Του Ευαγόρα ΑχαιούΛάρνακα

O κ. Goban Muhittin δεν είναι βέβαιο ότι δεν είναι αδελφός του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νεοκλή Συλικιώτη όπως ούτε και είναι βέβαιο ότι δεν είναι ξάδελφος της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Σωτηρούλλας Χαραλάμπους

Βέβαιο είναι πως δεν κατάγεται από τη Συλίκου ή το κατεχόμενο Πραστειό της Μεσαορίας.

Ο κ. Goban Muhittin είναι Τούρκος, γεννήθηκε στην Τουρκία την 15ην Ιανουαρίου 1970, από γονείς Τούρκους, ήρθε έποικος και εγκατεστάθηκε στην κατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό γη μας και αφού δεν κατάφερε να επιβιώσει με τα κλεμμένα που του παραχώρησαν οι κατακτητές και σφετερίστηκε, αποφάσισε όταν μυρίστηκε το μέγεθος της ηλιθιότητάς μας, να περάσει από τα οδοφράγματα της ντροπής στο ελεύθερο τμήμα της σκλάβας πατρίδας, για να ζήσει πλουσιοπάροχα και να τον ταϊζουν αυτοί που οι ομόσταυλοί του το 1974 βίασαν, ορφάνεψαν, ξερίζωσαν.

Φυσικά, ο κ. Goban Muhittin δεν περιλαμβάνεται στις 50,000 έποικους που αποδέκτηκε με τις γενναιόδωρές του προσφορές ο κ. Χριστόφιας να παραμείνουν για ανθρωπιστικούς λόγους μετά τη λύση στην πατρίδα μας.

Ο πατέρας του, πιθανώς να είναι και ένας από τα Μεχμετζίκ που εισέβαλαν στην πατρίδα μας την 20ην Ιουλίου του 1974, να σκότωσε, να βίασε και να ατίμασε τις μανάδες, τις αδελφές , τις συζύγους, τις κόρες μας.

Σε αυτόν τον Τούρκο κουβαλητό έποικο, ο μεγάλος μουσουλμανοπατέρας και Υπουργός Εσωτερικών της προδοτικής, αντεθνικής και κομμουνιστικής κυβέρνησης του κ. Δημήτρη Χριστόφια, ο κ. Νεοκλής Συλικιώτης, παραχώρησε την 5ην Ιουλίου 2010 την Κυπριακή υπηκοότητα και του έκδωσε δελτίο ταυτότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας με αριθμό 05-623357.

Αν και η Κυπριακή υπηκοότητα του δόθηκε την 5ην Ιουλίου 2010, η κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της ίδιας προδοτικής, αντεθνικής και κομμουνιστικής κυβέρνησης, έτρεξε και προλάβε να του στείλει στις 30/7/2010 την υπ΄αριθμό 08-908664 επιταγή των 1.213,60 ευρώ σαν επίδομα αξιοπρεπούς διαβίωσης για τον μήνα Ιούλιο, που περιλάμβανε βασικές ανάγκες 813,60 ευρώ και ενοίκιο 400 ευρώ.

Με άλλα λόγια ο κ. Goban Muhittin, ο Τούρκος κουβαλητός έποικος, κατά την κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους και όλους τους  κουφιοκέφαλους, καρεκλοκένταυρους και προσωποσυμφεροντολόγους της πολιτικής ζωής του τόπου μας, που η ηλιθιότητά τους δεν έχει όρια αφού ψήφισαν, ανέχτηκαν και συνεχίζουν να ανέχονται την παροχή επιδομάτων στους κάθε λογής αχαϊρευτους και εκμεταλευτές κκιλίντζιρους κουβαλητούς, για να ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή χρειάζεται 40,45 ευρώ την ημέρα.

Η κ. Χριστίνα Χαραλάμπους, πρόσφυγας, σήμερα κάτοικος στο Δασάκι Άχνας, με σύζυγο στην ανεργία επί διετία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων τα δύο ζουν ακόμη μαζί της, είχε την ατυχία να γεννηθεί πρίν από 56 χρόνια Ελληνίδα και όχι Τουρκού, δεν έκανε κλειτοριδεκτομή για να γίνει μουσουλμάνα αλλά βαφτίστηκε στο όνομα της Αγίας Τριάδας και έγινε Χριστιανή Ορθόδοξη στην κατεχόμενη εδώ και τριαντραεξίμισυ χρόνια από τον τουρκικό στρατό Καλοψίδα.

Αναγκασμένη, όπως όλοι μας, να δουλέψει για να επιβιώσει.

Σήμερα ζει στην ανεργία αφού εδώ και περισσότερο από ένα μήνα έχασε τη δουλιά της.

Στις 13 του Δεκέμβρη 2010 το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της κ. Σωτηρούλλας Χαραλάμπους της έστειλε την υπ΄αιθμό 14-808172 επιταγή των 19,87 ευρώ για επίδομα ανεργίας μιάς ημέρας.

Κατά την κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους και όλους τους  κουφιοκέφαλους, καρεκλοκένταυρους και προσωποσυμφεροντολόγους της πολιτικής ζωής του τόπου μας, που η ηλιθιότητά τους δεν έχει όρια, τα 19,87 ευρώ την ημέρα είναι αρκετά για να ζήσει μια ζωή αξιοπρεπή η Ελληνοκύπρια κ. Χριστίνα Χαραλάμπους από το Δασάκι της Άχνας !!!

Σαν δεν ντρέπονται !!!

Κατά τα άλλα, καλά περνούμε !

Πλούσια τα ελέη ….

İyi Noeller ve Yeni yılınız kutlu olsun Sotiroulla hanım !!!