Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτός είναι ο τίτλος εβδομαδιαίας εφημερίδας για τον αγώνα δρόμου των υποψηφίων “σωτήρων” της ψόφιας Ελλάδας! Η Ελλάδα είναι πεθαμένη, χρεοκοπημένη, δαρμένη και γ…..νη και οι τυχοδιώκτες “ιδεολόγοι” το βιολί τους! Καριέρα, μάσα κι αρπαχτές πάνω στο πτώμα της.

Αντί οι γαλαζο-φιλελεύθεροι “ιδεολόγοι” να βάλουν χέρι για ν’ αναστηθεί η Ελλάδα και να δώσουν λόγο για την κατάντια της, ξαναεπιχειρούν να τη θάψουν πιο βαθιά.

Το ίδιο έκαναν και οι πρασινο-σοσιαλΗστές στην προεκλογική περίοδο του 2009, γεγονός που καυτηρίασε ο γράφων καταγγέλλοντας τους τότε υποψήφιους σωτήρες.

Έγραφα, τότε γι’ αυτή την αθλιότητα των μελλοντικών νεκροθαφτών: “Όπως τα σκυλιά μαζεύονται γύρω από τα ψοφίμια για να φάνε και να κορέσουν την πείνα τους, έτσι κι αυτός ο “νέος” κόσμος των υποψηφίων “σωτήρων… σπεύδει στο από καιρό σάπιο πολιτικό σύστημα μήπως προλάβουν ν’ αρπάξουν κι αυτοί…” (βλ. το άρθρο μου: “Συνωστισμός αρπαχτικών στις βουλευτικές υποψηφιότητες”, στο περιοδ. “ΗΛΙΑΙΑ”, τεύχ. Σεπτεμβρίου 2009).

Δυστυχώς επαληθεύτηκα. Ματαίως τους πρότεινα “ν’ αρπάξουμε σκουπόξυλα και να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγεία”.

Όμως αυτοί προτίμησαν να συρρεύσουν στις τάξεις των… σοσιαλΗ­στών και να βάλουν την πλάτη τους στη χρεοκοπία της Ελλάδας, όπως συμβαίνει τώρα με τους “ιδεολόγους” της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτοί θα καρφώσουν το φέρετρο!

Δοσίλογοι όλων των χρωμάτων ενωθείτε! Αθλιότητες των Αθηνών.