Ψηφίσαμε ΝΔ. Μετά ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ. Μετά ψηφίσαμε ΝΔ. Μετά ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ. Τώρα, μέχρι τις 4 Απριλίου 2011, κάποιες Ελληνίδες και κάποιοι Έλληνες θα ψηφίσουν πάλι ΝΔ, μαζί με τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, τον καθαρά συρόμενο πλέον πίσω της.

Και μερικές από τις κάποιες τούτες Ελληνίδες, όπως και μερικοί από τους κάποιους τούτους Έλληνες να είναι από την ομογένεια την ΗΠΑ. Ιδίως από εδώ, από την Νέα Υόρκη, που θα πάρουν το αεροπλάνο γιά να νομιμοποιήσουν την ψήφο τους, γιά αλλη μία φορά, τον φαύλο κύκλο της περιοδικότητας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην πατρίδα μας την Ελλάδα.

Τελικά βλέπουν ή δεν βλέπουν αυτές οι κάποιες και αυτοί οι κάποιοι τον φαύλο κύκλο, που νομιμοποιούν με την ψήφο τους, στην διακυβέρνηση της πατρίδος μας της Ελλάδος; Μήπως τώρα ο καμβάς της ιστορίας μας, μας κρούει έναν κώδωνα κινδύνου;

Μήπως είναι επί τέλους καιρός να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της περιοδικότητας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; Θέλουμε ελευθερία και ευδαιμονία ή θέλουμε απλά να ζούμε καθημερινά τον φαύλο κύκλο της περιοδικότητας από συλλαλητήρια και φασαρίες στην πατρίδα μας την Ελλάδα;

Ίσως είναι καιρός να βρούμε λύσεις όχι απλά οικονομομετρικές και ούτε αποκλειστικά αριθμητικές. Ίσως είναι καιρός να βρούμε μία λύση αυθεντικά-ελληνικά πολιτική στα αδιέξοδα της πατρίδος μας της Ελλάδος.

Το να γινόμαστε θυμωμένα ζώα μέσα στα συλλαλητήρια και τις φασαρίες δεν είναι λύση πολιτική. Το να απαιτήσουμε παγκόσμια να ξαναγίνουμε ένας δήμος πολιτών, που αυτοθεσμίζονται ως κυρίαρχοι του πολιτικού μας συστήματος, αυτή είναι λύση αυθεντικά-ελληνικά πολιτική.

Με μόνο όπλο μας τον νόμο, ίσως είναι καιρός να πάψουμε να ψάχνουμε να βρούμε μέσα στους δρόμους και τα συλλαλητήρια μέχρι τι δικαιολογεί η  δικαιολογημένη μας οργή. Ως πότε θα είμαστε πειθήνιοι υπήκοοι, που απλά νομιμοποιούν με την ψήφο τους τον φαύλο κύκλο της περιοδικότητας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην διακυβέρνηση της πατρίδος μας της Ελλάδος;

Η αφανής εξουσία της διεθνούς πολυαρχίας πίσω από τον φαύλο κύκλο της περιοδικότητας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θέλει τα συλλαλητήρια. Τρέφεται από τις φασαρίες. Αν είναι κάτι που δεν θέλει είναι η αυτοθέσμιση του ελληνικού λαού ―και στην Ελλάδα, αλλα και παγκόσμια― έξω από κόμματα και εργατικά σωματεία, εκεί δηλαδή που δεν φτάνει καλά-καλά το μακρύ-μακρύ της χέρι.

Τα γιαλαντζί συλλαλητήρια και οι φασαρίες είναι το πως η αφανής εξουσία της διεθνούς πολυαρχίας πλέον μας χειραγωγεί. Την αυθεντικά-ελληνική δημοκρατική αφύπνιση του λαού φοβάται η αφανής εξουσία, δηλαδή το μόνοιασμά μας και τα αιτήματα κυριότητας του πολιτικού μας συστήματος που μπορεί να προκύψουν.

Η κυριότητα του πολιτικού μας συστήματος είναι μία εφιαλτική προοπτική γιά την αφανή εξουσία, η οποία πάντα προσφέρει αποκλειστικά οικονομομετρικές και μόνον αριθμητικές λύσεις. Και το αποτέλεσμα αυτών των λύσεων είναι ο φαύλος κύκλος της περιοδικότητας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην πατρίδα μας την Ελλάδα.

Ως πότε πιά η άγνοια και η πολιτική μας ανοχή; Ως πότε;