Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, Α’ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτά τα “δημοκρατικά” μας είπε ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, του ΛΑΟΣ, στην εκπομπή των βιβλίων του της 16ης Δεκεμβρίου, επικαλούμενος και την Αθηναϊκή Δημοκρατία, συγκρίνοντας εντελώς αντίθετα πολιτεύματα. Προκειμένου να εξυπηρετήσει μικροκομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και να συμπορευτεί με το διεφθαρμένο συμμοριακό σύστημα παριστάνει τον εξωγήινο επισκέπτη. Αγνοεί ότι με την εξαγορασμένη ψήφο δεν αλλάζει το πολιτικό σύστημα των νταβατζήδων.

Αγνοεί την πανθομολογούμενη πραγματικότητα ότι η χρεοκοπία της Ελλάδας οφείλεται και στο γεγονός του ενός εκατομμυρίου διορισμών που έγιναν παράνομα και χωρίς διαγωνισμό. Αγνοεί ότι αυτό το ένα εκατομμύριο ψηφοφόρων που πούλησαν την ψήφο τους έναντι του διορισμού αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον τρία εκατομμύρια ψήφους. Αγνοεί, συνεπώς, σκόπιμα, ότι όταν ανοίγουν οι κάλπες έχουν μέσα προκαταβολικά τρία εκατομμύρια ψήφους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των άλλων κομμάτων του αχρείου καθεστώτος.

Αγνοεί ή μάλλον ξέχασε το σύνθημά του: ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. = Ανώνυμος Εταιρεία.
Αγνοεί ότι το Ελληνικό Σύνταγμα, είναι το μόνο την Ευρώπη που καθιστά υποχρεωτική την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος (άρθρ. 51 παρ. 5).
Αγνοεί ότι ούτε στις ΗΠΑ δεν είναι υποχρεωτική η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Αγνοεί ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα του κόσμου στην οποία δεν κλείστηκε στη φυλακή ούτε ένας πολιτικός από τις εκατοντάδες που κατηγορούνται και κατηγορήθηκαν για σκάνδαλα υπερμεγέθη, οχυρωμένοι πίσω από την πρόστυχη διάταξη του άρθρου 86 του Συντάγματος.
Τέλος θέλει να αγνοεί ότι “όμοιος ομοίω αεί πελάζει” ή κατά την νεοελληνική απόδοση “οι παλιάνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους όπως οι σάπιες σταφίδες” (Ανδρέας Λασκαράτος”.
Το 70% της αποχής, των λευκών και των ακύρων των τελευταίων εκλογών αποτελεί την απαντοχή για την αλλαγή και ανατροπή του συστήματος της σήψης (βλ. το άρθρο μου: “Η βαρύνουσα σημασία του Λευκού, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. 2930/1996 απόφαση του Γ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο περιοδικό “Ηλιαία”, τεύχ. Ιανουαρίου 2007. Θα ήταν τερατώδες να μπορεί το 30% να διαγράψει το 70% για λόγους… δημοκρατικής ευαισθησίας.
Πολύ περισσότερο, θα ήταν τερατώδες στον κύβο αν αυτό το έκανε το 5,5% του ΛΑΟΣ. Ούτε ο ναζισμός δεν το διανοήθηκε. Πολιτικοί κολαούζοι του εθνοκτόνου και πατριδοκτόνου εκφυλισμένου συστήματος συνέλθετε!!!