…και τις φανφαρονιές στα ράδια και άϊντε “αγορίνα” μας με το καλό στο κομματάκι της Ντόρας…

BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Ρε  Λευτέρη, γελάει όλος ο κόσμος μ’ αυτά που άκουσε να κουβεντιάζεις με τον  σαλτιμπάγκο δημοσιοκάφρο του ραδιοφώνου στο Ηράκλειο, σήμερα Κυριακή πρωί, κι ο οποίος  κάνει “κρα” για κουτσομπολιό και πολιτικο-δημοσιογραφικά  “ανακατέματα”. 

Άντε αγόρι μας, πήγαινε μ’ ελαφρά πηδηματάκια στο κομματάκι της Ντόρας κι άφησε τις  φτηνές δικαιολογίες, περί του ότι αισθάνεσαι θιγμένος για τον τρόπο που σε διέγραψαν απ’ τη Ν.Δ. κι άλλα τέτοια συναφή παπαρολογήματα…

Δεν στο λέγαμε?!?,   ότι επίκειται  η καρατόμησή σου?  Αφού το αντάρτικό σου όσο και κεκαλυμένα το έπαιζες  κατά του Σαμαρά – απ’ τη μέρα της διαγραφής της κηδεμόνας σου απ’την Ν.Δ.- ήταν πασιφανέστατο σ’ αυτούς που κατέχουν την πολιτική ! 

Οι αναγνώστες μας γελάνε και “κατακρίνουν” αρνητικότητα τα όσα είπες σήμερα το πρωί στον “αστείο” δημοσιοκάφρο του “ράδιο κρήτη”! Και μάλιστα κάποιοι ηρακλειώτες εκφράστηκαν γραπτά με πολύ σκληρές κουβέντες εναντίον σου και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούμε και να τις δημοσιεύσουμε…

Πήγαινε λοιπόν στα ίσια κι αντρίκια στο κόμμα της κόρης του αρχιαποστάτη – που πολιτικά σε ανέθρεψε – κι άφησε τις  παπαρολογίες.   Γιατί απλά ΔΕΝ πείθεις κανέναν …. 

Και θα το διαπιστώσεις στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν… … …