Zούμε φάση παρακμής και μελαγχολίας.
χαμογελάμε πικρά βλέποντας στην οθόνη την παρακμή της εποχής της
αθωότητας. …. η χώρα όμηρος παραλυσίας, ντροπής και χρεοκοπίας. Ξένοι στην Παιδεία. Ξένοι στα Νοσοκομεία. Ξένοι στην Εφορία. . Ξένοι στον Τουρισμό. Ξένοι στην Κοινωνία. Ξένοι στον Πολιτισμό. Προχωράμε όπισθεν ολοταχώς.ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.

δανεικά, πληροφορίες, εξουσία, δοξασίες, λαδώματα, μαφία, βία, παρακράτος και….eurovision.

Όλα αποστειρωμένα. Όλα σκατά.Μια χώρα στα σκατά.Διαστροφή, καταστροφή, ανυπαρξία,ποντίκια. Όλα αποστειρωμένα και άθλια χωρίς ζωή μα και χωρίς καρδιά.Ένας κόσμος που αγαπά αυνανίζεται και να συντονίζεται με την “τέχνη” της δημοσιογραφίας στα δελτία ειδήσεων βλέποντας ακάματη τελειομανία κάποιων  αξιοσέβαστων πολιτών…Σαν τα μικρά παιδιά. Σαν να παίζουν σε παιδική χαρά. Μνημόνια, υπόγεια, τραπεζίτες, πορείες, ξυλοδαρμοί ,   μασκοφόροι , καπνογόνα και φωτιές ,Lifestyle,  ομάδες ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ .Μόνον η ΕΒΓΑ λείπει. Το μυαλό  γεμάτο σκουπίδια. Εφιαλτική ακινησία.

Σε απόσταση αναπνοής  έρχεται η εποχή της ψυχολογίας, της αμαρτίας, των Ψυχώσεων,  Φαντασιώσεων και των μανιοκαταθλιπτικών επιδόσεων .Το βράδυ κοιμάστε με την ελπίδα  και το πρωί ξυπνάμε   με την σκληρή πραγματικότητα. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ. Πεταμένος χρόνος  σε μια ζωή ψεύτικη.

Κυκλοφορούμε με αρχοντικό στυλ και δοκιμάζουμε τις αντοχές μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αλλά είμαστε broken. Αυταπάτες, οφθαλμαπάτες, και φάσκελα ανταγωνιστικότητας πολλά. θέατρο δημοκρατικής ευαισθησίας και δυτικής φιλευσπλαχνίας. ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Αναπηρία ερωτική, κοινωνική, πολιτιστική. ΤΙΜΩΡΙΑ!!! Φόβος, βασανισμός, χλευασμός,  ναυάγιο, απομόνωση  και κατάντια. Ένοχη σιωπή και  εφιαλτικές προοπτικές στην κοινωνία του ελεύθερου κόσμου.

,Νοσταλγούμε τα ξένοιαστα καλοκαίρια, γρονθοκοπώντας με μίσος  το σήμερα.

Το μονό που θα μετρά θα είναι το «Ι am well and alive»

Πεθαίνουμε από τη μούχλα!!!

WOLF