Του Ευρυπίδη Μπίλλη,

Ένα εξαιρετικό βιβλίο της κ. Φανούλας Αργυρού με τίτλο «ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», για την τραγική ηλιθιότητα της επιμονής  Ελληνοκυπρίων Ανανιακών πολιτικών, συνεπικουρούμενων από Ελλαδίτες γνωστούς Ανανιακούς πολιτικούς, εκχώρησης της Κύπρου του 82% των Ελλήνων κατοίκων της και  μέλους της ΕΕ στην τουρκία, μεσω του 18% των τούρκων κυρίως εποίκων που πολιτογραφήθηκαν τουρκοκύπριοι.


 

Φαίνεται ότι ο κ. Χριστόφιας και οι λοιποί (Κάρογιαν, Αναστασιάδη) ζουν ακόμα στο 1974 μετά την εισβολή (αν δεν συμβαίνει και τίποτε άλλο) και θέλουν ντε και καλά να «αμοίψουν» την τουρκία για την εισβολή (που ο αξιότιμος κ. Πρόεδρος έφτασε απαράδεκτα να λέει μότι φταίνε οι Ελληνοκύπριοι για την σχεδιασθείαα εισβολή πό την τουρκία, από τον Κίσσινγκερ και από τους ημετέρους «εθνάρχες») τουρκοποιώντας την Κύπρο. Αυτό θα έκανε το σχέδιο Ανάν τους, αυτό θα κάνει, με βάση όσα γνωρίζουμε και το «συντροφικό» Ανανιακό σχέδιο του κ. Χριστόφια, αν παραπλανηθεί ο Ελληνοκυπριακός λαός και το αποδεχθεί.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ το οποίο μπορείτε να προμηθευθείτε από τα κατά τόπους βιβλιοπωλεία της Κύπρου, αλλά και απευθείας από τους εκδότες του βιβλίου στο τηλέφωνο (Κύπρου) 7000 1954 ή μέσω της η- διεύθυνσης info@adrastia.com.cy