Γράφει ο ΔΑΜΩΝΙΔΗΣ…

Εβδομήντα και πλέον χρόνια μετά το πρόγραμμα της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», που εξεπόνησε ο υπουργός Οικονομικών των Ναζί, Βάλτερ Φουνκ*, η Ελλάδα, πρωθυπουργεύοντος του Γ. Παπανδρέου του Γ’, αντιπροεδρεύοντος της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών του Ευάγγελου Βενιζέλου, εντάσσεται ως «Ζωτικός Χώρος» (Lebensraum), προτεκτοράτο, στη Γερμανία, για τις διακοπές των Γερμανών «εργαζομένων» και χώρος άντλησης του αναγκαίου ορυκτού πλούτου (βωξίτες, νικέλιο, ηλιακή ενέργεια, πετρελαϊκά αποθέματα, φυσικό αέριο κ.λπ.) για τη Βιομηχανία του Γερμανικού Ράιχ!


 

 Ό,τι δεν κατόρθωσαν οι Ναζί (1941-1945) με τις σιδηρόφρακτες μεραρχίες τους, χάρις στην Εθνική Αντίσταση και τις πολυαίμακτες θυσίες του Ελληνικού Λαού, αλλά και τη Νίκη των Συμμάχων, το κατορθώνουν σήμερα με κριό την αμερικάνική εκχώρηση της ΝΑ Ευρώπης και τη Νεοδωσιλογική Ιδεολογία της καθεστηκυίας ελληνικής «Ελίτ», στη Γερμανία και τον υποκρυπτόμενο ρεβανσισμό της τελευταίας για τους Λαούς (Έλληνες, Σέρβους), που δεν έκυψαν τον αυχένα στη ναζιστική βαρβαρότητα!Μία απλή και μόνο σύγκριση του «Προγράμματος Φουνκ» με τα Μνημόνια Ι και ΙΙ, καθώς και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα-Εφαρμοστικό Νόμο, δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών.Ήδη, οι μαρτυρίες Γιούνγκερ («Η Ελλάδα χάνει σημαντικό τμήμα της Εθνικής της Κυριαρχίας…»), οι προβλεπόμενες από τα Μνημόνια-Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ταχύτατες διαδικασίες, άνευ διεθνών διαγωνισμών εκποιήσεις της Δημόσιας Περιουσίας, η παράκαμψη της νομοθεσίας για τους ξένους αγοραστές της Κρατικής Περιουσίας, στους οποίους επιτρέπεται παρέκκλιση από τους περιορισμούς από του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (αιγιαλός, δασικές εκτάσεις κ.λπ.) καθώς και η καθιέρωση χαλαρών όρων δόμησης σε συνδυασμό με την καθιέρωση νομικής ασυλίας (ακαταδίωκτο για τους έλληνες αξιωματούχους, που συντείνουν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους να λεηλατηθεί από τους Ξένους ο Δημόσιος Πλούτος, αλλά και η καθιέρωση ετεροδικίας για τους ξένους άρπαγες του Πλούτου της Χώρας των Ελλήνων), ανακαλούν στη μνήμη μας τις πλέον σκοτεινές και οδυνηρές στιγμές του Εθνικού μας Βίου.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ

Η Εθνική Νέμεσις υπερίπταται του ουρανού της Ελλάδας και καταγράφει τις αρπακτικές βλέψεις της Διεθνούς Τοκογλυφίας, είτε του Γερμανικού Ράιχ στα πλαίσια του «Προγράμματος Φουνκ», προσαρμοσμένου, βεβαίως, στις σύγχρονες συνθήκες (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΑΡΚΟ, Διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», Ηλιακή Ενέργεια, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Μυκόνου, ΕΛΤΑ κ.λπ.), είτε των γάλλων συνεργών του (ΕΥΔΑΘ, ΕΥΑΘ, ΟΔΙΕ,ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΤΡΑΜ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, ΕΛΠΕ ΔΕΠΑ, Συστήματα Αεροναυτιλίας, αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης κ.λπ.). Την Ώρα της Κρίσεως «βίβλοι θ’ ανοιγούν και τα κρίματα θα καταλογισθούν» στους υπαιτίους εκποίησης της Εθνικής Κυριαρχίας και του Εθνικού Πλούτου, από τον Κριτή Ελληνικό Λαό!Η Δημοκρατία είναι ο πλέον αμείλικτος, Τιμωρός των Επιλησμόνων του Εθνικού Χρέους…Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣΣτις αρχές της δεκαετίας του 1990, κι ενώ τα θεμέλια του υπαρκτού σοσιαλισμού έτριζαν, οι ΗΠΑ, διανύουν μια περίοδο οικονομικής κάμψης που τις θέτει σε αδυναμία να διαδραματίσουν αποτελεσματικώς τον ρόλο του «παγκόσμιου χωροφύλακα» και ειδικότερα να υποστηρίξουν σε ικανοποιητικό βαθμό την εφαρμογή του σχέδιου περικύκλωσης της Ρωσίας, είτε της Σοβιετικής, είτε της διαφαινόμενης μετασοβιετικής περιόδου.Η ενοποίηση της Γερμανίας, του «κακού δαίμονα της Ευρώπης», που ο ενοραματικός Κάρολος ντε Γκωλ, ούτε στα πλέον εφιαλτικά του όνειρα δεν αποδεχόταν, δίδει διέξοδο στην Ουάσινγκτον να διαμοιρασθεί την «ευθύνη του χωροφύλακα» στη ΝΑ Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια, με το Βερολίνο. 

Την ευκαιρία αρπάζει ο τότε επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας, Χανς Ντίτριχ Γκένσερ, επιδέξιος θιασώτης του Γερμανικού Ρεβανσισμού, και με όργανο την Κροατία της μετατιτοϊκής Γιουγκοσλαβίας, θέτει σε εφαρμογή τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με την υποκίνηση των αιματηρών εμφύλιων πολέμων μεταξύ των ομόσπονδων δημοκρατιών της γιουγκοσλαβικής κρατικής οντότητας και την απόσχιση από τη Σερβία, με τα βοήθεια των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών του Κοσσυφοπεδίου.ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΕιδικότερα για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της περιοχής, και στο πλαίσιο του δόγματος του Βίσμαρκ, «drag nach osten», ο Αλβανικός Μεγαλοϊδεατισμός και ο Σκοπιανός Αλυτρωτισμός με τη μορφή της «Μακεδονίας του Αιγαίου». Ταυτοχρόνως, Βερολίνο και Ουάσινγκτον δραστηριοποιούνται σε βάρος της Ελλάδας με το πρόσχημα «υπεράσπισης των μειονοτήτων». Με συνεργό την Άγκυρα, υποθάλπουν κινήσεις του μουσουλμανικού στοιχείου της Δυτικής Θράκης. Είναι ένας σαφής εκβιασμός στη διεθνοπολιτική σκακιέρα κατά της χώρας μας. Η «Ελίτ των Αθηνών» (κυβέρνηση Σημίτη), βασικός εκφραστής του Μεταπρατικού Κεφαλαίου, και αφού στο μεταξύ έχει αποβιομηχανοποιηθεί η χώρα τη δεκαετία του 1980 και έχει εξακοντισθεί στα ύψη ο δανεισμός της Ελλάδας, προσφεύγει ικέτης με την υπόθεση των Υμίων στην Ουάσινγκτον. Η Αθήνα «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη», αναγνωρίζει με τις «Συμφωνίες της Μαδρίτης» «ζωτικά συμφέροντα» της Άγκυρας στο Αιγαίο και εναρμονίζεται με το σχέδιο Ουάσινγκτον και Βερολίνου, «περικύκλωσης της Ρωσίας», με τις γνωστές δηλώσεις της τότε υπουργού Εξωτερικών και νυν υπερμάχου του Μνημονίου, κ. Ντόρας Μπακογιάννη για το αντιβαλλιστικό πυραυλικό σύστημα.Η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή του Νεώτερου, επιδιώκει, αν και γνωρίζει ότι «τρέφει ένα φίδι στον κόρφο της», την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργό Εξωτερικών, την οποία η Μόσχα έχει κηρύξει, σχεδόν, «persona non grata», επιδιώκει, εν γνώσει των αρνητικών διαθέσεων Ουάσινγκτον και Βερολίνου κατά της χώρας μας, και χωρίς τις κατάλληλες διεργασίες και συμμαχίες, να «ποντάρει» στη «διπλωματία των αγωγών» (Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, Sauth Straem, άρνηση ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ κ.λπ.).

Ήδη έχουν τεθεί σε κίνηση οι διεργασίες εκπαραθύρωσης του Κ. Καραμανλή από την Εξουσία σε αγαστή συνεργασία με το εγχώριο Μεταπρατικό Κεφάλαιο, που ελέγχει τους βασικούς πυλώνες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας.ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΟΝ «ΕΚΛΕΚΤΟ»…Η κυβέρνηση του Νέο-ΠΑΣΟΚ, υπό τον Γ. Παπανδρέου τον Γʼ, ήδη από τη θητεία της στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στην ξένη κηδεμονία. Καταγγέλλει το τεράστιο θέμα των αγωγών, που ενίσχυε τη θέση της χώρας στο διεθνοπολιτικό πεδίο για… περιβαλλοντικούς λόγους, ενώ υπονομεύει τη συμφωνία με την COSCO. Με διεκπεραιωτές δε, τους «υπουργούς-κηπουρούς» του γόνου της «Φαμίλιας» των Παπανδρέου, βαθμιαίως μετατρέπει το «δημόσιο έλλειμμα σε κρίση δανεισμού» με τις δηλώσεις της «Κυβέρνησης – Παιδικής Χαράς» και του ιδίου του πρωθυπουργού («διεφθαρμένη χώρα», «Τιτανικός», «βρισκόμεθα προ της αβύσσου») και άλλα ηχηρά ακατανόητα.Ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για την υπαγωγή της xώρας στη μέγκενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τα Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα, την υποθήκευση στη Διεθνή Τοκογλυφία του Δημόσιου Πλούτου, την εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας «μπιρ παρά», και το κυριότερο, την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και τη μετατροπή της xώρας, δύο αιώνες μετά την κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, σε προτεκτοράτο, σύμφωνα με το «Πρόγραμμα Φουνκ», του ναζιστή υπουργού Οικονομικών του Γ’ Ράιχ, σε γερμανικό προτεκτοράτο, προοριζόμενο για τις «διακοπές των γερμανών εργαζομένων» και υπαγωγή των Ελλήνων στη θέση των «σερβιτόρων» της «Αρίας γερμανικής Φυλής»! 

Η Ελλάδα των «καθολικώς διαμαρτυρομένων Ελλήνων», κατά τη φράση του πάππου του σημερινού πρωθυπουργού, χρεώνει, και δη ανεξίτηλα στη μνήμη της, ότι ήχθη υπό Ξένη Κατοχή, επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου του Γ’, αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, του περιώνυμου καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, Ευάγγελου Βενιζέλου, των «υπουργών-κηπουρών» του γόνου της «Φαμίλιας» των Παπανδρέου, της ψήφου των 154 βουλευτών του Νέο-ΠΑΣΟΚ, της ψήφου του εκφραστή των σταγονιδίων της «Χούντας των Συνταγματαρχών», του ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη καθώς και της γόνου της «Φαμίλιας Μητσοτάκη», πολυφέρνου κ. Ντόρας Μπακογιάννη.Οψόμεθα στις προσεχείς εκλογές…

* Βαλτερ Φουνκ. Τραπεζίτης και στη συνέχεια υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ. Εκπονητής του ομώνυμου προγράμματος για τη θέση των χωρών και των λαών της Ευρώπης στη Ναζιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Καταδικάσθηκε ως εγκληματίας πολέμου σε ισόβιο κάθειρξη στη Δίκη της Νυρεμβέργης. 

Πηγή