Τζα-βάρα τους αλύπητα φίλε! -Σοβαρή “δημοσιογράφος” (καταπράσινος παπαγάλος) Τρέμη παραμιλά: «Εντάξει, καλά τώρα…Αφήστε, αφήστε…Κύριε, κύριε…». Πολύ σοβαρή δημοσιογράφος..! -”Δημοσιογράφος” Πρετεντέρης: μόνιμα ύπουλα σχόλια και …στρατακαστρούκες. -”Δημοσιογράφος” Τσίμας: έμεινε σιωπηλός και καλά έκανε, γιατί σε τίποτα δεν είχε ο Τζαβάρας να του θυμίσει τα τζάμπα ταξιδάκια ελέω Siemens, για να παρακολουθεί Formula 1. Και διαπλεκόμενος και τζαμπαζής καρμίρης ο “δημοσιογράφος” Τσίμας. Ο Τζαβάρας δεν ξέσπασε. Είπε την μεγάλη αλήθεια. “Εσάς θα πάρουν με τις πέτρες”, μπράβοι και φουσκωτοί της κυβέρνησης και των αφεντικών σας που θρασύτατα παριστάνετε τους δημοσιογράφους στην ΥΕΝΕΔ-MEGA. Δεν ήταν μόνο πασοκική γκάφα αλλά και …δημοσιογραφική (ή μήπως είναι το ίδιο) .
Δημοσιογράφοι που προβάλουν την εικονική πραγματικότητα ως την μία και μοναδική αλήθεια. Που προβάλουν σαν είδηση ότι τους σερβίρει το κόμμα χωρίς καμία περαιτέρω έρευνα. Πότε έκαναν έρευνα για να δουν τι σημαίνει cabinet man; Πότε για να δουν ποιος είπε τους Έλληνες «διεφθαρμένους»; Πότε για να δουν αν όντως οι γονείς τις Γερμανίδας ήταν τρομοκράτες; Θα μαθαίναμε τίποτα για τη SIEMENS αν δεν έσκαγε το θέμα έξω; Έχουν τις ίδιες ευθύνες, με την κυβέρνηση, για αυτό που ζούμε σήμερα. Το πιο αποκρουστικό χαρακτηριστικό των “ειδησεοπλαστών” της βραδυνής ζώνης είναι η αγωνία τους να μην ακουστεί η παραμικρή κριτική εναντίον τους. Δηλαδή, η ενημέρωση που παρέχεται από το mega είναι υπεράνω κριτικής;
Οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε καν να κριτικάρουν το επίπεδο δημοσιογραφίας που παρέχεται στους πολίτες; Ο συμπαθέστατος κύριος Τζαβάρας εξέθεσε την κακή ενημέρωση και δημοσιογραφία. Αν μη τι άλλο, κάποιος δεν έχει διδάξει την “μεγάλη δημοσιογράφο κα Τρέμη” , ότι είναι απαράδεκτο, να μιλά την ώρα, που εκθέτει άποψη καλεσμένος της; Αυτός ο Τζαβάρας έχει λαϊκή ελληνική φάτσα, μού θυμίζει πρωταγωνιστή σε παλιές καλές ταινίες , από αυτούς που κερδίζουν με το «ετούτο» τους τον κόσμο.

Έχει και καλό λόγο, είναι ξύπνιος και σήμερα μάς προσέφερε δωρεάν στριπτίζ των δακτυλολαίμιων του Εργολάβος Chanel . Νομίζω πως είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που κάποιος δεξιός αμφισβητεί on air τους νταβατζήδες. Θα πρότεινα στη ΝΔ να στέλνει συνεχώς τον Τζαβάρα στο Mega , κι αν αρνούνται να τους κόψει πλήρως την ενημέρωση, πετώντας εκτός και την Σπυράκη και όποιον άλλον. Ετσι κι αλλιώς δεν κάνουν ρεπορτάζ, προκατ ειδήσεις παρουσιάζουν. Αν κάποιοι πολιτικοί θέλουν να γλυτώσουν, θα πρέπει να στοχοποιήσουν δημοσιογράφους… θα πρέπει να τους τα χώνουν σε κάθε ευκαιρία! Μακάρι να τα χώνανε και άλλοι ΝΔτες βουλευτές με τον τρόπο του Τζα-βάρα… Τζα-βάρα τους αλύπητα φίλε! Τζα-βαράτε τους! Ο Κώστας Τζαβάρας έδείξε τον δρόμο στην αντιπολίτευση … Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

Διαβάστε τον απολαυστικό διάλογο: 

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:

Από την εμπλοκή της SIEMENS προκλήθηκε μια ζημιά 2 δισ. ευρώ.

Η Ν.Δ. προσηλώνεται στη μικροκομματική λογική, πρότεινε μόνο πρόσωπα που επ’ ουδενί έχουν εμπλακεί στις διαδικασίες που συζητήσαμε.

Η δική μας πρόταση περιείχε μια σύνθεση προσώπων, σχεδόν κατ’ αναλογία, που δεν έχει σχέση με μαγειρέματα.

Δεν το κάναμε κατ’ αναλογία.

Υπήρξε ροή μαύρου χρήματος, π.χ. τα εξοπλιστικά.

Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ:

Αποτελεί ένα σκάνδαλο το οποίο εξυφάνθηκε και ολοκληρώθηκε στη διακυβέρνηση Σημίτη.

Οι καταγγελίες Παπαδημούλη αποτελούν προϊόν πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Ποιος σας πληροφόρησε ότι εμείς δεν έχουμε ζητήσει έρευνα για γαλάζια ονόματα.

Όταν ακούω να μιλάτε για καραγκιόζηδες κοινοβουλευτικούς, ειλικρινά λυπάμαι.

(σ.σ. Πρετεντέρης: Επιμένω περί αυτού)

Εγώ επιμένω για τηλεοπτικούς καραγκιόζηδες που βγαίνουν στα κανάλια και παριστάνουν τους εισαγγελείς, χωρίς καλά – καλά να γνωρίζουν ποια είναι η αρμοδιότητα της επιτροπής.

Η επιτροπή είχε συγκεκριμένη αρμοδιότητα.

Μας στοχοποιείτε.

(σ.σ.: Τρέμη: Εάν ενόχλησε το γεγονός ότι σας καταγγέλλουν τα άλλα κόμματα και ξεσκεπάζουν το παιχνίδι που παίζετε)

Αυτά που κάνετε δεν υπηρετούν την ενημέρωση.

Αν κάποιοι φιγουράρουν από τα κανάλια ως καραγκιόζηδες, αυτό είναι δικό τους θέμα.

(σ.σ. Πρετεντέρης: Το ποιος είναι καραγκιόζης φαίνεται στη μικρή οθόνη).

Είστε πιο όμορφος από εμένα δεν μπορείτε να μονοπωλείτε και τη λογική.

(σ.σ. Τρέμη: Έχετε πλήρως εκτραπεί κ. Τζαβάρα. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου ότι εξαιτίας ανθρώπων σαν κι εσάς, θα σας πάρουν με τις πέτρες)

Εσάς θα πάρουνε με τις πέτρες, γιατί καθημερινά δηλητηριάζετε με μια κατευθυνόμενη δημοσιογραφία τον λαό και γιατί παριστάνετε κάτι πολύ περισσότερο από αυτά που είστε.

(σ.σ. Πρετεντέρης: Θα παρακαλέσουμε τη Ν.Δ. επειδή σε αντίθεση με τον κ. Τζαβάρα, είναι κοινοβουλευτικό σοβαρό κόμμα, να πάρει υπόψη της ποιοι την εκφράζουν).


Σε δημοσκόπηση από το Taxalia:

93% υπέρ Τζαβάρα και εναντίον των Δημοσιογράφων του MEGA ! Το θέμα της ημέρας είναι η σύγκρουση του βουλευτή Τζαβάρα με τους παρουσιαστές του MEGA CHANNEL, που τον έβγαλαν από τα ρούχα του και δεν τους χαρίστηκε. Μην τολμήσει κανείς στη ΝΔ να κάνει “δήλωση αποκατάστασης” και υποταγής στο MEGA θα τον πάρει ο διάολος ! Όχι ρε δημοσιογράφοι, δεν εξετράπη ο Τζαβάρας.

Εσείς αρμενίζετε στραβά. 

 Εσάς θα πάρουν με τις πέτρες.

Η δική σας δημοσιογραφία δεν τιμά την ενημέρωση.

Κι αφήστε την έμμεση πίεση στη ΝΔ.

Εσείς είστε οι ξεφτίλες, γιατί αντιμετωπίζετε με απέραντη γλύκα τον Πάγκαλο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ξεχειλίζετε από χολή και μίσος, που δεν έχει καμία σχέση με “δημοσιογραφία”, όταν φιλοξενείτε στελέχη της ΝΔ (και του ΚΚΕ ενίοτε).
Είναι εμφανέστατη η διάθεσή σας να προσβάλλετε τον φιλοξενούμενο όταν είναι της ΝΔ και του…ΚΚΕ.

Η χολή βγαίνει από τις οθόνες και πλημμυρίζει το σαλόνι μας.
 
O κόσμος είναι εξοργισμένος με όσους δημοσιογράφους δεν κάνουν λειτούργημα, αλλά τις Φιλιππινέζες του Δ.Ν.Τ. και των εργολάβων.
 
Όλα τα μηνύματα που παίρνουμε στο blog, στο facebook, στο twitter στο chat κλπ, έχουν μια κοινή συνισταμένη:
 
“Μπράβο στον βουλευτή, όχι στην τυρρανία των ΜΜΕ των εργολάβων, μην τολμήσει η ΝΔ να “αποκαταστήσει”.
 
Άλλωστε τα αποτελέσματα είναι καταιγιστικά!

Αυτή την ώρα το 93% των ψηφισάντων καταδικάζει το MEGA !

Δείτε τα βίντεο