Toυ Ευριπίδη Μπίλλη, Τ. Επίκουρου Καθηγητή ΕΜΠ

Η παρούσα κατάσταση μας έδειξε πόσο φτωχός είναι πολιτικός μας βίος από προσωπικότητες. Είναι να λυπάται κανείς για το πού μπορεί να καταντήσει ένας πολιτικός.

Συγκεκριμένα μόνο ένας μειωμένης αντίληψης ή το άλλο που είπε ο Καθηγητής Ζουράρις, είναι δυνατόν να μην κατάλαβε τι συμβαίνει. Το ξεπούλημα πριν του Εθνικού Πλούτου με παράλληλη εξαθλίωση των Ελλήνων και μετά η «ελεγχόμενη» χρεοκοπία.

Τι να πεί κανείς για ένα κόμμα , το ΠΑΣΟΚ, όπου ενώ όλοι (πλήν τώρα κ. Κουρουπλή και των παραιτηθέντων πρόσφατα  και πριν της κ. Σακοράφα, του κ. Οικονόμου και του κ. Δημαρά) βλέπουν τι συμβαίνει και κάνουν δήθεν ότι πιστεύουν ότι σώζουν τη χώρα ενώ την υποδούλωσαν, την εξαθλίωσαν και την ξεπουλούν;;


 

Τι να πει για την κατάντια ανθρώπων ως ο κ. Παπουτσής (όρα κατωτέρω);;

Ή για το ανεκδιήγητο παιδαρέλλι βουλευτή από τη Θεσσαλονίκη με τη γελοία και παιδαριώδη του συμπεριφορά;;

Τι να πεί κανείς για τον Αθανασιάδη που θα «έσωζε» τη ΔΕΗ αλλά  στο τέλος υπέκυψε στις προσταγές της είδους μαφίας κομματικής πειθαρχίας;; Εκτός αν εκβιάστηκε με κάτι, όπως γίνεται σε όλες τις μαφίες.

Τι να πεί για τα καμώματα ενός γέροντα, που ενώ ξεπουλά τη χώρα το παίζει και τιμητής όλων και πρότυπο συμπεριφοράς;; Θλίψη για σας κ. Κακλαμάνη.

Και εσύ Βάσω;; Είναι δυνατόν να πίστεψες τα παραμύθια των απατεώνων εκβιαστών;; Ακόμα και αν ήταν πραγματικότητα οι απειλές τους και θέλανε να τινάξουν στον αέρα τη διεθνή οικονομία (μόνον ένας ηλίθιος το πισατεύει), τι ήταν προτιμότερο, η επιστροφή της χώρας στη δραχμή, ή υποδούλωση της και το ξεπούλημα της.

Ή πραγματικά πιστεύεις ότι ο Γιώργος σου (να το χαίρεσαι) θα γυρίσει τροπαιοφόρος στις αγορές από τις οποίες προγραμματισμένα έφυγε;; (συνημμένο)

Πώς ξέχασες αλήθεια το γρήγορα τα παιγνίδια του Προβόπουλου (μόνον;;;)

Α, ξέχασα το Βαγγέλη το Βενιζέλο. Τι υποκλίσεις ήταν αυτές στα μεγάλα σαλόνια της ΕΕ όπου τον έστειλέ ο Γιωργάκης. Θύμιζε υποκλίσεις στον πολυχρονεμένο Σουλτάνο. Πάει και αυτός. Και το ωραίο δεν το καταλαβαί8νει ότι τελείωσε και το παίζει και νέος αρχηγός.

 

Το υπεράνω όλων η πατρίς το μετέτρεψαν (και τα άλλα κόμματα), υπεράνω όλων η  αγέλη του κόμματος. Και δεν ντρέπονται.