Tου Γεωργίου Κουτσογιάννη, Μέλους του Πολιτικού Γραφείου Του Ευρωπαϊκού Κόμματος

 

Προωθείται νομοσχέδιο, έχουμε διαβάσει με το οποίο θα διώκεται ο ρατσισμός. Μάλιστα δε οι διώξεις θα μπορούν να γίνονται αυτόκλητα από τις αστυνομικές αρχές χωρίς την ύπαρξη καταγγελίας ακόμα και για περιπτώσεις δημοσιεύσεων ή και φραστικών δηλώσεων.

Για το προωθούμενο, δεν γνωρίζουμε μέχρι που έχει προωθηθεί, νομοσχέδιο τηρούν άπαντες σιγή ιχθύος.

Φανταστήκατε λοιπόν να περάσει από την βουλή μας ένα τέτοιο νομοσχέδιο;  Θα είμαστε η πλέον ρατσιστική χώρα, και το πλέον αστυνομοκρατούμενο κράτος.  Θα μπούμε όλοι στην φυλακή!

Ποιος θα διαχωρίσει τι είναι ρατσιστικό και τι όχι;  Ποιος θα βάλει τα όρια της ρατσιστικής έκφρασης, φραστικής ή όποιας άλλης;

Ρατσιστική θα είναι μήπως και η απαίτηση μας, να μας μιλούν στη γλώσσα μας, σε διάφορους χώρους εξυπηρέτησης, εστιατόρια, μπυραρίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κ.λ.π ;

Ρατσιστικό μήπως θα είναι και η επιθυμία μας να διδάσκονται στο σχολείο τους το μάθημα των θρησκευτικών τα παιδιά μας;

Ρατσιστικό θα είναι αν θα απαιτήσουμε μετά από δέκα χρόνια να μην φοράνε μπούρκα οι γυναίκες των Αφγανών μεταναστών, θα έχουμε και τέτοιους όπως πάμε,  για λόγους ασφάλειας όπως έπραξαν και οι Γάλλοι;  Ρατσιστικό θα είναι αν θα πω ότι οι Τούρκοι είναι εχθροί του έθνους μου ή ότι μου πήραν δια της βίας το 37% της πατρίδας μου, ή αν δεν προσλαμβάνω στην εργασία μου τούρκους ή άλλους ξένους εργάτες;

Λοιπόν φίλοι αναγνώστες, νομίζω ότι η πολιτική του κ. Συλικιώτη και κατ’ επέκταση του Δ. Χριστόφια στο θέμα των λαθρομεταναστών, έχει ήδη γίνει ένα μεγάλο μπούμερανγκ.

Αυτήκοοι μάρτυρες των ειδήσεων περί ιδρύσεως Συνδέσμου Μουσουλμάνων Κύπρου από κουβαλητούς εκ των κατεχομένων, γίναμε το βράδυ της Τρίτης.  Και φυσικά το ρήμα ” Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε”, πάει γάντι στην περίπτωσή μας.   Και θυμάμαι φυσικά την αδιαφορία που επιδείκνυε ο τότε ηγέτης της πρώιμης Κυπριακής Δημοκρατίας στη θρασεία συμπεριφορά των τούρκων της Κύπρου.   Κάποιοι λέγανε τότε… Και τι νομίζουν ότι θα πετύχουν οι πελλότουρτζιοι με τις προκλήσεις;  Και όμως κύριοι, μέτρησαν τις αντιστάσεις μας και μας βρήκαν λειψούς και υπερόπτες.  Δεν υπολογίσαμε την δύναμη του “μέρμηγκα” ο ποίος αναιδώς εισήλθε στην κουζίνα μας, δήθεν για ένα ψίχουλο, αλλά φευ, μέχρι το πρωί το σπίτι  είχε φαγωθεί από την πανστρατιά των
ομοφύλων του. 

Χθές ήταν οι τούρκοι, αύριο οι Σύριοι, οι Λιβάνιοι, οι Πακιστανοί, οι Τουρκοβούλγαροι και πάει λέγοντας.   Το πιο σημαντικό…!!!  Δεν θα υπάρχει κανένας στρατιωτικός Αττίλας να κατηγορηθεί για βίαιη στρατιωτική εισβολή και κατοχή, γιατί η δημογραφική αλλοίωση θα είναι νόμιμη και τελεσίδικη!
Ούτε διαμαρτυρία, ούτε λέξη!   Θα είμαστε ρατσιστές!

Λοιπόν, πρέπει να πάρει ένα τέλος αυτό το  σούρτα – φέρτα  των συζητήσεων μεταξύ σοβαρών πολιτικών ανδρών που δίνουν κύρος και υπόσταση σε ανίδεους άγουρους πολιτικούς και προτεργάτες συμφεροντολογικών αντιρατσιστικών κινημάτων ανεχόμενοι τον αχταρμά των λοιδοριών και της ειρωνείας τους μέσα από μικρόφωνα ραδιοσταθμών και τηλεοράσεων, κινημάτων και ατόμων που μπορούν να αλλάξουν ιδέες και απόψεις εν μία νυκτί και να βρεθούν στο άλλο πεζοδρόμιο ή στην άλλη ήπειρο.  Αν δε το απαιτήσει το οικονομικό τους συμφέρον μπορεί να βρεθούν να λιθοβολούν κιόλας τους λαθρομετανάστες!

Μια παρένθεση, να μην ξεχνάμε και αυτούς που ξαφνικά αγάπησαν τα συμπαθητικά τετράποδα, τα γαϊδούρια και έσκιζαν τα ιμάτιά τους για το μέλλον τους, δήθεν.  Στο τέλος τέλος μάθαμε ότι απομυζούσαν  £ 80,000.- ετησίως από την Ε.Ε για την εν λόγω συμπάθειά τους!

Είναι καιρός να επανα-αξιολογήσουν την μέχρι σήμερα πολιτική τους οι κυβερνώντες, να  αναγνωρίσουν τα λάθη τους και να χαράξουν νέα πολιτική γραμμή στο καυτό θέμα που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστες.   Αν το θέμα ήταν τόσο απλό, η Αμερική, η χώρα του φύρδην μύγδην σε φυλές, δεν θα είχε ξοδέψει τόσα δισεκατομμύρια για να το καταπολεμήσει.

Η Κύπρος είναι ένα χριστιανικό νησί στο στόμα του μουσουλμανισμού.  Τα κοφτερά δόντια του μουσουλμανικού επεκτατισμού όλο και κλείνουν όλο και σφίγγουν.   Από αυτή την οικτρή μοίρα κανείς δεν θα γλιτώσει.  Ούτε ο κ. Νέοκλής Συλικιώτης ούτε ο κ. Δώρος Πολυκάρπου ούτε κανείς στο συν-αυτό!

Εδώ δεν πρόκειται για απλούς μετανάστες.  Πρόκειται για μεθοδευμένη προσπάθεια των τούρκων, γιατί από τα κατεχόμενα διοχετεύονται όλοι εδώ και όλοι μουσουλμάνοι φυσικά, να αλώσουν και να διαφοροποιήσουν τον ελληνικό, χριστιανικό δημογραφικό χαρακτήρα της Κύπρου ώστε να θυμίζει κάτι από Τουρκία και όχι κάτι από Ελλάδα.  Αυτό θα είναι ένα ακόμα χαρτί στα χέρια της Τουρκίας ώστε να μιλά μια μέρα για Κύπρο τουρκική.  Και τότε θα θυμηθούμε ότι είχαμε κάτι ολόδικό μας, μα το χάσαμε δύο φορές με την βλακεία μας!

Ναι, να βοηθήσουμε ανθρώπους που πραγματικά κινδυνεύουν στην χώρα τους. Να τους βοηθήσουμε να περνούν και να διαβιούν στη χώρα μας όπως και οι φτωχοί άνεργοι συμπολίτες μας.

Να τους δώσουμε το δικαίωμα να παραμείνουν στη χώρα μας μέχρι να περάσει η μπόρα στη χώρα τους.

Να εξετάσουμε όμως ενδελεχώς και διεξοδικά το αίτημά τους.

Να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το δίκαιό τους.

Τα πριγκιπικά όμως επιδόματα σε μουσουλμάνους, που συμπεριλαμβάνουν χριστουγεννιάτικο και πασχαλινό δώρο αλλά και δόση του δανείου τους, μόνο ως πρόκληση προς τους πάμφτωχους πλην τίμιους και υπερήφανους οικογενειάρχες συμπατριώτες μας  μπορεί να χαρακτηριστεί.  !!!

Ο ρατσισμός δεν καταπολεμείται με νόμους και νομοσχέδια που θα πειθαναγκάζουν τον πολίτη να σιωπά και να ανέχεται τα πάντα, σε ένα πλάνο σχέδιο εξυπηρέτησης προσωπικών επιχειρηματικών συμφερόντων του κάθε λογής δικηγορίσκου που τα εισπράττει αδρά, αλλά μέσα από τον αλληλοσεβασμό.

Αν ο αλλόφυλος με καταπιέζει, μου στερεί τα δικαιώματά μου, με απομυζά και διαβιώνει σε βάρος μου και της οικογένειάς μου, τότε δηλώνω ρατσιστής και να παραδοθώ στις αστυνομικές αρχές για να μην δώσω σε κανένα αλλόφυλο την ευχαρίστηση να με καταγγείλει!!!