ήδη τεταμένη κατάσταση  κάτι που ωστόσο δεν το έχει πράξει ακόμα…

Τις ημέρες αυτές τα τελευταία 24ωρα η στάση και η συμπεριφορά του διχάζει εντονότατα και την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων στην οποία είναι μέλος και αντιπρόσωπος –στην ουσία ανύπαρκτων συλλόγων –μαϊμού- προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα με την προκλητική συμπεριφορά και τις απάτες που κάνει επί χρόνια προκειμένου να διεισδύει στο εσωτερικό και τα διοικητικά αξιώματα της οργάνωσης με πλαστά στοιχεία συλλόγων που ουσιαστικά δεν πληρούν καμία προϋπόθεση για να μετέχουν στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας Ελλ. Σωματείων Μείζονος ΝΥ ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας   είναι ότι τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες με πέτρα των σκανδάλων και των παρανομιών –που καλείται να νομιμοποιήσει η εφορευτική επιτροπή την οποία έχει διχάσει επικίνδυνα- είχαν επαναληφθεί και στις εκλογές του 2006 αναγκάζοντας τότε τον γνωστό συνάδελφο  ομογενή δημοσιογράφο που τότε είχε εκλεγεί ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής να αποβάλει τον συνδυασμό του κ. Γαλάτουλα από τις εκλογές αυτές. Ιδού και το σχετικό ντοκουμέντο που πιστοποιεί τις ανησυχίες που είχε εκφράσει δημοσίως ο κ. Ζουπανιώτης Απόστολος με έγγραφη αναφορά και ανακοίνωση του στις 22 Μαϊου 2006 ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής. Σήμερα εν όψει των επικείμενων  εκλογών   στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ, ο κ. Γαλάτουλας είναι και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή ανυπόστατες και παράνομες  ενστάσεις που κάνει για τον αντίπαλο συνδυασμό του κ. Δημητρίου Δημήτρη(πρώην φίλο και συνεργάτη του τον οποίο ξεπούλησε ο Γαλάτουλας  και ήδη τον έχει καταγγείλει για μια σειρά γεγονότα και ο κ. Δημητρίου).

Το μείζον ηθικό θέμα που  δικαίως έχει ξεσηκώσει την Ομογένεια εις βάρος του με ένα απίστευτο κύμα καταγγελιών εναντίον του κ. Γαλάτουλα καθημερινά ενώπιον της κοινής γνώμης αλλά και ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής είναι το γεγονός ότι αυτούς που ξεπουλάει σήμερα είναι πρώην συνεργάτες και πολιτικοί και ιδεολογικά προσκείμενοι  «φίλοι» του οι οποίοι στις εκλογές του 2008 τον φιλοξένησαν στον συνδυασμό τους!

KATAGELIA_VS_GALATOULA_16_06_2010_a

galatoulasΕίναι οι ίδιοι για τους οποίους στην διετία 2008 -2010  διαρκώς και δημοσίως έλεγε ότι είναι το καλύτερο ΔΣ που έχει περάσει τα  τελευταία χρόνια από τον ιστορικό οργανισμό, μέλος του απερχόμενου συμβουλίου- υπήρξε και ο ίδιος με τους σημερινούς  του αντίπαλους τους οποίους σήμερα ξεπουλά. Τακτική και μεθόδευση που ακολουθεί εδώ και χρόνια ο κ. Γαλάτουλα και αυτό ως  διαπιστωμένο γεγονός είναι που καθημερινά ξεσηκώνει αντιδράσεις. Χαρακτηριστικό του κλίματος και της έντασης που επικρατεί είναι ενώ δημοσίως τον έχουν καταγγείλει ομογενείς επώνυμα και ενυπόγραφα προκαλώντας τον να βγει να μιλήσει ενώπιον του κοινού εκείνος κρύβεται και εξακολουθεί να ενσπείρει διχόνοια όχι μόνο μεταξύ των μελών της Ομοσπονδίας και της εφορευτικής επιτροπής με ασύστολα  ψεύδη, και ανυπόστατες ενστάσεις και καταγγελίες βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο και την ενότητα αρκετών οικογενειών  στην Ομογένεια που καθημερινά εκβιάζει με διάφορες μεθόδους προκειμένου να αποχωρήσουν από τον αντίπαλο συνδυασμό του κ. Δημητρίου. Χαρακτηριστική περίπτωση του νεαρού  κ. Φυδανάκη που παρενοχλούσε τον πατέρα του νεαρού προκειμένου να τον πείσει να αποχωρήσει από τον  αντίπαλο συνδυασμό. Την ίδια τακτική ακολουθεί καθημερινά με επισκέψεις σε σπίτια αντιπροσώπων φέροντας σε δυσάρεστη και δύσκολη θέση αρκετές οικογένειες… Αρκετοί ομογενείς που μας κατήγγειλαν συγκεκριμένα περιστατικά μας ζήτησαν να  τα αναφέρουμε χωρίς να παραθέσουμε ονόματα ακριβώς γιατί θα προκληθούν εντάσεις στο σπίτι τους,   θεωρούν ως παρενόχληση οικογενειακής γαλήνης αυτές τις μεθόδους και τακτικές του κ. Γαλάτουλα  αφού πολλές φορές άτομα που ανήκουν σε μια οικογένεια μετέχουν σε διαφορετικούς συλλόγους.   Έτσι εξ αιτίας της τακτικής Γαλάτουλα να διεισδύει ακόμα και σε οικογένειες(διαταράσσοντας την οικογενειακή γαλήνη πολλών οικογενειών) προκειμένου να εξασφαλίσει εκβιαστικά κάποιο ψήφο από τους 196 που θα κληθούν το προσεχές Σάββατο-αν τελικά γίνουν εκλογές υπό το κλίμα που επικρατεί- προκειμένου να εκλέξουν την νέα ηγεσία της ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, καθημερινά δοκιμάζονται αρκετές οικογένειες που κάποιο από τα μέλη τους ανήκει σε σύλλογο που μετέχει σε αυτές τις εκλογές και στηρίζει τον ένα ή τον άλλο συνδυασμό.

tsekeridhsΤα τελευταία 24ωρα μετά τον καταιγισμό καταγγελιών που έχουν κατατεθεί  εις βάρος του κ. Γαλάτουλα στον Τύπο με δηλώσεις και στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί  για τις έκνομες διοικητικές και άλλες οικονομικές παρανομίες που διέπραξε την διετία 2008-2010 εν αγνοία του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ, το κλίμα έχει φορτισθεί επικίνδυνα και απειλεί για ακόμα μια φορά την ενότητα όχι μόνον του οργανισμού αλλά ολόκληρης της Ομογένειας της Νέας Υόρκης. Προ ολίγου-συγκεκριμένα σήμερα 16 Ιουνίου τις πρωινές ώρες ΝΥ- κατατέθηκε νέα βαρύτατη, και η πρώτη ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών – εναντίον του κ. Πέτρου Γαλάτουλα από τον σύλλογο επιστημόνων Νέας Υόρκης. Στην επιστολή του ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Σάββα αφού αποκαλύπτει τις απάτες και τις μεθοδεύσεις του κ. Γαλάτουλα τον καταγγέλλει για συγκεκριμένα γεγονότα ενώ στο τέλος της καταγγελίας του σημειώνει ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση –εκ μέρους της επιτροπής να δέχεται ως νόμιμες τις ενστάσεις Π.Γαλάτουλα- διατηρεί το δικαίωμα να προσφύγει στα αμερικανικά δικαστήρια.   Το ερώτημα είναι τι προτίθεται να κάνει ο αρχηγός του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες του οποίου  ηγείται ο κ. Ηλίας Τσεκερίδης και στον οποίο μετέχει ο κ. Γαλάτουλας… Προς το παρόν ενώ γνωρίζει τα τεκταινόμενα και τις επώνυμες ενυπόγραφες καταγγελίες εις βάρος του κ. Γαλάτουλα τηρεί σιγή ιχθύος θύμα, όμηρος  και δέσμιος  αυτός των πολιτικών εκβιασμών του Πέτρου Γαλάτουλα όπως ο ίδιος ο κ. Τσεκρίδης  μας είχε εκμυστηρευτεί και δηλώσει προ ημερών…

Χωρίς πολλά περαιτέρω σχόλια δημοσιεύουμε –κατά αποκλειστικότητα- μια ακόμα καταγγελία καταπέλτη εναντίον του Πέτρου Γαλάτουλα, του  ανθρώπου που έχει καταφέρει να διχάσει ολόκληρη την ομογένεια της Νέας Υόρκης με τις ανήθικές τακτικές και συμπεριφορές που ακολουθεί, όπως χαρακτηριστικά τον έχουν καταγγείλει δημόσια και  επώνυμα γνωστοί και διακεκριμένοι ομογενείς μεταξύ των οποίων ο πρώην  πρόεδρος της ΝΔ και ιστορικό στέλεχος της δεξιάς παράταξης στην ΝΥ, και επίτιμος πρόεδρος και μέγας  ευεργέτης της Ομοσπονδίας  Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Βασίλειος Σταθάκος, ο  φίλος του και κομματικό μέλλος της ΝΔ στην ΝΥ και Δημήτριος Δημητρίου και 10αδες άλλοι ομογενείς.

EKLOGES_2010_KATAGELIA_VS_GALATOULA_160620100001_-_CopyΙΔΟΥ  Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ του συλλόγου επιστημόνων της Νέας Υόρκης εναντίον του κ. Πέτρου Γαλάτουλα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Hellenic Organization of University Graduates of America, Inc.

 

Προς τον πρόεδρο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Αγαπητέ κ Χελιώτη και μέλη της επιτροπής,

 

Ήρθε στην προσοχή μου ότι ο κ. Πέτρος Γαλάτουλας υπέβαλε ένσταση, υποδεικνύοντας ότι η Ειρήνη Σταθάτου δεν θα πρέπει να της επιτραπεί να λάβει μέρος ως υποψήφια στις εκλογές, με το αιτιολογικό ότι το όνομά της ως αναπληρωματική αντιπρόσωπος του οργανισμού μας δεν ήταν καθαρά γραμμένο στην φόρμα που υπεβλήθη από τον οργανισμό μας στον Γενικό Γραμματέα, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο κ. Γαλάτουλας.

 

Βρίσκω την πράξη αυτή του κ. Γαλάτουλα ως μικροπρεπή, που προσβάλλει κάθε νοήμονα άνθρωπο.

Θα σας αναφέρω μερικά περιστατικά και σας καθιστώ την επιτροπή υπεύθυνους και εσάς ως εφορευτική  επιτροπή για το όποιο αποτέλεσμα η πράξη αυτή μπορεί να έχει.

 

  1. Ο κ. Γαλάτουλας δέχτηκε την φόρμα με τις αλλαγές των ονομάτων των αντιπροσώπων μας, και δεν είχε καμιά αντίρρηση όταν τους παραδόθηκε τότε ή αργότερα, μέχρι σήμερα.
  2. Ο κ. Γαλάτουλας εξέδωσε ταυτότητα (ID για αντιπροσώπους) για την Ειρήνη Σταθάτου, χωρίς καμία αντίρρηση.
  3. Κατόπιν αιτήματος σας, υπέβαλλα βεβαίωση ότι πράγματι η κα Ειρήνη Σταθάτος είναι αναπληρωματική αντιπρόσωπός μας στην Ομοσπονδία

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γαλάτουλας με την συμπεριφορά του προσπαθεί να αποτρέψει νέους ελληνο-αμερικανούς, απόφοιτους πανεπιστημίων και κολεγίων, όπως είναι η Ειρήνη, η οποία είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου St John’s και ένα ενεργό μέλος της κοινότητάς μας.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γαλάτουλας με τις παράνομες και ανήθικες τακτικές του βασικά καταστρέφει την Ομοσπονδία.

 

Σας ζητώ όχι μόνο να απορρίψετε την ένσταση του κ. Γαλάτουλα, αλλά και να τον επιπλήξετε και να απορρίψετε την υποψηφιότητά του για το ΔΣ της ομοσπονδίας, με βάση την (εξαιτίας της) ανήθικη συμπεριφορά του.

 

Σε αντίθεση, ο οργανισμός που εκπροσωπεί ο κ. Γαλάτουλας, που δεν έχει μέλη και η νομική του υπόσταση βρίσκεται εν αμφιβόλω. Η HOUGA έχει πάνω από 700 μέλη στην περιοχή της NY, NJ, CT. Τα περισσότερα από τα μέλη μας, εξαιτίας ανθρώπων όπως ο κ. Γαλάτουλας, δεν θέλουν να περνούς ούτε κοντά από το κτήριο της Ομοσπονδίας. Παρακαλώ, σκεφτείτε το, διότι ίσως τα δικά σας παιδιά ή ανήψια ή άλλοι νεαροί συγγενείς σας να είναι μέλη μας.

 

Κλείνοντας, πρέπει να σας πω ότι μου έκανε ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι δεχτήκατε την ένσταση του κ. Γαλάτουλα και επαναλαμβάνω ότι σας καθιστώ και εσάς και την επιτροπή υπεύθυνη, και διατηρώ το δικαίωμα για οποιαδήποτε νομική ενέργεια (-ες) προκειμένου να προστατέψω την ακεραιότητα των μελών μας και του οργανισμού.

Ειλικρινώς

Ανδρέας Σάββα

 

June, 16th, 2010

 

To the president and members of the election committee of the Federation of Hellenic Societies of Greater New York, inc.

 

Dear Mr. Heliostis and members of the committee,

 

andreas_sabba_-_copyIt has come to my attention, that Mr. Petros Galatoulas, submitted an abjection indicating that Irene Stathatos should not be allowed to run for election, because her name as an alternate representative of our organization was not clearly written on the form submitted by our organization to the General Secretary, who happens to be Mr. Galatoulas.

 

I find Mr. Galatoulas action to be despicable, and an insult to every intelligent human being.

 

I will state several facts, and I am holding you and your committee responsible for whatever outcome this action might reveal.

 

  1. Mr. Galatoulas accepted the form with the name changes of our representatives, and did not have any objections at the time it was given to him, or any time later, until now.
  2. Mr. Galatulas issued an ID for Irene Stathatos, again without any objections.
  3. On your Request, I’ve submitted an affidavit indicating that Irene Stathatos is in fact our alternate representative to the Federation.

 

This is not the first time that Mr. Galatoulas with his behavior is trying to turn away young Greek Americans, University/College graduates, like Irene, who is a St John’s University Graduate and an active member of our community.

This is not the first time that Mr. Galatoulas with his illegal and unethical tactics is basically destroying the federation.

 

I am asking you not only to dismiss Mr. Galatoulas’ objection, but to also reprimand him, and reject his qualification for running for the board of directors, based on his unethical behavior.

 

Unlike the organization that Mr. Galatulas is represending, that have no members, and their legal entity is in question. HOUGA has more than 700 members in the NY, NJ, CT area along. Most of our members, because of people like Mr. Galatoula, do not even like to go near the building of the federation. Please just think about this, because perhaps your own children or nephews and other young relatives might be our members.

 

In closing, I have to inform you that I am surprised that you’ve even accepted Mr. Galatoulas objection, and I repeat that I am holding you and your committee responsible, and I reserve my rights for any legal action(s) to protect the integrity of our members and our organization.

 

Respectfully,

 

Andreas Savva

 

President

 

Μετά και από αυτή την σημερινή αποκάλυψη αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ιστορικού οργανισμού ο οποίος διχάζεται επικίνδυνα λόγω της ματαιοδοξίας, της εμπάθειας, των εκδικητικών συναισθημάτων από τα οποία διακατέχεται αλλά και του  πολιτικού ρεβανσισμού για τους σημερινούς αντιπάλους του… τους οποίους φαίνεται αν θέλει πάση θυσία να εκδικηθεί  προφανώς επειδή αφενός, εξ αιτίας τους το 2006 δεν έλαβε μέρος στις εκλογές επειδή η τότε εφορευτική επιτροπή-υπό τον Απόστολο Ζουπανιώτη τον απέβαλε- γιατί  αντελήφθη τις απάτες και τις μεθοδεύσεις και έτσι τον απέβαλε και αφετέρου επιζητεί τρόπους να εκδικηθεί τους ίδιους με το 2006 αντιπάλους με τους οποίους όμως συνεργάστηκε το 2008. Όλα αυτά και πολλά άλλα που  καθημερινά αποκαλύπτονται εις βάρος του κομματάρχη της ΝΔ στην ΝΥ κ. Πέτρου Γαλάτουλα έχουν γκρεμίσει τον μύθο που έχτιζε με την δουλειά άλλων την οποία καπέλωνε διαρκώς τον έχουν φέρει σε σημείο καθημερινά να  χάνει έδαφος στην κοινή γνώμη της ομογένειας μετά τον καταιγισμό καταγγελιών που έρχονται στο φως καθημερινά εις βάρος του… το ερώτημα είναι μετά από όλα αυτά τι ακριβώς περιμένει η Νέα Δημοκρατία και δεν τον διαγράφει όταν έφτασε να διαγράψει μια Ντόρα Μπακογιάννη αληθινά ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και όχι άτομο όπως ο Πέτρος Γαλάτουλας με μειωμένο πολιτικό και ηθικό κύρος…ίσως οι επόμενες ώρες και οι επερχόμενες νέες αποκαλύψεις  να αναγκάσουν και τον κ. Σκανδαλάκη να λάβει μέτρα δραστικά κόβοντας μια και καλή τον γόρδιο δεσμό και τον ομφάλιο λώρο με τον Πέτρο Γαλάτουλα. Τον άνθρωπο που φέρεται να  έχει εξαπατήσει πολιτικά και την Νέα Δημοκρατία…. Οι επόμενες ώρες θα δείξουν την συνέχεια. Ίδωμεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Editorial: Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

S O S για την πορεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων ΝΥ από τον Γ. Χελιώτη

Σοβαρότατες ευθύνες στον Πέτρο Γαλάτουλα επιρρίπτει η εξελεγκτική επιτροπή αλλά…

Νέες αποκαλύψεις για τον Πέτρο Γαλάτουλα τον “κομματάρχη” της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Υόρκη

Νέες ακόμα βαρύτερες καταγγελίες εναντίον του κομματάρχη της ΝΔ στην Νέα Υόρκη Πέτρου Γαλάτουλα

Οξεία αντιπαράθεση στην εφορευτική- Υψηλοί τόνοι. Δικαστήρια; Και νέος διχασμός,στην Ομογένεια…?

Αφιέρωμα: Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης

Ηλίας Τσεκερίδης:Το όνομά του ταυτισμένο με την εντιμότητα και το ήθος αλλά…

ΥΒΡΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ