Εφιαλτικές στιγμές έζησαν γύρω στα δέκα παιδιά και οι συνοδοί τους σε λούνα παρκ που λειτουργεί στην περιοχή της Μπέλλα Βίστα της Χίου, όταν οι καμπίνες της “ρόδας” άρχισαν να γκρεμίζονται στο έδαφος η μια μετά την άλλη! Από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν θύματα και μόνο δύο τραυματίσθηκαν ελαφρά.

Το μηχάνημα σταμάτησε ξαφνικά την στιγμή που γύριζε, προφανώς από κάποια βλάβη που παρουσιάστηκε… Όμως, πριν προλάβουν να επέμβουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης για να κατεβάσουν τους επιβάτες, οι άδειες από κόσμο καμπίνες άρχισαν να πέφτουν στο έδαφος μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι!

Αμέσως μετά, άρχισαν να φεύγουν από τις θέσεις τους και οι καμπίνες που είχαν μέσα επιβάτες και να προσγειώνονται με κρότο! Επικράτησε πανικός και οι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν τους επιβάτες να απεγκλωβιστούν. Για καλή τους τύχη, μόνο ένα παιδί είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι ενώ η γιαγιά του που το συνόδευε είχε τραυματιστεί στην κοιλιά από την πίεση της ζώνης ασφαλείας που φορούσε.
Ένα άλλο παιδί κρεμάστηκε από το κάγκελο της «ρόδας» και έπεσε από μικρό ύψος στο έδαφος, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί, μπροστά στα μάτια του πατέρα του που είχε παγώσει! Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί “σφράγισαν” το παιχνίδι, ώσπου να εξακριβωθεί τι έφταιγε για το ατύχημα.