Η ‘ΝΕΑ’ ΑΛΗΤ ΑΣΤΟΡΙΑΣ Ή ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ? Μήπως είναι πιά καιρός να πάμε στην ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΙΑ? Αρκετά δεν κράτησε η ΤΥΡΑΝΝΙΑ της ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ, κατά το πρότυπο των Βρετανών?

Μετά από 189 χρόνια ζωής του ελληνικού κράτους, ίσως μιά μικρούλα αλλαγή από την ΤΥΡΑΝΝΙΑ στην ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΙΑ να κάνει κοσμικά θαύματα γιά την Ελλάδα. Τι λέτε?
Ο ελληνικός κόσμος πάσχει το ίδιο και εδώ, στην Νέα Υόρκη, όπως ακριβώς και στην μητέρα Ελλάδα. Αντί να οργανωθεί ο ελληνικός κόσμος ανθρωποκεντρικά, δηλαδή ελληνοπρεπώς δημοκρατικά, σέρνεται και φέρεται από μία προ-αντιπροσωπευτική— ούτε καν αντιπροσωπευτική δεν είναι—ΤΥΡΑΝΝΙΑ της ΑΛΗΤ ΑΣΤΟΡΙΑΣ ή της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΜΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, THN ΠEΜΠΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡIΟΥ 2010. AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤ ΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Ίσως λοιπόν μιά μικρούλα αλλαγή από την ΤΥΡΑΝΝΙΑ μας τούτη—που κάνει αποτοξίνοση πάνω σε δημοσιογράφους, γιατί δεν έχει τίποτα νέο, τίποτα ελληνικό να πει—στην ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΙΑ, να κάνει κοσμικά θαύματα γιά την οργάνωση του ελληνικού κόσμου εδώ στην Νέα Υόρκη. Τάχουμε πει τόσες φορές, με προγραμματικές διακηρύξεις, με δεσμεύσεις και με προτάσεις:

Ακούει κανείς? Όχι!

Είναι λοιπόν τόσο κενή η διαθήκη του ‘ελληνικού’ κόσμου στην Νέα Υόρκη?
Ναι!

Διότι οι Βρετανοί μας καπέλωσαν, μας καμπύλωσαν με την ΤΥΡΑΝΝΙΑ της ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ τους επειδή μας μισούν. Και μας μισούν διότι τους κάψαμε την Τροία, τους κάψαμε το Ίλιον.*

ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΙΑ λοιπόν είναι η μόνη διέξοδος από την ΑΛΗΤ ΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΙΑ είναι η μόνη διέξοδος από την ΤΥΡΑΝΝΙΑ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.

Τι κρίμα που ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΑΛΗΤ ΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι ο κ. ΗΛΙΑΣ ΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ. Κρίμα διότι είναι αξιόλογος άνθρωπος. Βλέπει, ακούει και πάει στο γραφείο του.

Τι άλλο να κάνει? ΑΙΣΥΜΝΗΤΗΣ δεν είναι. Όχι ακόμα… αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

==============================================================

* Πως λοιπόν μπορούν οι Βρετανοί να μας ξεχάσουν? Είναι τους ένα όχι απλά εθνικό αλλά ένα εθνικότατο θέμα:

The Trojan City of London:

Locrine:

Hope of Israel Ministries (Ecclesia of YEHOVAH): The Trojan Origins of
European Royalty!

WHO WAS GEOFFREY OF MONMOUTH’S BRUTUS?

The Britons’ Nationalist Party