ΕΡΕΥΝΑ :  ΠΕΠΤΩΚΩΣ ΑΓΓΕΛΟΣ..

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Με αυτοψία, ενημέρωση εκ μέρους του κ. Δρ.  Γιάννη Κοτσαρίδη προς τα μέλη της Π.Εξ.  καταγραφή διοικητικών πεπραγμένων(πρακτικά, ημερολόγιο, οικονομικά βιβλία κτλ)  και έλεγχο περιουσιακών  τίτλων ιδιοκτησίας   άρχισε το δύσκολο  έργο της η Πατριαρχικής Εξαρχίας εν αναμονή του τρίτου μέλους της Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Διονυσίου Πανοσιολογιότατου κ. Πέτρου ο οποίος θα έφθανε αργά το βράδυ της Δευτέρας  8 Νοεμβρίου 2010.   Από τις πρώτες συναντήσεις που είχαν οι  κ. Νικήτας και Κύριλλος, ήταν   με δικηγόρους της Ιεράς αρχ. Αμερικής στο Manhattan  για θέματα ανάλογα με αυτά που καλείται να εξετάσει ενδελεχώς η Π. Εξ.  και έχουν  αντιμετωπίσει κατά κόρον  ως κατηγορία σε αμέτρητες δίκες την τελευταία 10ετια,  οι δικηγόροι της Ιεράς Αρχ. Αμερικής, όπως αυτά της παιδεραστίας, βιασμού κατ εξακολούθηση,  σεξουαλικής παρενόχλησης  κτλ. Στην συνέχεια  ακολούθησε πολύωρη σύσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μονής στα κεντρικά γραφεία επί της Λεωφόρου 23 στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Αργά το απόγευμα επρόκειτο να μεταβούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Brooklyn, προκειμένου να καταγραφεί και η εκεί περιουσιακή κατάσταση και τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αγ. Νεκτάριος στο Brooklyn ανήκει στην άμεση ποιμαντική δικαιοδοσία του Επισκόπου Απαμείας κ. Βικεντίου. Την ίδια στιγμή η νεαρή Χριστονύμφη αγωνιά για τις εξελίξεις και την έκβαση της υπόθεσης και στέλενει το δικό της μυστηριώδες “μήνυμα” ύστατη κραυγή αγωνίας…και εμείς πλέον της απαντούμε δημοσίως. 

Σας γράφαμε μόλις προ δυο ημερών ότι τα όσα εξελίσσονται τούτες τις ώρες από την ημέρα που αποκαλύψαμε το μεγάλο αυτό σεξουαλικό σκάνδαλο, παραπέμπουν σε  αστυνομικές ταινίες μυστηρίου ανάμεικτες με έντονα στοιχεία  θρίλερ και θα καταλάβετε στην συνέχεια με την εξιστόρηση των  γεγονότων και των εξελίξεων που είχαμε και έχουμε τα τελευταία 24ωρα.

 

Paisios_Agia_Eirnini_2010Πριν πάμε στα γεγονότα θα πρέπει να τονίσουμε ότι  αυτό που προξένησε εντύπωση μεγάλη στην Πατρ. Εξαρχία, και είναι ενδεικτικό του κλίματος επιβεβαιώνοντας όλα όσα έχουμε αποκαλύψει για κλίμα αφενός πανικού και αφετέρου τρομοκρατίας και εκφοβισμού,   και προβλημάτισε εντονότατα  τα μέλη της Π.Εξ. ήταν η επιβεβαιωμένη και διασταυρωμένη πληροφορία  ότι μέσα εντός του ναού είχε εγκατασταθεί χωρίς άδεια της Π.Εξ. η κ. Πένυ Λουλουγουρά σύζυγος του αδελφού του κ. Παϊσίου(Λουλουγουρά) ενώ άλλος επίσης στενός συγγενής τραβούσε βίντεο όσους έμπαιναν στην Εκκλησία.  Τι σημαίνει αυτή η ενέργεια εκ μέρους του κ. Παϊσίου θα εξηγήσουμε παρακάτω.  Στην Νέα Υόρκη έχει καταφθάσει άγνωστο το γιατί, εκτός από την κ. Πένη Λουλουρδά και τον γαμπρό της Φίλιππο που τράβαγε το βίντεο εντός του Ιερού ναού και η ανιψιά του κ. Παϊσίου η οποία ασκεί εκφοβισμό και τρομοκρατία σε άτομα που τους υποδεικνύει ο πρώην ηγούμενος της Μονής κ. Παϊσιος.

Κατά τα άλλα επειδή όπως σας είπαμε θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά(…)  και από πολλούς (άσχετους, σχετικούς και εμπλεκόμενους, οικονομικά διαπλεκόμενους, φανατικούς “πιστούς” “εθελοντές” και υποστηριχτές του κ. Παϊσίου) τα προσεχή 24ωρα, να σας πούμε ότι η νεαρή «μοναχή»  Χριστονύμφη  επιβεβαίωσε σχεδόν τα πάντα από όσα έχουμε αποκαλύψει μέχρι σήμερα!  Ενδεικτικό γεγονός  είναι κατά την διάρκεια της πολύωρης κατάθεσης της είχε μαζί της  όλα  τα δημοσιεύματα (μας) –για τα οποία όταν αυτή η υπόθεση πάρει οριστικά τον δρόμο για την απαγγελία κατηγοριών θα πούμε περισσότερα- έπαιξαν απόλυτα καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.  Είναι σαφές, και τούτο τονίζεται προς κάθε κατεύθυνση αλλά και προς κάθε «ενδιαφερόμενο», ότι τούτες τις ώρες που είναι σε εξέλιξη αφενός η διαδικασία  έρευνας των αστυνομικών αρχών και αφετέρου καθ οδόν προς την έναρξη της διαδικασίας του ελέγχου, διακρίβωσης, λήψης καταθέσεων και καταγγελιών προέχει η διευκόλυνση του έργου των αρχών και της Πατριαρχικής εξαρχίας παρά οι αποκαλύψεις και περαιτέρω δημοσιοποίηση περαιτέρω στοιχείων της δημοσιογραφικής έρευνας. Το πρώτο βήμα εκ μέρους μας έγινε με ορατά ήδη και εμφανή  τα αποτελέσματα,  αυτής της επίπονης  μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας που μετά από οκτώ χρόνια μυστικής και σε απόλυτα διακριτικά όρια κινούμενη  διαδικασία εκ μέρους μας αλλά και των στενών συνεργατών μας προς τους οποίους οφείλουμε δημόσια ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και εξακολουθούν να μας δείχνουν.  Ειδικά τα τελευταία 24ωρα που δεχόμαστε επιθέσεις-έστω και από ασήμαντους αλλά δυστυχώς διαπιστωμένα πια διεφθαρμένους ηθικά ανήθικα και  ανυπόληπτα άτομα που έτσι και αλλιώς εδώ και χρόνια πολλά έχει απαξιώσει στην συνείδηση της  η πλειοψηφία του Ελληνισμού της Αμερικής, εντούτοις αυτά τα ίδια άτομα προκλητικά φτάνουν στο χυδαίο και απάνθρωπο σημείο  αντί να στηρίζουν ηθικά  τα θύματα Παϊσίου, να τα διαπομπεύουν, να  ειρωνεύονται την νεαρή μοναχή ή ακόμα χειρότερα να επιτίθενται σε θύματα σεξουαλικής κακοποίησης- οφείλουμε να απευθύνουμε και πάλι δημοσία ευχαριστίες προς όλους τους συνεργάτες μας νομικούς και άλλους πολλούς (ακόμα και ελληνικής καταγωγής ντεντέκτιβ και αστυνομικούς).

Οφείλουμε, για να μη γίνει παρανόηση ότι  η παραπάνω θέση που εκφράσαμε δεν σημαίνει ότι σταματάμε τις αποκαλύψεις-ισχύει στο έπακρο ότι έχουμε συμφωνήσει και όσα έχουμε δεσμευθεί και μάλιστα δημοσίως- απλά είναι αναγκαίο να αλλάξουν για  λίγο οι γρήγοροι  ρυθμοί  που γνωρίζοντας σε βάθος το μέγεθος του προβλήματος επιβαλλόταν να ακολουθήσουμε από τις 28 10 2010 μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου  ημέρα της αποφάσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποστολής της Πατριαρχικής Εξαρχίας που  δικαίωσε τον αγώνα για αυτή  την έρευνα μας αφενός. Αφετέρου η αναγκαστική δημοσιοποίηση εκ μέρους μας αλλά και  δια διαρροής  των ερευνών των αστυνομικών  αρχών  της κατάθεσης της αδελφής Χριστονύμφης, ακριβώς κρίθηκαν επιβεβλημένες ενέργειες για να δείτε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,  και να ξεγυμνώσουμε και αποκαλύψουμε  για ακόμα μια φορά  με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα, τον ρόλο συγκεκριμένων ομογενειακών ΜΜΕ με μειωμένη ωστόσο εμβέλεια και καμία απήχηση ή επιρροή στην κοινωνία ατόμων και “παραγόντων”(μετρημένων στα δάκτυλα ευτυχώς του ενός χεριού που στήριζαν εμφανώς τον κ. Παίσιο για τα δικά τους συμφέροντα ο κάθε ένας ξεχωριστά). Όπως θα είδατε και θα προσέξατε τις προηγούμενες ημέρες οι γνωστοί κύκλοι διέψευδαν  από μικροφώνου και με την πένα τους  τα περί καταγγελιών στην αστυνομία και το FBI για τους γνωστούς λόγους-που αναλύσαμε διεξοδικά- τις επώνυμες καταγγελίες και τις έρευνες των αμερικανικών αρχών.  

Αυτό που μπορούμε με ασφάλεια να σας πούμε –και ας αρχίσουν πάλι να διαψεύδουν εδώ θα  είμαστε να συνεχίσουμε να τους ξεγυμνώνουμε και να τους αποκαλύπτουμε όχι με τα ρεπορτάζ μας πια αλλά με τις ίδιες  εξελίξεις που δυστυχώς συνεχώς θα τους διαψεύδουν και θα τους εκθέτουν στα μάτια σας, κάνοντας τους αξιολύπητους και αξιοθρήνητους για όσα λένε δημόσια-και δεν ντρέπονται δεν αισχύνονται εκχυδαΐζοντας τα πάντα  – είναι ότι διακριτικά συγκεκριμένη ομάδα ντεντέκτιβ εδώ και μήνες διερευνά μαζί με συγκεκριμένα άτομα της υπηρεσίας του FBI στο οποίο απευθύνθηκε ο καταγγέλλων με τα αρχικά Κ.Β.την συγκλονιστική και κυνική μαρτυρία του οποίου ήδη έχουμε αποκαλύψει  εδώ και πολλές ημέρες.    Μαρτυρία και καταγγελία ενυπόγραφη και προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο που περιγράφει τα  ανομολόγητα  όργια που ελάμβαναν χώρα  εντός της μονής στον 3ο όροφο στα ιδιαίτερα δώματα και τις κλίνες του Παϊσίου, καθώς και άλλα πολλά που δεν περιγράφονται-τα προσεχή 24ωρα θα φρίξετε- για πολλά χρόνια στην Μονή εγκαταβιώσεως και διαμονής του Παϊσίου μοναχών και μοναζουσών επί της  λεωφόρου Ditmars  γωνία επί της οδού 43 στην Αστόρια της ΝΥ.

Το περιεχόμενο της πολύωρης κατάθεσης της νεαρής Μοναχής, καθώς και όσα παρέδωσε προς του αστυνομικούς είναι σε πλήρη γνώση μας, ωστόσο αυτό προέχει τώρα δεν είναι η άμεση δημοσιοποίηση τους, άλλωστε στα προσεχή 24ωρα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε και να ακούσετε με μαρτυρίες αποδείξεις και  ντοκουμέντα περίπου μέρος από το συγκλονιστικό περιεχόμενο των όσων κατήγγειλε και αποκάλυψε στους έκπληκτους αστυνομικούς που την άκουγαν για αρκετές ώρες. Σε επίπεδο αστυνομικών ερευνών τούτες τις ώρες εξετάζει η ομάδα αστυνομικών που έκπληκτοι άκουγαν την νεαρή, (σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και όσα η ίδια είχε εμπιστευθεί σε συγκεκριμένο) κατά σύστημα και κατά συρροή από τα εφηβικά της χρόνια κακοποιημένη σεξουαλικά από τον κ. Παϊσιο- μπορούμε πλέον να το αναφέρουμε και δεν  έχει κανένα απολύτως  νόημα να το υπαινισσόμαστε όπως στα προηγούμενα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις που προηγήθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα από τις 28 Οκτωβρίου 2010 όταν ανοίξαμε τον σκοτεινό φάκελο με το σκάνδαλο Παϊσίου- είναι αν θα προχωρήσει  σε συλλήψεις ατόμων τα οποία κατήγγειλε η νεαρή «μοναχή» Χριστονύμφη(Κατά κόσμον Σάρα ΦίτζΠάτρικ).  

Η αστυνομία επικεντρώνεται στα γεγονότα και εξετάζει με προσοχή όλα τα ονόματα που ανάφερε  στην κατάθεση της η νεαρή Χριστονύμφη. Αρκετά από τα οποία έχουμε αναφέρει τα αρχικά τους αλλά υπάρχουν και άλλα άτομα που εμπλέκονταν και διαπλέκονταν που ακόμα δεν έχουμε αναφέρει σε κανένα ρεπορτάζ μας ούτε καν τα αρχικά τους.  Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι αυτές τις ώρες η νεαρή Χριστονύμφη, η οποία βρίσκεται σε άγνωστο, αλλά ασφαλές μέρος, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο θα χρειασθεί να επανέλθει με νέα κατάθεση της στην αστυνομία για  περαιτέρω διευκρινήσεις(…) ενώ ήδη όπως σας έχουμε αναφέρει τα προσεχή 24ωρα και ημέρες θα συνεχισθούν οι προσελεύσεις μαρτύρων και καταγγελλόντων. Προσελεύσεις μαρτύρων και καταγγελόντων και πάντα κάτω υπό τις προϋποθέσεις που σας έχουμε αναλυτικά περιγράψει εδώ και ημέρες. 

Η οικογένεια του πατρός Ιακώβου, ενάρετου και ευσεβούς κληρικού, που πληροφορείται τα τεκταινόμενα καθώς και η νεαρή Χριστονύμφη δεν κρύβει τους φόβους της, γιατί τα όσα αποκάλυψε η νεαρή 26χρονη, φανέρωναν πολλά…  Η κίνηση της να πάει στην αστυνομία κάτω από τέτοια μυστικότητα και χωρίς να την καλέσει η αστυνομία ή να την πιέσει κάποιος να προσέλθει ή να καταφύγει στην  αστυνομία, αν μη τι άλλο φανερώνει ότι ζούσε-και προφανώς- ζει ακόμα κάτω από καθεστώς τρόμου.  Φόβος και τρόμος που ήταν φανερά έκδηλος  ακόμα και την ώρα που κατέθετε έντρομη και κάθιδρη,  ενώ  φόβοι για την ασφάλεια και την ίδια της ζωή εκφράζουν και οι γονείς της για αυτό και η οικογένεια φέρεται να έχει λάβει μέτρα ασφαλείας ενημερώνοντας και τις τοπικές αρχές της περιοχής τους.

Πληροφορίες μας ανέφεραν ότι η νεαρή 26χρονη μοναχή πιέζεται  ακόμα περισσότερο από το στενό και συγγενικό περιβάλλον Παϊσίου μετά την κατάθεση της στην αστυνομία για αυτό αργά χθες βράδυ, μετά από συγκεκριμένη επικοινωνία που είχαμε με άτομο του στενού περιβάλλοντος της,  προσπάθησε να μας στείλει «μήνυμα». Ύστατη κραυγή απελπισίας, θα  χαρακτηρίζαμε το χθεσινό της τηλεφώνημα προς κοινό μας γνωστό και «σύνδεσμο»  με τον οποίο επικοινώνησε αφενός για να δώσει σημεία ζωής και μήνυμα «είμαι καλά και είμαι ασφαλής εδώ που είμαι» και αφετέρου να μας «ενημερώσει» για μια εξέλιξη που αν αληθεύει τότε στα αλήθεια κάτι μυστήριο συμβαίνει και ίσως έχουμε μεγάλες ανατροπές -αν αληθεύει αυτό που μας ανέφερε- ή απλά  ζήτησε να μας «διαβιβαστεί», προκειμένου να το γράψουμε για να βρει την ηρεμία της και να σταματήσουν οι απειλές εναντίον της… Δυστυχώς  λόγοι δεοντολογίας και για ασφάλεια δική της  επιβάλλουν να μη κάνουμε καμία αναφορά στα όσα μας «διεμήνυσε»…

Αν ισχύει   όμως  η πληροφορία που μας «διαμήνυσε» την οποία διασταυρώνουμε μέσω αστυνομικών πηγών,  η νεαρή 26χρονη «μοναχή»  Χριστονύμφη η οποία  προβληματίζεται ακόμα αν θα κρατήσει το σχήμα ή θα αλλάξει ζωή οριστικά αλλάζοντας σελίδα(..)  αφενός περιπλέοκονται τα πράγματα ακόμα περισσότερο και τότε ίσως έχουμε μεγάλες «ανατροπές» στην ιστορία αυτή που μόνο σε θρίλερ αστυνομικό παραπέμπει, όπως σας έχουμε γράψει εξ αρχής  και μάλλον  θα βρεθούμε προ «μεγάλων» εκπλήξεων… Αν όχι μπροστά σε ακόμα μια πλεκτάνη του κ. Παϊσίου, ο οποίος  πανικόβλητος πια και έχοντας ξεφύγει με έκδηλη την απώλεια ψυχραιμίας φέρεται να πιέζει και να εκβιάζει προς κάθε κατεύθυνση-μαρτύρων και καταγγελόντων- προκειμένου να αποπροσανατολίσει αφενός την δημοσιογραφική έρευνα και αφετέρου να σταματήσει η εις βάρος του έρευνα των αστυνομικών αρχών…

Cristonymfi-30816_-_CopyΜήνυμα προς την νεαρή Χριστονύμφη:Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε και να συστήσουμε στην νεαρή Χριστονύφμη, η οποία δικαιολογημένα βρίσκεται σε σύγχυση, πανικό και υπό το κράτος φόβου,  μιας και διαβάζει τα πάντα και πληροφορείται είναι να μη φοβάται! Να πει προς κάθε κατεύθυνση την αλήθεια! Δεν χρειάζεται Χριστονύφμη να ακούς κανέναν!  Μη φοβάσαι κανέναν! Έχουν ληφθεί τα απαραίτημα μέτρα προστασίας για την ζωή σου.  Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου. Κάνε αυτό που νομίζεις εσύ. Αυτό που θες εσύ. Είσαι μεγάλη κοπέλα. Ανεξάρτητη πια…  Η ζωή είναι δική σου και εσύ αποφασίζεις πια για σένα. Εσύ ορίζεις την ζωή σου και κανένας άλλος. Εσύ και ο Θεός. Ένα όμως να θυμάσαι: η αλήθεια λυτρώνει. Η Αλήθεια ελευθερώνει. Η αλήθεια σώζει… Πες την αλήθεια και μην φοβάσαι κανέναν! Είσαι ασφαλής! Είμαστε δίπλα σου. Αυτό να το θυμάσαι. Όπως τότε, το 2002 που μας βρήκες και μας μίλησες… Αυτό να θυμάσαι. Είμαστε μαζί σου το ίδιο και ο κόσμος. Η κοινή γνώμη.Κλείσε τα αυτιά σου σε κάθε τι που προσπαθεί να σε τρομοκρατήσει. Μην απαντάς σε τηλέφωνα που δεν γνωρίζεις ειδικά από Ελλάδα. Μη μιλάς με ανθρώπους που δεν ξέρεις. Μη μιλάς με κανέναν που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα και φοβίζει.   Δείξε θάρρος και πες μόνον την αλήθεια. Μην φοβάσαι. Αυτό σου έλεγα αυτό σου λέω και τώρα. Πες την αλήθεια χωρίς φοβο χωρίς πάθος. Μόνο την αλήθεια. Γιατί υπάρχει και Θεός…και ο Θεός δεν έπαψε να είναι δίπλα σου. Μην ακούς κανέναν. Μη φοβάσαι κανέναν. Δεν μπορεί να σου κάνει πια κανείς τίποτα. Μείνε εκεί που είσαι. Μακριά από όλους και όλα.  Έλα  να καταθέσεις αυτά που θες στην εξαρχία χωρίς φόβο. Πες  όμως την αλήθεια χωρίς παλινωνίδες και χωρίς να φοβάσαι. Οι μαρτυρίες και τα στοιχεία είναι τέτοια που δεν οφελεί να καλύπτεις ή να κάνεις πίσω… Δεν ευθύνεσαι εσύ και το ξέρεις πολύ καλά… Την αλήθεια. Μόνο την αλήθεια. Πες την αλήθεια και θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος. Θα λυτρωθείς. Θα νιώσεις καλύτερα. Θα απελευθερωθείς.Θα αλλάξει η ζωή σου ολόκληρη είτε συνεχίσεις τον δρόμο της αφιέρωσης είτε αλλάξεις σελίδα στην ζωή σου.Εσύ αποφασίζεις και ουδείς άλλος. Τώρα εξουσιάζεις εσύ τον εαυτό και την ζωή σου Εσύ και ο Θεός! Αυτό μη το ξεχνάς. Εσύ και ο Θεός!   

Αλέξανδος Στεφανόπουλος

Από αύριο (9 Νοεμβρίου) λίγο μετά τις 20:00 εκτός απροόπτου μαζί θα δούμε:

-Το «κατηγορητήριο» Παϊσίου εναντίον Βικεντίου

-Την «απολογία» Βικεντίου και τι αποκάλυψε προς την τριμελή πατριαρχική επιτροπή επί των πατριαρχικών  ιδρυμάτων  του εξωτερικού την Τρίτη 2 Νοεμβρίου

– Τι ακριβώς διεμείφθη εντός και εκτός Ιεράς Πατριαρχικής Συνόδου από τις 2 μέχρι και της 4 Νοεμβρίου για το σκάνδαλο Παϊσίου και την διαμάχη των δυο κληρικών

-Ποιες συγκεκριμένες γραπτές καταγγελίες εν ήδη εξομολογήσεως έφτασαν και φθάνουν συνεχώς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

-Τι ακριβώς είπε –όσες φορές τοποθετήθηκε – ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος  και  γιατί; και με ποια σκοπιμότητα  του  αποδίδουν φράσεις,  με το γνωστόν της εμπάθειας ύφος που χρόνια τώρα διακρίνει την γραφίδα τους αιτία πολλών δεινών στην Ομογένεια  και την Εκκλησία της Αμερικής,  που ουδέποτε είπε!

Επίσης από τις 10 Νοεμβρίου θα δημοσιοποιήσουμε

– Την Αποκλειστική  συγκλονιστική καταγγελία  της πρώην προέδρου της Φιλοπτώχου κ. Αθηνά Μαρκεσίνη

-Την μαρτυρία ντοκουμέντο της κυρίας Άννας Γεωργίου ο  11χρονος γιός της οποίας έπεσε θύμα συνεχούς σεξουαλικής κακοποίησης από τον τότε Αρχιμανδρίτη Παϊσιο(Λουλουγουρά)

-Την συγκλονιστική μαρτυρία καταγγελία του 48χρονου σήμερα Ανδρέα Γεωργίου που από τα 11 χρόνια  του  και επί τρία συνεχόμενα έτη έπεφτε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από  τον κ. Παϊσιο.


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Η έρευνα και το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Τα προσεχή 24ωρα συνεχίζονται οι αποκαλύψεις…