από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Από σήμερα ξεκινάμε να δημοσιοποιούμε με  μια σειρά αποκαλυπτικών, αδιάψευστων  στοιχείων  με  ντοκουμέντα, μέσα από τα οποία όχι απλά συνάγεται αλλά προκύπτει μέσα από διασταυρωμένα και αδιάσειστα στοιχεία, και  ξεσκεπάζεται η  μεγαλύτερη ομάδα οργανωμένων συμφερόντων με χαρακτηριστικά κυκλώματος… Ναι, πολύ καλά και σωστά διαβάζετε, ΚΥΚΛΩΜΑ απάτης και οργανωμένης εξαπάτησης, που έχει στηθεί στις παρυφές αλλά και στα εσώτερα της δημόσιας κοινωνικής, και κυρίως εκκλησιαστικής ζωής,  της λεγόμενης «οργανωμένης ομογένειας» στις ΗΠΑ.

Ένα κύκλωμα που ζει, «αναπνέει», «αναζωογονείται», «αναπαράγεται» και «επιβιώνει» μέσα  σε ένα σάπιο και ανήθικα, κοινωνικό ιστό, της δημόσιας ζωής,  της λεγόμενης «οργανωμένης ομογένειας» στις ΗΠΑ.  Ένα μεγάλο  «κύκλωμα» συστηματικής, κατά συρροή και κατ επάγγελμα  εξαπάτησης του Ελληνισμού και της Ελληνικής πολιτείας.  Στο «κύκλωμα»  αυτό,  συμμετέχουν, με το αζημίωτο φυσικά  και αρκετά  οικονομικά ανταλλάγματα, γνωστά και προβεβλημένα ονόματα που φέρονται ως ηγεσία και παράγοντες της δήθεν «οργανωμένης ομογένειας». Στον μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που εν γνώσει, και συνειδητά ή και  εν αγνοία τους πολλές φορές, «συμμετέχουν» κληρικοί, επίσκοποι, δημοσιογράφοι και εκδότες που  δραστηριοποιούνται ευρύτερα στο χώρο του Ελληνισμού της Αμερικής! Όλοι πρωταγωνιστές στο ίδιο παραμύθι! Της «οργανωμένης ομογένειας».

Τα όσα θα αποκαλυφθούν, με στοιχεία ονόματα, ντοκουμέντα και έγγραφα, που  δημοσιοποιούνται για πρώτη φορά, δείχνουν ανάγλυφα την ζοφερή αυτή εικόνα συμφερόντων που νέμονται εξουσία, δόξα, κοινωνικά  ψευδεπίγραφη  «αναγνώριση» και «καταξίωση» κομμάτι – κομμάτι αυτού του πάζλ, το οποίο συνθέτει ενώπιον μας αυτή την ζοφερή εικόνα ενός ανυποψίαστου ελληνισμού που εξαπατάται σε ένα μόνιμο διαχρονικό και διαρκές έγκλημα! Έγκλημα κατά της παιδείας. Έγκλημα κατά της ελευθερίας του Τύπου! Έγκλημα κατά του Ελληνισμού της Αμερικής!

Για όσα θα αποκαλυφθούν είχαμε συνεχείς καταγγελίες, από το 2003 όταν αρχίσαμε να ερευνούμε το όλο θέμα. Καταγγελίες όμως που ουδείς λόγω φόβου και τρόμου δεχόταν να υπογράψει επώνυμα για να τις δημοσιοποιήσουμε και έτσι να προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις και καταγγελία όλων αυτών των νοσηρών φαινομένων που λυμαίνονται τον Ελληνισμό της Αμερικής εδώ και δυο 10ετιες.

 

Ξεκινάμε την δημοσιοποίηση της  έρευνα μας μέσα- η οποία θα εξελιχθεί θα συνεχισθεί και θα ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες – από μια επώνυμη καταγγελία! Μια καταγγελία βόμβα για όλο αυτό το οργανωμένο σύστημα εξαπάτησης! Μια καταγγελία που αναφέρεται σε ονόματα και γεγονότα που όσοι δεν παραποίησαν ακόμα χειρότερα απέκρυψαν… Μια καταγγελία καταπέλτη και χαστούκι στο νοσηρό κύκλωμα εξαπάτησης του ελληνισμού και της ελληνικής πολιτείας. Μια καταγγελία που τα  ντοκουμέντα,  τα οποία την συνοδεύουν με αδιάσειστα  στοιχεία,  που μας κάνει,  ένας εκ των μεγαλυτέρων αμερικανικών Non profit  οργανισμών της Αμερικής,  την οποία φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, δεν αφήνουν κανένα απολύτως περιθώριο για όσα συμβαίνουν στο έντονο και ζοφερό παρασκήνιο…

 

Μια καταγγελία που θα συνταράξει συθέμελα την «οργανωμένη ομογένεια» και όλους αυτούς τους πρωταγωνιστές και συμπρωταγωνιστές που συναποτελούν και τροφοδοτούν  όλο αυτό το κύκλωμα συνεχούς και διαρκούς πολιτικής  εξαπάτησης  του Ελληνισμού των ΗΠΑ, των Αμερικανικών αρχών και της Ελληνικής πολιτείας!

Γνωρίζουμε ότι μετά τα όσα θα αποκαλυφθούν με στοιχεία και επώνυμες καταγγελίες ντοκουμέντα και αδιάσειστα στοιχεία θα κινηθούν πάλι οι γνωστοί υπόγειοι μηχανισμοί λάσπης, ύβρεων, προσωπικών επιθέσεων, κατασυκοφάντησης και λασπολογίας από όλα  αυτά τα γνωστά  τρωκτικοειδή,  που συστηματικά έχουν στήσει, εδώ και δυο 10ετιες ένα απίστευτο χορό πάνω σε (κρατικές) επιδοτήσεις από την Ελλάδα! Προβάλλοντας με διατεταγμένη και καλοπληρωμένη πολλές φορές, παροχή επ’ αμοιβή υπηρεσίας σε όλους αυτούς τους εργοδότες τους –με κατά τα σύστημα και κατ επάγγελμα-   ανυπόστατα «γεγονότα»  και  ψεύδη, τα οποία προβάλλουν ως αληθινές  ειδήσεις! «Ειδήσεις», τις οποίες οι ίδιοι ανακυκλώνουν και αναπαράγουν σε φιλικά έντυπα site και blog στην Ελλάδα και αλλού!

«Αντάλλαγμα» σε όλο αυτό τον κύκλο ψεύδους και εξαπάτησης της ελληνικής γνώμης και της ελληνικής πολιτείας  η  σιωπή τους και η απόκρυψη της αλήθειας! Αρκετοί από όλους αυτούς επιβιώνουν μέσα από τις οικονομικές ενισχύσεις που λαμβάνουν για χρόνια τώρα, είτε για τα μικρής και χωρίς εμβέλεια και  επιρροή, έντυπα τους-με την μορφή καταχωρήσεων ή πληρωμένων ειδικών ένθετων αφιερωμένων σε πρόσωπα που τους χρηματοδοτούν- είτε αυτά τα ίδια άτομα επιχορηγούνται οικονομικά για οποιαδήποτε άλλη παρεμφερή (νόμιμη ή παράνομη ) δραστηριότητά τους με την γνωστή (νόμιμη και πολλές φορές σε ό,τι αφορά κρατικές επιδοτήσεις από Ελλάδα  νομότυπη)  διαδικασία των πληρωμένων καταχωρήσεων (του ελληνικού  δημοσίου  ή των ιδιωτικών επιχειρήσεων τους) στα έντυπα ή ραδιόφωνα της Αμερικής.

Όλοι αυτοί πολλές φορές εξαπατούν γνωστούς και διακεκριμένους συναδέλφους με τις συνεχείς πιέσεις που τους ασκούν για να σταλούν ανταποκρίσεις  με δήθεν  «ειδήσεις»  που αυτοπροβάλλουν αφενός μεν ως ηγέτες και εκπροσώπους του Ελληνισμού και της οργανωμένης ομογένειας καταρχήν τους εαυτούς τους και φυσικά αρκετές φορές, να προβληθούν πρόσωπα αμφιλεγόμενου ηθικού και πολιτικού κύρους. Αφετέρου  έναντι οποιουδήποτε οικονομικού τιμήματος πολλές φορές δεν διστάζουν να προβάλλουν πολλές φορές και πρόσωπα με εντελώς ανυπόστατα και ψευδή ως γεγονότα που σπεύδουν όλοι αυτοί –που συναποτελούν αυτό το οργανωμένο κύκλωμα συμφερόντων- αναπαράγουν  με τα ψεύδη αυτά!

Ένα κύκλωμα που έχει στηθεί  πολύ καλά  εδώ και μια 20ετια, έλλειψη φυσικής πολιτικής εκλεγμένης πολιτικής ηγεσίας, και το οποίο αποτελείται από υψηλά ιστάμενους κοινωνικά, «πολιτικά»  και εκκλησιαστικά,  άτομα που εμπλέκονται σε όλη αυτή την συνομωσία  προσωπικών και ιδιοτελών οικονομικών συμφερόντων.

 

Ένα κύκλωμα, το οποίο δυστυχώς συναποτελούν και τροφοδοτούν με συνεχή ψευδή γεγονότα και ανακυκλούμενα «ρεπορτάζ» και ανταποκρίσεις με «ειδήσεις» που διακινούν, είτε προς τα ΜΜΕ με τα οποία συνεργάζονται στην Ελλάδα, είτε αναπαράγουν αυτά τα ίδια κατ επάγγελμα και κατά συρροή ψεύδη  μέσα από  τα  δικά τους προσωποπαγή εκδοτικά ή  διαδικτυακά επικερδή ( νόμιμες  επιχειρήσεις )  εγχειρήματα!

Καραμπινάτο παράδειγμα εξαπάτησης της κοινής γνώμης σε Ελλάδα και Αμερική αλλά και της ελληνικής πολιτείας η καταγγελία που φέρνουμε στην δημοσιότητα μέσα από την οποία αποκαλύπτονται με  στοιχεία γεγονότα και ονόματα η συνεχής παραποίηση της αλήθειας και των γεγονότων.

Σε αυτό το πολυπληθές  οργανωμένο  κύκλωμα επιζούν και επιβιώνουν άτομα που με τον ένα ή τον άλλο περιφέρονται σε Αμερική και Ελλάδα ως «διαμορφωτές» του απανταχού Ελληνισμού (σε γενέτειρα και διασπορά ) αλλά και  «πληροφορητές»  της κοινής γνώμης.

Ακόμα χειρότερα στο κύκλωμα αυτό κινούνται συνειδητά συντεταγμένα και δυστυχώς πολλές φορές χωρίς να έχουν την δεδηλωμένη λαϊκή έκφραση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο τους μέσα από-τις δυστυχώς ανύπαρκτες για τα δεδομένα της Ομογένειας τουλάχιστον στις ΗΠΑ – «ανοιχτές δημοκρατικές» διαδικασίες  σπεύδουν και  αυτοαναγορεύονται σε  «ηγέτες», « σωτήρες» και εκπρόσωποι του Ελληνισμού της διασποράς.

Ενεργό  ρόλο, σε όλο αυτό το συνονθύλευμα προσωπικών ιδιοτελών και συντεχνιακών συμφερόντων εξαπάτησης, διαδραματίζουν αρκετοί που έχουν καταγραφεί ως διαμορφωτές  της κοινής γνώμης και δημοσιογράφοι που συμβάλλουν σε αυτή την διαρκή  εξαπάτηση της Ελληνικής πολιτείας και του Ελληνισμού.

Εξαπάτηση του Ελληνισμού της Αμερικής! Εξαπάτησης γονέων και παιδιών β και γ γενιάς.  Εξαπάτησης  της Ελληνικής πολιτείας! Εξαπάτησης της Ελληνικής Βουλής! Εξαπάτησης του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και των συναρμόδιων αρχών στην Ελλάδα!

Εξαπάτησης, κατά κύριο και ουσιαστικό λόγο,  συνεχούς και διαχρονικής εξαπάτησης της σιωπηρής και διαρκώς  εκβιαζόμενης,  με απαράδεκτες μεθόδους εκφοβισμού της  εκπαιδευτικής κοινότητας (αποσπασμένων και μη) δασκάλων στην Ελληνική διασπορά των ΗΠΑ. Το κύκλωμα αυτό έχει ονόματα συνεργούς και ηθικούς αυτουργούς στο διαρκές έγκλημα. Έγκλημα κατά της παιδείας των ομογενών πάνω στην οποία παίζονται και τεράστια (μικρά ή μεγάλα) προσωπικά ή  διασυλλογικά, συντεχνιακά συμφέροντα,  της επονομαζόμενης  και παρουσιαζόμενης  από το σύνολο δυστυχώς –πλην ελάχιστων φωτεινών εξαιρέσεων – των λεγομένων ομογενειακών  ΜΜΕ  ως  «οργανωμένης ομογένειας».

Το κύκλωμα αυτό, από το οποίο τρώνε και επωφελούνται 10αδες τρωκτικά  προσωπικά, έχει κέρδη και τεράστια οφέλη  οικονομικά. Πρόκειται για αλληλένδετα οικονομικά συμφέροντα που, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα-σε συγκεκριμένα ζητήματα της ομογένειας κάθε φορά- εξακολουθούν-επειδή επωφελούνται οικονομικά – να διασπείρουν  συνειδητά – ψευδείς «ειδήσεις».

Το κύκλωμα αυτό της εξαπάτησης όπως θα δείτε και θα ακούσετε έχει ονόματα! Έχει εγκεφάλους. Έχει ιθύνοντα νου… Έχει όμως και χιλιάδες θύματα. Τα παιδιά του Ελληνισμού της Αμερικής και τους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι με μισθούς πείνας αναγκάζονται –στην πραγματικότητα εξαναγκάζονται με κάθε μέσο από την πλήρως και απόλυτα ελεγχόμενη από την Ιερά αρχ. Αμερικής παρεχόμενη παιδεία προς τα παιδιά των Ελλήνων της διασποράς, σε απόλυτα εκβιαστική σιωπή.

Σε διαφορετική περίπτωση αν τολμήσει κάποιος να υψώσει ανάστημα, και αν μιλήσει ή να καταγγείλει τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της παιδείας, τότε καραδοκεί για μεν τον εκπαιδευτικό,  ο κίνδυνος της απόλυσης από το σχολείο που ελέγχει –κατ εντολή  της Ιεράς Αρχ. Αμερικής – ο εκάστοτε ιερατικός προϊστάμενος (εφημέριος) της κάθε ενορίας δίπλα στην οποία πάντα υπάρχει και το σχολείο, για δε τον δημοσιογράφο που δεν μπαίνει και δεν συμμετέχει σε αυτά τα τραστ της οργανωμένης παραπληροφόρησης  (τότε) αρχίζει-από όλους τους άλλους – ο υπόγειος πόλεμος λάσπης και διαβολής του δημοσιογράφου ! θα τα δούμε όλα αυτά παρακάτω στη συνέχεια της έρευνας μας.

Και όλα αυτά με την ανοχή και πολλές φορές  «Ευλογία»  του νυν Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, ο οποίος αν και γνωρίζει την ζοφερή κατάσταση, όντας  διακεκριμένος ακαδημαϊκός στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική, όχι απλά σιωπά αλλά πολλές φορές έρχεται να «επιβραβεύσει» με πράξεις και δημόσιες εκδηλώσεις υπέρ των παρανόμων, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων την  παρανομία!

Παρακάτω θα δείτε με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα, τι ακριβώς εννοούμε,  και πώς ακριβώς συνδέονται μεταξύ τους όλα τα κομμάτια αυτού του νοσηρού πάζλ,  αλληλοεξαρτώμενων πολλές φορές  οικονομικών και προσωπικών συμφερόντων,  τα  οποία στην  συνέχεια της έρευνας μας  θα δείτε να  ξεδιπλώνονται μέσα από τις σελίδες αυτής της έρευνας. Όλο αυτό το κύκλωμα παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης και της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας  δρα εδώ και πολλά χρόνια.

Αν,  τολμήσει κάποιος να απειλήσει όλα αυτά, τα αλληλένδετα μεταξύ τους και συχνά σε άλλες περιόδους αλληλοσυγκρουόμενα οικονομικά προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα, τα οποία, όταν απειλούνται, όλοι μαζί ενώνονται πάντα υπόγεια γιατί τους ενώνει ο κοινός εχθρός, αμέσως κινητοποιείται ένας γνωστός πια υπόγειος μηχανισμός λάσπης. Μηχανισμός κατά-συκοφάντησης και  αμφισβήτησης   σε όποιον τολμήσει να αντιτάξει την αλήθεια με επιχειρήματα, γεγονότα αποδείξεις και στοιχεία  στα ψεύδη και την οργανωμένη εξαπάτηση του Ελληνισμού και της ελληνικής πολιτείας.

Η εισαγωγή αυτή, όπως θα καταλάβετε, είναι αναγκαία για όσα θα επακολουθήσουν και θα αποκαλυφθούν στην συνέχεια της έρευνας μας. Τα όσα θα ακολουθήσουν με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα,  αν και αφορούν ένα συγκεκριμένο μείζονος  όμως σημασίας για την ομογένεια αλλά και την Ελληνική πολιτεία γεγονός, εν τούτοις είναι πάγια η πρακτική της -της παραπληροφόρησης– της πλειοψηφίας των λεγομένων ομογενειακών ΜΜΕ. Παραπληροφόρηση, την οποία συστηματοποιούν με το αζημίωτο φυσικά με την οικονομική συνδρομή όλων αυτών που φέρονται ως «ηγέτες», «σωτήρες» και αυτοαναγορευθέντες σε εκπροσώπους του ελληνισμού και της οργανωμένης ομογένειας.

Τα όσα αποκαλύπτονται –επαναλαμβάνουμε- με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα έχουν δυο βασικές  γκρίζες πτυχές. Η πρώτη αφορά την ουσία του γεγονότος και των όσων καταγγέλλονται ακριβώς, γιατί έχει να κάνει με το μείζον πρόβλημα της παρεχόμενης παιδείας στα παιδιά των Ομογενών του Ελληνισμού της Αμερικής.  Η δεύτερη γκρίζα και σκοτεινή πτυχή της υπόθεσης -όπως θα διαπιστώσετε- αφορά την αξιοπιστία των λεγομένων ομογενειακών ΜΜΕ. Αξιοπιστία η οποία έχει πληγεί βάναυσα  εδώ και χρόνια, αφού συστηματικά –οι περισσότεροι με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις-  παραπληροφορούν στην μεγάλη πλειοψηφία τους, ασχέτως εμβέλειας,  κοινωνικής και πολιτικής επιρροής,  εξαπατούν  την κοινή γνώμη του Ελληνισμού της Αμερικής, την ελληνική πολιτεία και φυσικά στοχεύουν και στην ελληνική κοινή γνώμη.  Το γιατί  και πώς το αναφέραμε ήδη νωρίτερα στο εισαγωγικό κείμενο αυτής της έρευνας.

Πάμε τώρα στα στοιχεία με ονόματα, στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα.  Παρακολουθείστε την διαδρομή και την πορεία όσων παρατίθενται και συσχετίστε τα με όσα θα ακολουθήσουν με επώνυμες καταγγελίες που από σήμερα αποκαλύπτονται και δημοσιοποιούνται για πρώτη φορά μέσα από την παρούσα  24ωρη online  διαδικτυακή πύλη ειδήσεων, ενημέρωσης, παρέμβασης και αποκαλύψεων.

Η  αλήθεια για την «είδηση» της επέκτασης της Visas των εκπαιδευτικών από 3 χρόνια σε πέντε χρόνια!

Τον περασμένο Απρίλιο(2010) για την ακρίβεια στις  15.04.2010 έκανε την εμφάνιση της μια «επίσημη ανακοίνωση» αναφορικά   με την επέκταση της visas  (J1) των εκπαιδευτικών από 3 σε πέντε χρόνια στην ιστοσελίδα του ΣΑΕ Αμερικής. H «είδηση» ανακοίνωση απέδιδε τα εύσημα στην κ. Στέλλα Κοκόλη και τον κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο!

Η ίδια, καρμπόν  «είδηση ανακοίνωση» την προηγούμενη ημέρα(14 04 2010)  εμφανίζεται και στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ΣΑΕ στην σελίδα του ΣΑΕ Αμερικής.

Το ίδιο κείμενο καρμπόν, με τα ίδια εύσημα στην κ. Κοκόλη και στον κ. Θεόδωρο Σπυρόπουλο,  εμφανίζεται και στην (μάλλον  προσωπική) ιστοσελίδα της κ. Στέλλα Κοκόλη με το διακριτικό τίτλο «ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΏΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΠΎΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΆ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΏΝ»

spyropoulosΤην πολύ σημαντική είδηση μεταδίδει με εκτενές ρεπορτάζ  και τα συνήθη  εύσημα, προς τους κ. Θεόδωρο  Σπυρόπουλο και Στέλλα Κοκόλη  η ημερήσια εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ στο φύλλο της 24/25 Απριλίου 2010. Μάλιστα το νέο στοιχείο  στην «είδηση» που εν τω μεταξύ  αρχίζει και κάνει το γύρο της Ομογένειας για να φτάσει και στην Ελλάδα,  αυτό το κείμενο του κ. Σταύρου Μαρμαρινού,  συνοδεύουν και δηλώσεις των κ. Θ. Σπυρόπουλου, συντονιστή του ΣΑΕ Αμερικής και της κ. Στέλλα Κοκόλη με την ιδιότητα της ως προέδρου της ομοσπονδίας ελλήνων εκπαιδευτικών Αμερικής. Στο ίδιο κείμενο γίνεται μνεία και  αναφορά και στον συντονιστή εκπαίδευσης της ΝΥ κ. Βληκίδη με δηλώσεις του καθώς και στον διευθυντή του σχολείου της Αγ. Δημητρίου στην Αστόρια της ΝΥ κ. Αναστάσιου Κουλαρμάνη. Διαβάστε το και κρατείστε το γιατί στα όσα εν συνεχεία αποκαλύπτονται και καταγγέλλονται εμπλέκουν με στοιχεία και την ημερήσια εφημερίδα της ομογένειας ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ καθώς και τον εκδότη του κ. Αντώνη Διαμαντάρη.

Τα όσα αναφέρονται σε αυτή την συγκεκριμένη «είδηση»,  μέρος της οποίας είδαμε πώς και από ποιους συγκεκριμένους κύκλους αναπαράγεται,  δυστυχώς αποτελούν μυθεύματα και κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση! Παραπληροφόρηση  την οποία φυσικά ενισχύουν και ανακυκλώνουν, με το αζημίωτο φυσικά,  και όλοι οι λεγόμενοι «διαμορφωτές και πληροφορητές» της κοινής γνώμης στα λεγόμενα ομογενειακά ΜΜΕ.  Το γιατί;  και πού; στηρίζουμε αυτή την τόσο σοβαρή καταγγελία μας θα αφήσουμε να μιλήσουν εύγλωττα  τα στοιχεία, οι αποδείξεις τα ντοκουμέντα και  κυρίως η επώνυμη –για πρώτη φορά – ενός μεγάλου και διακεκριμένου Αμερικάνικου οργανισμού που αποκαλύπτουμε με μια σειρά αδιάσειστων στοιχείων που συνοδεύουν την  καταγγελία!

Αν συνεχίσουμε θα μπορούσαμε να παραθέσουμε την ίδια «είδηση» καρμπόν  και σε άλλα μικρότερης εμβέλειας ή κυκλοφορίας έντυπα της ομογένειας στις ΗΠΑ με μικρότερη ή μεγαλύτερη αναφορά στα ίδια πρόσωπα τους κ. Σπυρόπουλο και Κοκόλη,  με ίδια  και ακόμα  μεγαλύτερα εύσημα από αυτά που απέδωσαν οι ίδιοι στον εαυτό τους μέσω των ιστοσελίδων τους. Εύσημα που φυσικά επισφράγισε η ημερήσια εφημερίδα της ομογένειας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ η οποία συστηματικά προβάλλει με το αζημίωτο και 10αδες χιλιάδες δολάρια που τρέχουν στα ταμεία της εφημερίδας από τον συντονιστή  και (πρώην  πολέμιο υβριστή του έτσι και αλλιώς διαλυμένου θεσμού,  για να μην ξεχνιόμαστε… ) του ΣΑΕ Αμερικής   Θεόδωρο Σπυρόπουλο!

Ο μοναδικός διακεκριμένος  low profile δημοσιογράφος,  ο οποίος  μεταξύ των άλλων «στοιχείων»  που συμπεριλαμβάνει  στην  ανταπόκριση του ως είδηση που στέλνει στην Αθήνα στο κρατικό πρακτορείο (ΑΠΕ), βάζοντας όμως και τα αληθή στοιχεία προσθέτοντας  όμως και το βασικό και μοναδικά υπεύθυνο άτομο  την κυρία  Marianne Mason για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης αυτής-της επέκτασης της visas των εκπαιδευτικών- όπως θα δούμε πιο κάτω, με βάση πάντα τα στοιχεία που περιλαμβάνει  η ανακοίνωση εκ μέρους των κ. Θεόδωρου  Σπυρόπουλου και της  Στέλας Κοκόλη, την οποία είδαμε πιο πάνω  σε αρκετές version, είναι ο συνάδελφος Πανίκος Παναγιώτου.  Ιδού το σχετικό ντοκουμέντο με την είδηση ανταπόκριση του συναδέλφου με την βασική ειδοποιό διαφορά. Προσέξτε στο κείμενο στην ανταπόκριση του συναδέλφου έχουμε αλλάξει το χρώμα με κόκκινο ώστε να ξεχωρίζει διακριτά η βασική διαφορά. 

Είναι το μοναδικό  δημοσιογραφικό κείμενο, μαζί με την Greek News του κ. Απ. Ζουπανιώτη. Ένα όνομα το οποίο μέσα στην ανακοίνωση της κ. Κοκόλη και του κ. Σπυρόπουλο δεν αναφέρεται πουθενά και αποκρύπτεται   σκόπιμα! Ανακοίνωση που έκανε τον κύκλο του οικουμενικού Ελληνισμού  και αυτού της Αμερικής  μέσω της επίσημης  σελίδας του ΣΑΕ που σας δείξαμε πιο πριν και το οποίο  παραπληροφορεί και εξαπατά συστηματικά τον ελληνισμό και  την ελληνική πολιτεία, κατάφερε δηλαδή ο συνάδελφος Πανίκος Παναγιώτου και έβαλε –έκανε δηλαδή την δουλειά του σωστά ο συνάδελφος-  πολύ διακριτικά το όνομα της κυρίας Marion Maison. Της διευθύντριας του  «Cordell Hull Foundation for International Education».  

Marianne_Mason_1_Greek_article10-2010Της μοναδικής υπεύθυνου για αυτή την επιτυχία για τους έλληνες εκπαιδευτικούς στις ΗΠΑ.  Η κυρία Mason μας μίλησε και μας κατήγγειλε εκπληκτικά γεγονότα με ονόματα, αποδείξεις  στοιχεία και ντοκουμέντα που μας προσκόμισε τα οποία και στην συνέχεια της έρευνας θα δούμε!

Το «Cordell Hull Foundation for International Education»  είναι ο  μοναδικά  υπεύθυνος φορέας   για 55 εθνότητες  εντός της Αμερικής σε ομοσπονδιακού επιπέδου ευθύνες και διαχείρισης  Non profit Αμερικάνικου οργανισμού που ενεργεί προς όφελος όλων  των εκπαιδευτικών άλλων εθνικοτήτων  και στο οποίο θα πρέπει να απευθύνονται χωρίς μεσάζοντες για τα προβλήματα τους και  οι έλληνες εκπαιδευτικοί (αποσπασμένοι και μη)!


H ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ VISAS ΑΠΟ 3 ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


apofasi__CHF_VISA_EKPAIDEYTIKWN0001Ιδού το ντοκουμέντο της απόφασης της 7ης Απριλίου των Αμερικανικών Αρχών το οποίο εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε κατ αποκλειστικότητα. Ντοκουμέντο, το οποίο ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι (θεσμικοί φορείς, πρόσωπα και δημοσιογράφοι)  με το θέμα αυτής της συγκεκριμένης είδησης που εξαπατά απέκρυψαν, ενώ και ήξεραν και είχαν πληροφορηθεί αλλά επιδεικτικά όχι μόνο αγνόησαν αλλά και απέκρυψαν με συγκεκριμένη σκοπιμότητα την σκανδαλώδη -για ακόμα μια φορά – προβολή του κ. Θεόδωρου  Σπυρόπουλου και της κ. Στέλλα Κοκόλη ως δήθεν υπεύθυνους της “επιτυχίας” της  χρονικής επέκτασης της visa των εκπαιδευτικών στην Αμερική. 

 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ  ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ! Διαβάστε εδώ το έντυπο πληροφοριακό υλικό που απευθύνεται προς την ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα των ΗΠΑ,  του μοναδικά αρμόδιου Αμερικάνικου οργανισμού Non Profit,  για τα αιτήματα των εκπαιδευτικών (55 εθνικότητων άρα και των Ελλήνων) και από εδώ και στο εξής να απευθύνεστε αποκλειστικά και μόνο στο Cordell Hull Foundation  

Πριν προχωρήσουμε στην συνέχεια της έρευνας μας,   θα θέλαμε να δείτε -και διακινείστε το σας παρακαλούμε όλοι οι σχετιζόμενοι με θέματα παιδείας στην Αμερική – ένα video μήνυμα προς όλους τους εκπαιδευτικούς της Αμερικής το οποίο ζητήσαμε από την κυρία Mason να κάνει για λογαριασμό του GreekAmericanNewsAgency.com προκειμένου να διαφωτίσει και να προσφέρει προς τους έλληνες εκπαιδευτικούς της Αμερικής.

Η κυρία Mason είχε την ευγενική καλοσύνη,  μετά την συνεργάσια που είχαμε μαζί της για να καταγράψουμε την καταγγελία της αλλά και να παραλάβουμε όλο τον φάκελο με τα στοιχεία της αποδείξεις και τα ντοκουμέντα που δείχνουν την συστηματική εξαπάτηση και σκόπιμη παραπληροφόρηση της Ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας των ΗΠΑ, της Ελληνικής κοινότητας (γονέων και μαθητών) και κυρίως της συστηματικής εξαπάτησης της Ελληνικής πολιτείας, να βιντεοσκοπήσει προκειμένου να προβληθεί και να δικινηθεί με την δική σας συνδρομή σε κάθε σχολείο. Σε κάθε σπίτι εκπαιδευτικού. Σε κάθε ελληνική οικογένεια που οφείλει και πρέπει να ξέρει ποιοι μπορούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της ελληνικής εκπαιδευτικής κοινότητας των ΗΠΑ.  ΔΕΙΤΟ και διακινείστε το!  

 

 Η έρευνα συνεχίζεται. Αύριο 22 10 2010 η συνέχεια με αποκαλύψεις και ντοκουμέντα