Του Οδυσσέα Τηλιγάδα, 

Τούτες τις ώρες της θλίψης για την κατάντια του ελληνισμού, μου έρχεται στο μυαλό η κουβέντα ενός γέρου γεωργού κάποιου χωριού της Ηλείας, τότε που κατακάψανε την Ελλάδα οι κάθε λογής ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ για να εξυπηρετήσουν τους άνομους σκοπούς τους. Είπε ο γέρων: «Μόλις έφτασε η φωτιά στο χωριό, τρέξαμε όλοι μαζί με ξινάρια, τις τσάπες και ό,τι βρήκαμε μπροστά μας και αρχίζαμε να σώζουμε ένα ένα τα σπίτια μας. Άλλοι προτίμησαν να μην μας ακολουθήσουν και προσπάθησαν να σώσουν μόνοι τους τα σπίτια τους. Αυτουνών τα σπίτια ΚΑΪΚΑΝΕ τελείως γιατί δεν ακολούθησαν το χωριό στη προσπάθεια που κάναμε.»

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα που συντελείται η μεγαλύτερη και πιο ριζική ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, η πιο μεθοδευμένη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εν καιρώ ειρήνης και δεν το έχουν πάρει είδηση οι περισσότεροι που σε λίγο θα κυκλοφορούν με κολάρο γεωγραφικού προσδιορισμού. Δεν ενωθήκαμε να σβήσουμε τη φωτιά που κατακαίει την Ελλάδα σήμερα με τις κυβερνητικές δωσίλογες ΟΔΑΛΙΣΚΕΣ των εχθρών του ΕΘΝΟΥΣ. Τα κοράκια κράζουν πάνω από τα κεφάλια των Ελλήνων και εμείς ο καθ ένας χωριστά κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Χρόνια τώρα φωνάζω και η φωνή μου του χθες έχει γίνει ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ. Αδέρφια ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!

Είμαστε Έλληνες! Είμαστε ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Είμαστε η προσωποποίηση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΓΧΑΖΕΙ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΧΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΙΜΩΓΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Καταδιώξτε τους μιαρούς αρουραίους στους ανήλιαγους, βορβορώδεις υπονόμους των στοών τους. Πολεμήστε την Νέα Τάξη Πραγμάτων που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν.

Μας επιτίθενται από παντού. Χημικοί αεροψεκασμοί και πρόσθετα στον αέρα που αναπνέουμε, υποχρεωτικά εμβόλια, φθόριο και άλλα δηλητήρια στο νερό που πίνουμε και βελτιωτικά οξέα ως λιπαρά στην τροφή μας, νόσος των πτηνών, των τρελών αγελάδων, ιός των χοίρων, ισπανική γρίπη και τώρα πόλεμος οικονομικός.

Ο καιρός των λόγων όμως έχει πλέον παρέλθει. Τώρα μόνον οι πράξεις έχουν σημασία. Έχουμε και εμείς δύναμη. Η δύναμη είναι στις ψυχές μας. Θα μείνουμε ΟΡΘΟΙ στις επάλξεις του ΕΘΝΟΥΣ και θα τους βροντοφωνάξουμε: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!».

Μπορούμε να κερδίσουμε την μάχη αν αγωνιστούμε όλοι μαζί. Μπορούμε να τους νικήσουμε όλους αυτούς που απειλούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας. Η μάχη είναι εδώ. Η μάχη δίδεται τώρα. Είναι ζήτημα τιμής για εμάς. Είναι χρέος μας. Είναι υποχρέωσή μας έναντι των προγόνων μας, έναντι της Ιστορίας μας, έναντι των παιδιών μας, έναντι του ΕΘΝΟΥΣ μας. Εδώ, «Δεν έχουμε παρά μια μονάχα στιγμή στη διάθεσή μας. Ας κάνουμε τη στιγμή αυτή αιωνιότητα. Άλλη αθανασία δεν υπάρχει.» [Νίκος Καζαντζάκης]

ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ!!!! ΤΩΡΑ!!!